Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: -->: --->: Trabzonspor'a kötü haber
Alt 23.08.2007, 22:59   #31
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1209 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: --->: Trabzonspor'a kötü haber

Alıntı:
hüseyin 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mesajın sonunda yazıyo www.ajansspor.com
ajanspora baktım ama göremedim böyle bir haber...tam linki verirsen sevinirim..
Alt 23.08.2007, 22:59   #32
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Trabzonspor'a kötü haber

arkadaşlar açıklanıp açıklanmadığını bilmiyorum ancak kesin olan birşey varki oda maçın lehimize 3-0 tescil edileceği.bundan başka sonuç çıkmasıda imkansız.
Alt 23.08.2007, 22:59   #33
PİSAGOPAT
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 PİSAGOPAT Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: Trabzonspor'a kötü haber

ARKADAŞLAR ALINMAYIN AMA USLUPLAR BİZE YAKIŞMAMIŞ ''OLE........... İNŞALLAH............ AMİN '' VE DAHASI SASNKİ SİVASSPOR TRABZOSPORU HİÇ YENMEMİŞ VE BUDA ONDAN ALDIĞIMIZ İLK PUANIMIZ GİBİ BÖYLE BİR PUAN ALIRKEN KAYBEDENİNDE KAZANANINDA DŞÜNMESİ LAZIM BENCE SONUÇTA BİR KARAR ÇIKACAK AMA KEŞKE BU OLAYLAR HİÇ YAŞANMASAYDI VE KEŞKE SİVAS BÖYLE BİR PUAN ALMASAYDI DİYORUM ......
PİSAGOPAT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Trabzonspor'a kötü haber
Alt 23.08.2007, 23:06   #34
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar haber kesin, yarın böyle bir karar çıkması bekleniyor...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Trabzonspor'a kötü haber
Alt 23.08.2007, 23:11   #35
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1072 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Hayırlı olsun inşaallah haber doğrudur adalet yerini bulur bu da onlara kapak olur...
Alt 23.08.2007, 23:16   #36
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

istemiyoruz 3 puani Aglamayin alin sizin olsun yeterki Nuri sussun Konusmasin Trabzonspor gibi 6 kez sampiyonluk yasamis bir takima yakismiyor.. Mecnun Baskan bu 3 Puani verki bu adam bir daha medyada konusmasin biz Sivastaki macta 3 puani catir catir aliriz hic süphem yok yeterki Nuriyi üzme dokunsan Nuri aglayacak yap Nuriye bir kiyak Namin Türkiyede yürüsün Büyük Baskan Mecnun otyakmaz Artik maclara konsantra olalim Gündemi Nuri devamli mesgul etmesin..
Nuriye yap bi kiyak... Aglamsin
Eklenen Resim Ön İzlemesi

Alt 23.08.2007, 23:21   #37
SLHKZ
Acemi Yiğido

14 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SLHKZ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Trabzonspor asıl şimdi sarsılacak!

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak TFF Yönetim Kurulu'na görüşünü bildirdi.
TFF Hukuk Kurulu, olaylı Sivasspor maçıyla ilgili olarak, Trabzonspor'a ağır cezalar getirecek bir karara vardı.

Maçla ilgili nihai karara varacak olan TFF Yönetim Kurulu'na tavsiye yazısı gönderen TFF Hukuk Kurulu, Trabzonspor'un 3-0 hükmen mağlup ilan edilmesi gerektiği konusunda görüşe vardı.

Hukuk kurulunun, güvenlik önlemleri alınamadığı ve bunun sonucunda taraftarların sahaya girerek, futbolculara fiili darbede bulunduğu ve maçın tamamlanamaması nedeniyle, müsabaka talimatının 29'a B maddesine göre Trabzonspor'un 3-0 mağlup sayılması gerektiği konusunda görüş bildirdiği öğrenildi.

Kurulun ayrıca, Avrupa'da yaşanan benzer olaylardan hareket edilerek, Trabzonspor'un 3 puanının silenebileceği önerisini yaptığı ifade edildi.

TFF'DEN SÖZLÜ YALANLAMA

İhlas Haber Ajansı ve Doğan Haber Ajansı tarafından servis edilen bu habere Futbol Federasyonu yetkililerinden yalnızca sözlü yalanlama geldi. Ajansspor.com'a konuşan bir TFF yetkilisi, haberin gerçeği yansıtmadığını savundu. Ancak öğle saatlerinde ortaya çıkan bu iddiaya gece saat 23.00 itibariyle henüz TFF'den resmi ve yazılı bir yalanlama "yapılmaması" da dikkat çekti.
SLHKZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2007, 23:24   #38
SVS_5858
Acemi Yiğido

SVS_5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SVS_5858 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İnşallah verebilir federasyon böle bi karırı buna cesareti vardır
SVS_5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2007, 23:27   #39
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

arkadaşlar futbol, basın sözcümüz fikret abinin dediği gibi bir temaşa sporudur.eğer siz bu spora taraftar olarak fiili müdahalede bulunuyorsanız elbetteki siz ve takımınız ceza alacaktır.bunun başka açıklaması olamaz.yok 30 saniye vardı yok 1-0 öndeydik bunlar boş.en son partizanın intertoda maçında taraftarın biri sahaya girdi dakka 85 partizan 6-1 önde hakem içeri girdi maçı tatil etti ve sonucu partizan 2 yıl avrupa mücadelelerinden men rakip takım tur atladı.yine olaylı danimarka-isveç maçı son anlarda 3-3 giden maçta hakem isveç lehine penaltı çaldı yine bakın bir taraftar sahaya girdi hakemin üstüne koştu ancak hakeme müdahelesi bile olmadı.maçın hakemi içeri girdi uefa bir gün sonra kararı açıkladı;danimarka hükmen 3-0 mağlup.trabzon başkanı abartıpta sahaya 5 kişi girdi diyor ya (sahaya 20-30 taraftar giriyor)diğer örnek verdiğim ikimaçtada sahaya yalnızca bir kişi giriyor,onlarında ne hakeme ne de futbolculara müdahelesi bile olmuyor,ancak takımları hükmen 3-0 mağlup kararı çıkıyor.puanlarda haksız felan değil.o isveç şimdi grubunda 7 maçta 18 puanla lider.bizimde 3 PUANIMIZ HAYIRLI OLSUN arkadaşlar...
Alt 23.08.2007, 23:38   #40
sivasligulum
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 sivasligulum Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

slm sivasli arkadaslar ben almanyadan sivas yildizelili esi olan bir gurbetci trabzonluyum.sizlerlen medenice fikrimi paylasmak icin buraya yaziyorum.trabzonda olan olaylari bir insan olarak onaylamiyorum.sonucta olan oldu ama suda bir gercek eyerki trabzonspora avrupa bakarak örnek ceza veriliyorsa o zaman sivasli 4 oyuncunuzada avrupaya bakarak örenek olarak ceza verilmeli.damimarca-isvec maci örnek veriliyor o zaman bende sadece sunu diycem manchester united li efsana oyuncu eric cantona mac esnasinda bir seyirciye tekme tokat girdigi icin futbol sahalarindan 6 ay men edildi.demek istedim su mac sizin lehinize 3-0 verilsin ama ayni anda mehmet yildiz,musa kus,mohammed ve yasirinde en az 6 ay sahalardan men cezasi almasi lazim.eyerki fair play diyorsak avrupaya bakip örnek alalim.eyerki bu futbolculara ceza verilirse o zaman adelet ve fair play yerini bulur.birakalim yok rövans yok sivcasta görüsecez bu kafaylan adam olmayiz.ve sunu bilin hic bir zaman ben bir medeni trabzonspor taraftari olarak bu olaylari onaylamiyorum.mecnun baskan adam gibi adam cok efendi birisi...umar ve dilerimki hepiniz bana katilirsiniz...sevgi ve saygilarimla gurbetci61
sivasligulum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla