Alıntı:
yiğido şahin Nickli Üyeden Alıntı
Hayrettin ile ilgili nedir bu kuyruk acısı bilemiyorum takımda top oynayan herkes emeğinin karşılığını aldı hayrettin e hakarete karşıyım diyor ama hakaret ediyorsun ve onu kahraman gibi göstermeyin diyorsun ama onun kadar bu takımda top oynamış bu kadar uzun yıl hizmet etmiş biri daha yok o bunu hak ediyor
|
Kuyruk hayvanlarda olur bu biir! (kötü söz sahibine) ben hiç bir zaman ne hayrettini nede başka birine hakaret ettim,onun için küstahlaşma,hayrettinle benim alıp veremediğim yok ama senin çıkar ilişiklerin olduğu kesin! madem istiyorsun söyleyim. Sivassporda oynadıysa parasını pulunu fazlasıyla aldı. özellikel son 2-3 sezonda yaptığı hataları görmemek için kör olmak gerekir. hele geçen sezon onun yüzünden az kalsın küme düşecektik. eğer küme düşseydi hayrettin ve destekcileri bu takım hayrettinin yüzünden düştü,onun geri pasından,onun gereksiz penaltısından,cırt çekmesinden filan deyip aha benden şu kadar milyon lira para mı diyecektin? onun için sapla samanı karıştırma usluplarına dikkat et,hiç kimse hiç bir futbolcu Sivasspor'un menfaatinin önüne geçemez