Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 25.04.2005, 11:50   #31
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BU HAFTAKİ BASIN AÇIKLAMASINI MERAKLA BEKLİYORUM BAKALIM NE DİYECEK.BENCE İSTİFA ETSİN EN GÜZEL AÇIKLAMA OLUR.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 12:11   #32
tolga06
Acemi Yiğido

tolga06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 tolga06 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sivaslim58 sana katılıyorum bence de en güzel açıklama ''istifa ediyorum '' olmalı ... bu kadar polemiğin içine giren bir insanın artık sivas spora faydalı olacağını düşünmüyorummmmm.....
tolga06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.05.2005, 16:36   #33
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1331 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
tolga06 Nickli Üyeden Alıntı
sivaslim58 sana katılıyorum bence de en güzel açıklama ''istifa ediyorum '' olmalı ... bu kadar polemiğin içine giren bir insanın artık sivas spora faydalı olacağını düşünmüyorummmmm.....
[size=4]Bende sana katılıyorum ama bugün yapılacak olağanüstü kongrede yine listede imiş...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.05.2005, 16:40   #34
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1320 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

kongereden sonra her şey şekillenecek...sivasspor için hayırlısı ne ise o olsun...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.05.2005, 18:45   #35
kursad58
Yiğido

kursad58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kursad58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Fikret Ünsalın sözleri bence % 100 haklı ve manisada sivasspora yapılanlara güzel bir cevap oldu ha inşaallah birde onların üstünde ligi btirip şampiyo olursak buda tam bir kapak olacak!!!
kursad58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.05.2005, 19:20   #36
alperen1982
Yeni Yiğido

alperen1982 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alperen1982 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

FİKRET ÜNSALI KINAYAN ŞAHSİYETLER SİZLER SİVASSPOR İÇİN NE YAPTINIZ
Fikret Ünsal'ı kınıyorum diyen şahsiyetlere buradan cevap vermek istiyorum. Sayın Ünsal bir kalp hastası olmasına rağmen sağlığını arka planda tutarak bu şehrin 38 yıllık özleminin sona ermesinde görev alan önemli şahsiyetlerden biridir. Sivasspor'a gerek maddi ve gerekse manevi destekleri ile sağladığı katkıların kanıtı bu şehrin takımının Süper Lige çıkmasından belli olmuyor mu. Şimdi sormak istiyorum Sayın Fikret Ünsal'ı kınayan şahsiyetlere. allah aşkına sizler boş laftan ve dönen tekere çomak sokmaktan başka. Takıma ne gibi maddi ve manevi desteğiniz oldu. Bırakın Allah aşkına, burada kınanacak kişiler sizlersiniz. Böylesi önemli şahsiyetlere laf söyleme yerine kendi yaptıklarınızdan utanın. Ayıp beyler ayıp, Bu insanlar bu takımı şampiyon yaptı.
alperen1982 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.05.2005, 19:59   #37
ygd
Yiğido

ygd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ygd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

FİKRET ÜNSALI DOLAYLI OLARAK TANIRIM...FİKRET ABİ MÜTHİŞ Bİ ADAMDIR..TAM BİR SİVAS AŞIĞIDIR..O KİMSE MADIMAK OLAYLARIYLA İLGİLİ GIKINI ÇIKARAMAZKEN CEVİZ KABUĞUNA ÇIKIP SİVASI VE SİVASLIYI SAVUNMUTUR..ARİF SAĞYADA AYAR VERMİŞTİR..KOLTUKLARIMIZ KABARMIŞTIR!!!GERÇEKLERİ TÜM TÜRKİYENİN DUYMASI İÇİN SONUNDA HEDEF OLMAK BİLE OLSA O ORTAMDA DİLE GETİRMİŞTİR..EVET MANİSYLA İLGİLİ OLAN AÇIKLAMASI GEREKSİZDİR,İÇİNDEN GEÇENİ SÖYLEMİŞ,MANİSAYA GICIKLIGINI BELİRTMİŞTİR! AMA BU AÇIKLAMA ONU CAMİADAN AFAROZ EDECEK KADARDA VAHİM DEGİLDİR YANİ..ABARTMAYALIM!!O YÖNETİMDEKİLERİN HİÇ Bİ BİRİ BU TÜR ELEŞTİRİLERİ HAK ETMİYO..UNUTMAYALIM ARKADAŞLAR 38 YIL SONRA GELEN BAŞARI BU YÖNETİME AİTTİR...ŞU TAKIMIN SÜPER LİGDE KALICI OLMASI İÇİN YÖNETİMİN YIPRATILMAMASI GEREKİR!!!
ygd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.05.2005, 20:37   #38
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sayin Fikret Ünsal Sivasspor yönetimine tekrar secilmistir.

Su ana kadar kendisinin, Sivasspora cok faydasi olmustur.
Tamam son cikisini tartisabiliriz, ama Sivassporun su ana kadar gelmesinde Fikret Ünsalinda büyük bir payi vardir.

Kendisinin Sivassporumuza su andaki dönemdede büyük faydasi olacagina inaniyorum.

Kendisini kutluyor ve yeni dönemde basarilar diliyorum.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.05.2005, 20:56   #39
serserilerin_prensi
Yiğido

serserilerin_prensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serserilerin_prensi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaşlar bana soracak olursanız haddime düşmez ama sivaslıların bir lafı vardır varya hala 250 gramın davasını sürdürüyorsunuz.. :roll: :arrow:
serserilerin_prensi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.05.2005, 17:41   #40
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

Fikret bey bırakmalı artık kendisi beyan etmişti süper lige çıkınca ben olmayacağım diye havasını basmıştı ama malasef geri çark etti politikacımı ne , aslında politikacı biliriz kendisini, sivas olaylarında güya sivaslıyı ve sivası savunuyorum diye sağa sola polemik vari açıklamalarda bulundu, ölmüş insanları suçlu sayıldığı bir mantığın izlerini taşıyor, daha ciddi ağır başlı birilerine ihtiyaç var, ayrıca sivasın epeyce bir nüfüsuna biraz şaşı bakması biz alevi ve solcu kökenlileri yiğidoları çok rahatsız ediyor, eğer sivas gerçek sivas olacaksa yönetim kendine çeki düzen vermeli tartışmalı isimlerle yol yakınken yolları ayırmalı emekleri içinde fikret beye teşekkür edilmeli, bizde ediyoruz kendisineTEŞEKKÜRLER, buraya kadar derse iyi yapar, iyi yönetici olduğunu ispat etmiş olur, haydi cesaret sayın Ünsal.
a bircan
Konu Kapatılmıştır