bir an önce toparlanmalıyız yokse süper ligdede işimiz zor arkadaşlar lütfen takımımızı yensede yenilsede yalnız bırakmamalıyız şimdi destek zamanı haydi yiğidolar stada bekleniyorsunuz
SİVASSPORU YERDEN YERE VURAN ELEŞTİREN SİVASLIYIM DEYİPTE SİVASI KARALAYAN SİZİN SEVDANIZ ANLAŞILIYORKİ PAZARA KADARMIŞ AMA BENİM SEVDAM MEZARA KADAR YENSEDE YENİLSEDE SİVASSPORU SEVİYORUM İYİKİ VARSIN SİVAS NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE SİVASSPORU HER YERDEN CANİ GÖNÜLDEN DESTEKLİYOR BAŞARILAR DİLİYORUM HERKESE SEVGİLERLE HEP DESTEK TAM DESTEK ARKADAŞLAR LÜTFEN
BEN BURDANN BÜLENT UYGUNU BİZE KEYİFLİ ANLAR YAŞŞATIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM BAZI MEVKİLERDE HATALAR YAPTIK ÖZZELİKLE DEFANSIMIZ VE ORTA SAHAMIZ ÇOK ÇABUK TOP KAYBEDİYOR BEN BURDAN BÜLENT HOCAMA HOLLANDANIN VENLO TAKIMININ 10 NUMARASI HONDAYLA İLGİLENMESİNİ İSTİYORUM BU FUTBOCUYU TAKİBE ALSIN MÜKKEMMEL BİRİSİ TAM BİZE GÖRE AMA MALİYETİ BELKİ PAHALIDIR ÇÜNKÜ ÇOK İYİ BİR 10 NUMARA İLGİNİZE SAYIN ARKADAŞLARIM BU FUTBOLCUYU BEĞENEN VARSA TEŞEKKÜR MESAJI ATSINLAR ANLARIM
Stadimizdan bir kac görüntüler gördüm ve cok hos olmus. Bide üstü tamamen kapansa daha iyi atmosfer olur ama bakalim daha neler olacak. Tüm emegi gecen arkadaslara sonsuz tesekkür ediyorum.