Alıntı:
cactuss58 Nickli Üyeden Alıntı
dediğiniz gibi takımın emektarıdır,bunu herkesde kabul edıyo ama sahada cok aksamaya basladı.cogu zaman takımı eksık bırakıyo,en onemlı sılahımız kontra ataklarda topu kontrol edeyım dıyene kadar baskı yıyıp top kaptırıyo ...vs
iyi yönleride var duran toplarla,kornerlerde faydalı ama bu takım super lıg lıderı,bence artık o forma daha kıymetlı..hakedenler gıymelı o formayı..
gunu geldıgınde gereklı donanımı olursa elbettekı teknık dırektor veya herhangı bı kadroyla ılgılı hızmetlerı olabılır.bu bızlerı memnunda eder ama bugun bakdıgımda cogu taraftarın gordugu gıbı yavastan ayrılması gerekıyo. hatır ıcın emektarlar takımlarında kalsaydı lıg 35-40 yasları arasındakı futbolculardan gecılmezdı..
|
Daha iyisinin alınmasına kimsenin lafı yok ama Mohammed Ali ben oynayacağım derse bu takımda oynarrrrrr... Oynamalıdır da, dikkat edin Mehmet'in hırçınlıklarını törpüleyen adam O, Mehmet birisine bağırınca o gidip abilik yapıyor Mehmet'i uyarıyor, morali bozulanı düzeltiyor, ayrıca ben kontra atakta top kontrol ederken kaybettiğini hiç görmedim takımın neredeyse tüm kontra atak başlangıçlarını o yapıyor, dikkatli izleyiniz...
Kuvveti yok, hücumda koşmuyor ama savunmada önde basıyor, ona da dikkat edin derim, kondisyonu yetersiz yaşından ötürü 90 dk çıkartamıyor tek problemi bu ki dediğim gibi daha iyisi alınırsa ne ala yoksa bu sene gösterdiği performanstan ben memnunum... Geçen yıl gibi değil ama yine de iyi, seneye ne olur belli olmaz, Namouchi gelseydi zaten şimdi bunları konuşmuyor olacaktık seneye Namouchi ayarında bir futbolcu gelirse Sergio gider, Murat Erdoğan ve Mohammed oturur ama değişmesi gerekirse Namouchi Mohammed girer...
Saygılar...