sadece anadoluda değil istanbulda da taraftar bakımından önemli bir yerdeyiz.
istanbul nüfusunun %15 i sivaslı zaten. istanbul nüfusuna 10 milyon desek -ki daha fazladır- istanbulda 1,5 milyon sivaslı insan yaşıyor.bu çok büyük bir rakam. eğer istanbuldaki sivaslılar sivasspora yardım edip destek verirlerse bu takımın sırtı yere gelmez...
abi size bir örnek: sadece bizim köy sarıcanın istanbulda kurduğu sivas ili gürün ilçesi sarıca köyü yardımlaşma derneği var.
lıg hepınıze hayırlı olsu7n arkadaslar ınsdallah basarılı olursunuz ama su buyuk taraftar konusunda anlasma yapalım anadolu da en buyuk bızız
Kabul ediyorum Trabzonspor'un daha oturmuş,nitelikli bir taraftarı var,fakat kesinlikle nicelik üstünlüğü bizde.Bu gidişle Trabzon maçımızda İstanbul'da.Bizim başkan Trabzon başkanıyla da "tatlı" bir iddiaya girerse, bunun da sonucunu görürüz.
Konu KoraySancar tarafından (08.08.2005 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir..
Süper Ligdeki Ilk Macimizda çok Güzel Oynadik Diye Düşünüyorum Biraz şansimiz Olsaydi Malatyayi çok Rahat Gecerdik Saglik Olsun Inşallah Haftaya Malatya Maci Olmak üzere Galibiyet Serimize Başlayacagimiza Inaniyorum Süper Ligde Kalici Bir Takim Olacagiz Birlikte Sivassporumuzu Basaridan Basariya Kosturacagiz Antep Macinda Bütün Sivaslilari Adanaya Bekliyoruz...
Süper Ligdeki Ilk Macimizda çok Güzel Oynadik Diye Düşünüyorum Biraz şansimiz Olsaydi Malatyayi çok Rahat Gecerdik Saglik Olsun Inşallah Haftaya Malatya Maci Olmak üzere Galibiyet Serimize Başlayacagimiza Inaniyorum Süper Ligde Kalici Bir Takim Olacagiz Birlikte Sivassporumuzu Basaridan Basariya Kosturacagiz Antep Macinda Bütün Sivaslilari Adanaya Bekliyoruz...
Haftaya Antep maçı için haydi yiğidolar ADANAYA AKALIM....