Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 07.04.2013, 20:27   #31
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Macin baslamadan puan alacagiz deselerdi sanki bir güzel hayal mis gibi gelirdi mac basladiktan Eskisehir cok kötü olupta bizde Piech in güzel performansi vede golü sonrasinda öne gectik

Bu gün o Kadar sakin mac seyrediyordumki acaba diyordum puan alacakmiyiz ama ne Zaman Piech pedriel bir paslasmayi iyi yapamadi aklimdan simdi atamayana atsinlar olmasin vede aynen öyle oldu

Riza hoca böyle güzel gol atmis güzel performans sergilerken oyundan cikarinca kaybedecimizin sinyallerini Verdi

kaybettik kimseye bisey diyemeyiz zaten kazanmakta zor olan biseydi

simdi ben tekrar gecen haftaya gidip seyircinin o atesi vermesiylle Ordu dan alinan galibiyetin ne Kadar önemli oldugunu gördük.

Belki yenildik ama takimi öyle cok elestirebilecegimiz bir durum olmadi pskolojik olarak geri cekilme nin hatta hocanin oyuncu degisikligiyle verdigi sinyalin sonucu maci kaybettik Artik gercekten sadece icerdeki maclardan 4-5 puan almanin yollarina bakmalyiiz.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2013, 20:31   #32
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1140 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Attigimiz ilk gole ihanet edercesine yenildikya yaziklar olsun.Eneramo yok,Grosicki yok.Grosicki benim sahsi görüsüm bir eksiklik degildi.Onunla Sivasspor zaten 10 kisi oynuyor.Eneramo´ya gelince, oda olsaydi bu yenilgi kacinilmaz olurdu.
Oyuncu degisiklikleri cok sacmaydi.Ugur´u oyuna alacak ,Erhan numaradan sakatlaniyor,Ugur oyuna giriyor.Biz bu Riza hocayla kupada basarili olamayiz.Riza hoca takima futbol oynatamiyor,bu yüzden kupa macindan ümidim yok.Kötü oynayan Trabzon´u bile yenemeyiz.
1-0 öne gec ve maci 2-1 kaybet.Bu tamamiyle kenar yönetimin sucu.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.04.2013, 20:32   #33
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

çok önyargılıydım maçtan önce hiç kazanamadığımız bir deplasman gol atıp devreye önde girince ilk defa bu kadar umutlandım sora zaten eski hale döndüm bu kadar gömülüpte o kadar boşluk nasıl veriyoruz çözmek mümkün değil maçın en kötü adamı pedrieldi neredeyse hiçbirşey yapmadı ermanda kanat oynayınca çok verimsiz oluyor mecburiyetler yüzünden ondanda fazla yararlanamadık eneramo sakatmı neden yoktu olsa farklı olabilirdi kamil olsadayok zatensezon sonu kesin gitmeli hediye ettiğimiz birmaç daha
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda shang'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.04.2013, 20:33   #34
etlidöktürek
Tecrübeli Yiğido

etlidöktürek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

358 Mesajına 704 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 etlidöktürek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rıza sen ne zaman gidersin ben o zaman gelirim maçlara..çoluğun çocuğun günahı ne be adam onlarıda bu öfkeme ortak ediyorsun,hiçkimse umurumda değil sen inatsan ben senden inatım herif dedenin babanın çiftligi sandın sivassporu ...
selematle kalın yigidolar bu adam beni ve dolayısıyle çevremi rahatsız ediyor ben de elimi ayağımı çekiyorum Allah selamet versin...birdahaki sivas maçına gitmiyorum,tokatta ikamet ediyorum kaç maça geldin ki diyen olursa özelden muhattap olsun kimseyi bu öfkemle üzmek istemem... lig sonuna kadar maç felan yok oturur evde izlerim kötüyse kötü iyiyse iyi ama rızasızzz
etlidöktürek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı etlidöktürek'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.04.2013, 20:37   #35
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Bu sezon öne geçipte aptalca ve anlaşılmaz oyuncu değişiklikleri nedeniyle verdiğimiz kaçıncı maç oldu hatırlamıyorum artık.
Futbolcuya suç bulmayalım. Forvetten en iyi adamını çıkartıp, defansif orta saha oyuncusu alırsan oyuna, futbolcu o mesajı sahada alır. Hocamız defans oynamamızı istiyor der.
Yönetimimize bu güne kadar çıkıpta kimse bir şey söylemedi ama ben diyorum ki ; hocamızdır, hemşerimizdir, efendidir diye sahip çıktığınız adam, kendisiyle birlikte sizi de götürmesin.
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.04.2013, 20:41   #36
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Bunun adı futbol fakirliğinden başka bir şey değil ilk yarı başabaş oynayan takım ikinci yarı rakibi adeta barcelonaymış gibi eziliyor. Yazıklar olsun başka ne denir ki!!
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı DoomsDay58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.04.2013, 20:41   #37
MESSİ58
Acemi Yiğido

MESSİ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 160 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 MESSİ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ARIZA kesin iddaa oynamıştır devrearası soyunma odasında eskişehir galibiyetinin oranı 5.25 ti 10 milyar yatırsa 52 milyar alır temiz para ne işi olur sivasla piech le yaa Allah aşkına kazansalar maç primi 10bin lira.....öle yada böle sabredecez 6 hafta daha sezon sonunda sözleşmesi bitiyor zaten defolup gidecek
MESSİ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MESSİ58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.04.2013, 20:47   #38
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 994 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

son 6 hafta. rıza hocadan kurtulmamız için.
Alt 07.04.2013, 20:49   #39
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rızanın avukatları nerdesiniz. Yalakalık yapamayacagınızmı bu hafta. Biz her hafta galip gelsek bile sunlar yanlıslarımız bunları böyle yapsak daha iyi olur diye yorum yaparken hainlikle soytarıkla hatta serefimize bile laf söylecek cüreti kendinde bulan ne oldugu belli olmayan insanlar toplulugu size sesleniyorum. Alın Rızanızı basınıza calın.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.04.2013, 20:50   #40
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Takımın şöyle futbol oynadığını gördükçe insanın bir ay sonraki Galatasaray karşılaşmasına gidesi gelmiyor. Adamı futboldan soğutuyor hoca
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı