Çok Kötü Hareketler Bunlar
su son oynanan uc maci soyle birazcik buyutec altina alacak olursak cikan sonuc kisaca su oluyor son uc macta kaybedilen dokuz puan resmen bedavadan verilmistir ve sayin riza calimbayin her yenilgiden sonra artik kliselesmis o meshur beyanati yenilgiyi haketmedik yorumu ne kadar komik bi durum komedi filmlerine konu olacak bi durum ya sayin riza hoca sen ve futbolcularin acaba galibiyeti haketmek icin ne yaptilar bunu vefakar cefakar vede buyuk sivasspor camiasinin onunde aciklarmisin yada aciklama zahmetinde bulunurmusun aciklayamazsin riza hoca aciklayamazsin cunku sen ve futbolcularin yenilgiyi hakedecek her seyi yaptilar neymis hakem hatalariymis neymis suymus buymus gec bunlari riza hoca gec artik bizim bu laflara karnimiz tok sivassporun ve buyuk sivasspor taraftarinin senin gibi kendi egolarini tatminetme ugruna gorevini kotuye kullana insanlara hicmi hic ihtiyaci yok eger sende birazcik sivas sevdasi birazcik sivaslilik ruhu vede birazcik memleket sevgisi varsa dikkat et sivasspor sevgisi demiyorum cunku bu sende hicmi hic olmadi o isgal ettigin yeri bir an once birak istifa et yoksa sivasspora cokdaha buyuk zararlar vereceksin bunada ne senin nede bir baskasinin hakki yoktur olamazda sayin baskan ve yoneticiler artik sivasspor icin tehlike canlari calmaya baslamistir ve boyle gidersede artarak calmaya devam edecektir eger sizler gerekli onlemleri almazsaniz sizlerden tek bir ricam gozbebegimiz sivassporumuzun bir an once toparlanmasi icin nelr yapilmasi gerekiyorsa yapilmasidir tabiii gec kalmadan vede is isten gecmeden buyuk sivasspor taraftari yigidolara gelince sartlar ne olursa olsun gorevinizi en iyi sekilde yapiyorsunuz sizler diyorum cunku ben sizin aranizda degilim ama insallah aranizda olacagim gunlerde gelecek ne demistim sizler gorevinizi sartlar ne olursa olsun en iyi sekilde yerine getiriyorsunuz getirmeyede devam edin cunku sivassporumuzun her zamankinden daha fazla destege ihtiyaci var hepinizi sevgiyle ve saygiyla selamliyorum
|