Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı
ben üzerime düseni yaptim herkes tff yi mail fax telefon yagmuruna tutmali.
asagidaki yazdiklarimi mail olarak gönderdim
öncelikle bir sivasli olarak tff ve mhk tepkimi dile getirmek istiyorum Baris simsegin bundan önceki yönettigi sivasspor maclari takip edilmeden yaptigi sivas düsmanliginin cezasiz kalmis olmasiyla birlikte tekrar macimizda bu ismi görmek bizleri fazlasiyla rencide etmektedir.
yoksa Mhk ve federasyon sivasspor a ceza verme derdindemir?
umud ediyorum bu hakem e gerekli uyarilar yapilir simdiden yapacagi adaletsiz kin dolu mac yönetmesinin hesabi simdiden yapilir.
türk futbolunu germeye kin ve nefret kusmaya kimsenin hakki yok .lütfen futbolumuzu kirletmeyelim kirleten mahlukatlar ne sifatda olursa olsun onlara firsat vermeyelim.
bu yazdigim maili mac sonundada gönderecek olmaktan üzüntü duyorum
|
Yiğidoların hafızalarına kazınan Sivasspor Eskişehir karşılaşmasından sonra Başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın "Trabzon bölgesi hakemi istemiyoruz" açıklamasının ardından 14 aydır müsabaklarımıza verilmeyen Barış Şimşek, hatırlanacağı üzere o dönemde Eskişehirsporda forma giyen Batuhan'lı bir pozisyonda kalecimize kırmızı kart ve penaltı vermesinin ardından, Batuhan hakeme "hocam bana dokunmadı bile" sözlerine Barış Şimşek'in "sen karışma işine bak" söylemi ise Şimşek'in Sivas ve Sivasspora antipati duyduğu ayyuka çıkmıştı.
Böyle bir insanı son haftalara yaklasırken atamanızı bir türlü anlayabilmiş degiliz. Umarım verdiginiz bu karardan ne sizler nede bizler üzüntü duyarız. Brnde bunu gönderdim.