Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ne 10.000 Mi ?
Alt 10.04.2011, 21:26   #31
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ne 10.000 Mi ?

Sivaslıların cogu anadolu yakasında oturuyo stad cok uzak ve hava son derece kötüydü
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda PETKOVİC'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.04.2011, 22:11   #32
ersoy58
Acemi Yiğido

19 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 ersoy58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yav bu ne bicim is anlamadim kacinci yüzyilda yasiyoruz almanyada 1 adami bile eksik saymazlar rezillikten baska birsey degil bu maraton programina mail yagdiralimda adam gibi arastirip kac seyirci oldugunu söylesinler
ersoy58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2011, 22:13   #33
58VoLkAn58
Yiğido

54 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58VoLkAn58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçta Sivassporumuza destek veren taraftarları kutluyorum.O hava koşullarını takmadan maça gittiniz ve takımımızı desteklediniz.

Basın mensuplarına gelince ilk önce sayı saymayı öğrensinler.Zaten alt katta 10.000 kişi vardı nasıl oluyorda 10.000 taraftar gitti diyorsunuz.

Bence o stadda 22.000-23.000 civarı taraftar vardı.

İnşallah başka bir sezon 58.000 YİĞİDO'yu o stadda görürüz.
58VoLkAn58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2011, 22:35   #34
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bende sabah 6'da başlayan yolculuğumu 22:00 itibariyle bitirdim ve odama geçtim. Bu başlık altında bikaç cümlede ben kurmak istedim.

Öncelikle stada gelen tüm Yiğidolara sonsuz teşekkürler,o soğukta o tepe başında o maçı izlemek fedekarlıktır. İlk kez Olimpiyat stadında maç izledim,gerçekte belediye desteği olmadan arabası olmayan vatandaşın gelmesi çok zor. Ben 3 araç değiştirdim ve 15 dk. otobanvari bir yoldan yürüdüm. Keşke bir ay sonra kapılarınızı aşındıracak siyasiler böylesi konularda şehirlerinin marka değerine sahip çıksalar.

Arkadaşlar öncelikle şunu unutmayın ki takımımız şampiyonluğa oynamıyor.Rakamlar çok önemli değil ama bizi kıyasladığınız takım 6 kez şampiyon olmuş,bu sene öyle yada böyle yine şampiyonluğa oynayan bir takım ve 50 bine yakın bir sayıya ulaştılar. Bu takımın siyasileri,lobileri malum,belediye araçları tahsis edildi o maça ve 1 ay öncesinden hazırlıkları yapıldı. Aynı takımın ligin ortalarında iddiasız olduğu senelerdeki seyirci sayılarına bir bakın. GS Antalya maçında 40 kişiye oynadı arkadaşlar,Olimpiyattaki maçlarında ortalamaları 10 bindi. Bursaspor 3 saatlik mesafeden o stadı o kadar doldurmazsa ayıp eder zaten. Yine bedava otobüsler,destekler düşünülürse onlar içinde o rakam çıkabilecekleri maksimum rakamdır. Biz kendi çabamızla maksimum rakamımızın belki 3 de birini yaptık küme düşmeme mücadelesi verdiğimiz bir sezon. Ben oradaki çocukların yüzlerinde Sivasspor aşkını mutluluğunu gördüm. Gelecek senelerde şampiyonluğa oynar isek inşallah bu yazımıda hatırlatırım sizlere. 58 bine çok takılmamak gerekir. Varsa takımı ligde bu pozisyondayken bu kadar taraftar bulan babayiğit bir takım çıksın görelim hodri meydan.

Ben güzel günler göreceğimizi düşünüyorum ilerde.

Son bir not olarak koltuklara çok takılmayın derim.Zira yağmur çökünce balkon altında,kolon aralarında inanılmaz yığılmalar oldu.
Alt 10.04.2011, 23:35   #35
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

10 bin kişi bumu Bunlar körmü yaw
Alt 10.04.2011, 23:39   #36
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Ben daha önceki tahminlerimde 15-20 bin demiştim kısmen yanılmadım.25 bin civarı seyirci vardı ama seyirciydi taraftar değil.Tezahürat yok,organizasyon yok,tek tezahüratımız SİVAS SİVAS.30-40 kişilik gençlerde olmasa tamam ne ses çıkacak nede birşey.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.04.2011, 23:46   #37
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

25 bin civarı seyirci rahat vardı, bu gerçeği görmemezlik, bu çekememezlik neden? ts ye gelince her türlü poh pohlamayı yaparsınız, onlara ulaşımda şunda bunda her kolaylığı sağlarsınız ama bunu SİVASSPOR yapmak isteyince nedir bu çekememezlik ey kukla medya??? hem dersiniz ki olimpiyat dolmuyor hem de Sivasspor 30 bine yakın taraftarıyla gelince bunu göremeyecek kadar bile zavallaı oluyorsunuz! İstanbulda o stadı 3 büyükler,ts ve Sivasspor harici hangi takım doldurabiliyor neden bunu söylemek zorunuza gidiyor????
Alt 11.04.2011, 00:21   #38
Yigido DogaN
Yiğido

Yigido DogaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 Yigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOKYigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
bortecine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

10 bin kişi bumu Bunlar körmü yaw
bikere alt katta sadece taraftar sayısı 10 bın civarı ee ust kat ve bu tarftakı trbundede taraftarlarımız vardı
ayrıca enson aldıımız bılgı maca 1.5 saat kala 23 bın dı gerisini hesap edın yukardakı arkadaşa katılıyorum taraftarlarımızın cogu olımpıyata nasıl gıdecegını bılmıo ozellıkle anadolu yakasından çok zor organıze işlerimiz malesef sıfır bıraz daha otobus kakısıs olsaydı sayı dahada artaardı dusunun ki bagcılar sıvaslılar dernegı olarak sadece 2 otobusle gıttık yazıkk olımpıyata gıtmek ıcın 2 3 araba aktarması yapıpta gıden taraftarlarımız var yınede gelen herkese tesekurler allahtan galıp ayrıldıkta cektıgımız mesagate degdii
Yigido DogaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yigido DogaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.04.2011, 00:25   #39
Yigido DogaN
Yiğido

Tecrübe Puanı: 717 Yigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOKYigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende sabah 6'da başlayan yolculuğumu 22:00 itibariyle bitirdim ve odama geçtim. Bu başlık altında bikaç cümlede ben kurmak istedim.

Öncelikle stada gelen tüm Yiğidolara sonsuz teşekkürler,o soğukta o tepe başında o maçı izlemek fedekarlıktır. İlk kez Olimpiyat stadında maç izledim,gerçekte belediye desteği olmadan arabası olmayan vatandaşın gelmesi çok zor. Ben 3 araç değiştirdim ve 15 dk. otobanvari bir yoldan yürüdüm. Keşke bir ay sonra kapılarınızı aşındıracak siyasiler böylesi konularda şehirlerinin marka değerine sahip çıksalar.

Arkadaşlar öncelikle şunu unutmayın ki takımımız şampiyonluğa oynamıyor.Rakamlar çok önemli değil ama bizi kıyasladığınız takım 6 kez şampiyon olmuş,bu sene öyle yada böyle yine şampiyonluğa oynayan bir takım ve 50 bine yakın bir sayıya ulaştılar. Bu takımın siyasileri,lobileri malum,belediye araçları tahsis edildi o maça ve 1 ay öncesinden hazırlıkları yapıldı. Aynı takımın ligin ortalarında iddiasız olduğu senelerdeki seyirci sayılarına bir bakın. GS Antalya maçında 40 kişiye oynadı arkadaşlar,Olimpiyattaki maçlarında ortalamaları 10 bindi. Bursaspor 3 saatlik mesafeden o stadı o kadar doldurmazsa ayıp eder zaten. Yine bedava otobüsler,destekler düşünülürse onlar içinde o rakam çıkabilecekleri maksimum rakamdır. Biz kendi çabamızla maksimum rakamımızın belki 3 de birini yaptık küme düşmeme mücadelesi verdiğimiz bir sezon. Ben oradaki çocukların yüzlerinde Sivasspor aşkını mutluluğunu gördüm. Gelecek senelerde şampiyonluğa oynar isek inşallah bu yazımıda hatırlatırım sizlere. 58 bine çok takılmamak gerekir. Varsa takımı ligde bu pozisyondayken bu kadar taraftar bulan babayiğit bir takım çıksın görelim hodri meydan.

Ben güzel günler göreceğimizi düşünüyorum ilerde.

Son bir not olarak koltuklara çok takılmayın derim.Zira yağmur çökünce balkon altında,kolon aralarında inanılmaz yığılmalar oldu.
sonuna kadar katılıyorum gardaşım sana eyvallah aynen böyleydi durum
Alt 11.04.2011, 00:38   #40
Yigido DogaN
Yiğido

Alıntı:
ZiDaNe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
o stad dolmadıktan sonra 10 bin olmuş 30 bin olmuş ne fark eder arkadaşlar 1 milyon sivaslının oldugu memlekette hr 10 kişiden birinin gitmesi halinde bile dolacak olan stadı dolduramıyorsak yazık bile..
yav arkadaşım sen istanbulda yaşamanın ne oldugunu bilmiosun galiba her sivaslı senın gıbı luks hayat yasamıo yada senın gibi herstada altında arabayla gıtmıo anadolu yakasından olımpıyata gıtmek bır olum avrupa yakasındada olsan olımpıyata stadı çok sapa ve kıyıda kalmıs uzak soguk bır yerde ulaşımı zor ıkı araba degıstırpte 10 15 dakıka yuruyerek gıdebılmesı gereken bınlerce sıvaslıya saygılı olunuz ama diyinizkii NERDE ZENGINIM ISADAMIYIM DIYEN HELE HELE VEKIL OLMUS ADAY ADAYI OLMUS ENSESI YAGLI SIVASLILARIMIZIN ISADAMLARI OLAN KRAVATLI GODOŞLAR NERDE HANİİ BIR DERNEKTEN 3 5 OTOBUSMU KALKAR YAA EN AZ 15 20 OTOBUS DERNEK BASINA VERILSEYDI İLETİŞİMDEDE SORUN YAŞANMASAYDI BAK NOLUYODUU