Az önce hastaneyi arayıp, durumu hakkında bilgi aldım. Ameliyat yeni çıktığını ve dinlenmekte olduğunu söylediler. Akşam görüşebilmek için 1 saat sonra tekrar aramamızı ve durumuna göre haber vereceklerini söylediler.
AYK
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Sevgili BULENT HOCAM cok buyuk gecmis olsun ALLAH yar ve yardimcin olsun kendine cok iyi bak sen bizim herseyimizsin seni kalpten ve her sartta seviyoruz.
Sayın hocamıza geçmiş olsun diyorum. Allah şifalar versin. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşur.
İzmir'de yaşayan Yiğidolar olarak bu akşam ziyaretine gidelm istiyoruz. Gelmek isteyenler bu akşam (24.03.2009) Saat 20:00'de Karşıyaka İskelede buluşalım.
Cep telefonumdan bana ulaşabilirsiniz.
AYK
Akşam olması çok iyi oldu müsait olan bi kaç kişiyle ziyarete gitcegiz inş
Yarın gitmekte yarar var bırakalım adam bir dinlensin kendine gelsin zaten bir kaç gün daha buradaymış Bizim hasretimizde ayrı, diğer şehirlere göre daha hasretiz adamlara yakaladım mı parçalayasımız geliyor tabii
Yarın gitmekte yarar var bırakalım adam bir dinlensin kendine gelsin zaten bir kaç gün daha buradaymış Bizim hasretimizde ayrı, diğer şehirlere göre daha hasretiz adamlara yakaladım mı parçalayasımız geliyor tabii
Yarın mı gidioz bugün mü Burak abi. Yalçın abiyle bi konusun isterseniz