Selam Yigidolar:
Ben Omer Arslan, 4 aydir Newyorktayim. Ailem Sivasta Ikamet etmekte NY Bronxta Lehman Kolejinin Dil Kursuna gitmekteyim.Burada Manhattanda Amish Markette calismaktayim.
Devamli olarak siteyi ziyaret ediyordum fakat forumlara bakmiyordum.bugun bi bakayim dedim.
Gorusmek dilegiyle selamlar
Kardeş bende iş ile ilgili 21 Haziranda New York a geleceğim. kısmet olursa marketinize uğrarım.. tam bana adresini ve varsa cep telini verirsen görüşebiliriz. bilgileri mailime atarsan daha iyi olur superglam06@hotmail.com
Şimdilik hoşçakal..
San diego dan selamlar yigidolar 2-3 ay kadar burdayim yuok mu bu cevrede yigido acaba kesin vardir kesin
bugun geldim ama memleket iste gozumde tutuyo simdiden...
Bende Hollandadan:P Insallah 3 hafta sonra SIVASDAYIM Ben sivasa gidiyorum sivasspor hollandaya geliyor:( boyle ismi olur kardesimm:( sansima tukuriyim
selam tum sivaslilara ben newjersey de erdogan11 yildir burdayim inanin benimde burnumda tutuyor memeleketim en son 6 sene onnce gitmistimamam yakinda yine gidecegimburdan tum sivasli kardseslerime sevgi ev sagilarimi sunar hasretle kucaklarim ben lakewood da kaliyorum yakin olanlar arayabilir burda baygi varriz sivasli benim bilfigim 6 arkadas var sivastan burda devamli gorusuyoruz sivaspoyrazi58@hotmail.com
Ben Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Yrd.Doç.Dr.A.Yaşar SERİN. (Sabiha Serin'in eşi)Üniversitem, Atina TEI Üniversitesinde 18-30 Haziran 2007 tarihleri arasında ders vermek üzere Öğr.Gör.Tamer Balıkçı ile birlikte görevlendirdi.Orada kaldığım sürede verdiğim dersle onların gönlünde taht krdum.Yunan Türk sanat kardeşliğini en sağlam biçimde perçinledik.Geleneksel Türk Sanatlarında "EBRU" sanatını anlattım.Öğrettim.Öğrenciler verdiğimiz dersi çok sevdi.Ekim Ayında bir kez daha çağırdılar. Atiana'da bulunduğum sırada caddelerde elimde Sivasspor bayrağı dolaştım.Bol bol fotoğraf çekildim. Yabancı Damat dizisinin çekildiği mekanları da gezdik. Orada da Sivasspor bayrağını açtım.Sivassporu tanıyanlar çıkıyordu.Bana Bravo Türko,bravo Sivassporlu Türk diye hitap ediyorlardı.Bu da beni bir Türk olarak Sivassporlu yiğido olarak gururlandırıyordu.Gümülcine'li Türk öğrenci Ender İsmail BAŞA'bize Yunanca-Türkçe tercumanlık yaptı.Atina'da çok iyi ağırlandık.Tüm yiğidolara selam olsun
YRD.DOÇ.A.YAŞAR SERİN
SİVAS yasarserin@gmail.com