Cevap: Çözümü Tartışalım!
Tek çözüm vizyonsuz, hedefsiz ve amaçsız RIZA ÇALIMBAY'ın takımın başından ayrılmasıdır. Sivas'lı olabilir ama onun Sivas'lı olması SİVASSPOR'u kurtarmıyor. Geçen seneden beri bilinen bir gerçekti bu. herkes ama herkes, taraftarlarda dahil (aramızda 6-7 kişi var ki bizler hariç, geçen seneden beri aynı düşüncedeyiz, aynı türküyü söylüyoruz) Rıza hocadan çok umutluydular. Ama maalesef ki, herşey ortada, bu iş Rıza hocayla yürümeyecek.
Kadro çok iyi olmasa da, bu kadro ile çok iyi işler yapılabilir. Ama Rıza hoca hariç !.. O, yapamaz. Bunu açık ve net söylüyorum. Bazı futbolcular var ki bu takımın, bu ligin futbolcusu değiller. Ama madem kadrodalar en iyi şekilde yedek olurlar. Bu takımı başka hocanın eline versen (bende ilk defa isim telaffuz edeceğim HİKMET KARAMAN) şaha kaldırır.
Madem transfer yapamayacaktın neden KAMANAN'ı, MEHMET YILDIZ'ı elinden çıkartıyorsun. Oynamayan adamlar, oynatılamayan adamlar şimdi gittikleri takımda döktürüyorlar. Bir Abdurrahman Dereli olsaydı veya Murat Sözgelmez olsaydı Uğur Kavuk'un yetrinde daha güzel oynamazmıydı? Sorulacak o kdar çok soru var ki hocaya?
Bunları kendi bile cevaplayamaz artık? Ama ona final sorusu soruyoruz? "Bu böyle daha ne kadar devam edecek hocam? Biz daha ne kadar çile çekeceğiz?"
Sezon başlarken demiştim. "Bu sene tüm takımların, tüm taraftarlarının, tüm hakemlerin ve federasyonun HEDEFİ olacağız. Onun için yaptığımızın 2 katını yapalım, her maç puan alalım ki bize güçleri yetmesin" demiştim. Ama maalesef tam tersi oldu, zaten zan altıydaydık, böyle bir kötü futbolla herkesin işini kolaylaştırıyoruz. YAZIK OLUYOR BU GÜZEL ŞEHİR'E..
.
|