Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sözüm size İstanbuldakiler
Alt 12.04.2012, 17:00   #41
redwhite
Acemi Yiğido

redwhite - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 redwhite ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Sözüm size İstanbuldakiler

Alıntı:
mm1970 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet siz seyirci olabilirsiniz doğrudur..ama istbulda seyirci yoktur taraftar vardır..ben bile 42 yaşındayım ve 14 yaşından beri stadlardayım..yarın kadıköy yıkılacak merak etmeyin siz...biz yarın bursayı döve döve maçı alırız..ama finalde makum takıma maçı verirseniz sırf bilmem kaç sene sonra kupayı alsın diye...işte o zaman taraftarın T harfini artık ist bulda göremezsiniz..

demedi demeyin....

pardonda sen kimin adına konusuyorsun bu ayrım neyin nesi ?? biz kaldırıp diyormuyuz sivasspor sadece sivastakilerden ibarettir diye kendi takımına maç verir lafını sölemen bile abesle iştigal 5000 tane kuru kalabalık yerine 300 tane gerçek taraftar yeterde artar
Alt 12.04.2012, 17:18   #42
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

saat 17.10da yenı bılet aldım maraton bıtmek uzere kale arkasıda yarı yarı yarıya satılmıs ıns bıraz daha artar maca kadar
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2012, 17:19   #43
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
mustiiic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
herşey iyi güzel hoş. çokda iyi söylüyorsunuz.madem sivasta yaşıyıp sivasta gazetecilik yapıyorsunuz, koyun ağırlığınızı, sizde sivastan 100 otobüs yerine 200 otobüs kaldırtın. hep istanbuldaki sivasslılar. bırakın artık bunları. bende yıllara sivasta yaşadım, sivassporun her maçına gittim. istanbuldakiler maça niye gelmiyor dedim, köşe yazılarımda da yazdım. ama burada böyle değil. insanlar ekmek derdine düşmüş. sabah nasıl kalkıp işe giderim derdinde.kadıköy istanbulun göbeği diye yazmışsın. istanbulu hiç mi bilmiyorsun adres tarifinii mi?. kadıköy zengin mühitleri. sivasslılar daha çok karşı tarafta. ki karşıdan kadıköye geçmek sadece yol olarak 1,5 saat.
eleştiriye eleştiri.
ben maça kesinlikle gidecem ve yanımda 5 kişi götürecem hemde sivaslı olmayan ve sivaslıları desteklemek için götürecem. hemde yarın işe geç kalmak pahasına ve gece saat 3 te eve ulaşacağımı bile bile. bu sevda böyle bişiy. ama diğer insanları yani gelemeyenleri de böyle eleştiiremem. keşke herkes gelse de doldursak ama davulun sesi uzaktaki gibi güzel gelmiyor GURBETTE....
Eleştirine saygılıyım ama bu gibi durumların bahaneleri pek olmaz.
Adını anmak istemiyorum ama Trabzonspor un olimpiyattaki maçlarını düşün. Olimpiyata gidiş şartları çok daha zor. 60 bin kişi üstelik kışın o soğukta doldurdu hamsiler. bizim neyimiz eksik. onlarında işi gücü vardır mutlaka ama doldurmuşlar. üstelik istanbulda ki Sivaslı sayısı ortada. Bu akşam o stat dolmalı. hiç bir mazereti olamaz.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2012, 17:30   #44
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

İstanbulda olup imkanı olupta gitmeyen orda çılgınlar gibi tezahurat yapmayan sivaslının sivaslılığından şüphe ederim seyirci olma taraftar ol sesin kısılana kadar bağır küfür değil marş söyle haydi yiğidolar bırakmayın yalnız sivassporumuzu bizi utandırmayın.
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2012, 21:24   #45
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

sanki deplasmandayız
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2012, 21:27   #46
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 997 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Önceki akşam Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Otyakmaz’la telefonla konuşurken, yarınki kupa maçını ve gelecek taraftar sayısını sordum. Sayın başkan, Sivasspor’a güvendiğini ve maçı kazanacaklarından en küçük endişesi bile olmadığını belirtirken, tek endişesinin bu maça gelecek Sivaslı sayısı olduğunu söyledi.

Bursa’da bu maç için günler öncesinden organizeler yapıldığını ve 100’e yakın otobüsün Bursa’dan maç için İstanbul’a geleceğini, ayrıca 20 bin civarındada Bursaspor biletinin satıldığınında altını çizen Başkan şöyle bir ifade kullandı “ Bursa taraftarının altında bir rakam olursa,bu beni gerçekten üzer ve rahatsız eder,dahası kamuoyundaki itibarımız zede alır”

Hakikaten öyle! Bursaspor’a yenilince üzülürüm, ama onlardan daha az sayıda taraftar gelirse buna daha çok üzülürüm. Aslında sayın başkanın böyle bir durumda asıl rahatsız olmasının nedeni bence, spor kamuoyundaki, seveni ve taraftarı çok bilinen Sivasspor’un imaj kaybedecek olması. Bu da çok doğru bir tespit. Ben yıllardır bu işin içerisindeyim ve bir çok ulusal basındada yazı yazdım,her şey öncelikle arz-talep meselesi olarak ele alınıyor.

Yayıncı kuruluş, niçin Fener,Galatasaray,Beşiktaş ve Trabzon maçlarında ( aleyhlerine olan pozisyonları) uzun uzun ve atlamadan veriyor? Tabiî ki üzerlerinde yoğun bir baskı var. Adamlar, bu takımların maçlarına gelen taraftar sayısına bakıyor ve ona göre haberler yapılıyor. Geçen sezon yayıncı kuruluşta Trabzon için olumsuz bir şey söylenmiş, daha sonra iki gün özür dilemek zorunda kaldılar. Ama aynı durum Sivasspor için sözkonusu olsa kimsenin kılı bile kıpırdamaz!

Bakın, İstanbul’da yüzbinlerce Sivaslı’nın varlığından söz ediliyor ki,doğrudur.
Adının başında “ Sivas” yazan yüzlerce dernek var ve yarınki maç kimsenin umurunda değil. Birinci görevi Sivas’a hizmet etmek olan Sivaslılar Derneği ve federasyonları böyle bir günde organize yapmayıp ne zaman yapacak?
Daha önce Olimpiyat stadında oynanan maçlarda az sayıda Sivasspor taraftarı geldiği zaman “ Orası çok uzak, soğuk oluyor vs.” diyerek mazeret gösteriliyordu. Şimdi İstanbul’un göbeğinde, üstelikte iyi bir hava ve saatte Sivasspor maçı oynanacak. Bakalım kaç kişi gelecek? Bursaspor’un bu maçta taraftar açısından Sivasspor’dan daha üstün ve daha coşkulu olacağından yüzde yüz eminim, ama seyirci olarak kim fazla olur onu bilemem!
Sizi bilmem ama ben,maçın sonucu kadar gelecek Sivaslı sayısınıda çok merak ediyorum!..

Abdullah YİĞİT
Geldide ne oldu rezalet sen oyna apdullah yiğit
yigidolar06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2012, 22:11   #47
yigidolar06
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 997 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Şapka düştü kel göründü yazık oldu samsuna karektirsiz tpcular haram olsun hakkımı helal etmiyorum size
Alt 12.04.2012, 22:43   #48
yigidolar06
Usta Yiğido

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Önceki akşam Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Otyakmaz’la telefonla konuşurken, yarınki kupa maçını ve gelecek taraftar sayısını sordum. Sayın başkan, Sivasspor’a güvendiğini ve maçı kazanacaklarından en küçük endişesi bile olmadığını belirtirken, tek endişesinin bu maça gelecek Sivaslı sayısı olduğunu söyledi.

Bursa’da bu maç için günler öncesinden organizeler yapıldığını ve 100’e yakın otobüsün Bursa’dan maç için İstanbul’a geleceğini, ayrıca 20 bin civarındada Bursaspor biletinin satıldığınında altını çizen Başkan şöyle bir ifade kullandı “ Bursa taraftarının altında bir rakam olursa,bu beni gerçekten üzer ve rahatsız eder,dahası kamuoyundaki itibarımız zede alır”

Hakikaten öyle! Bursaspor’a yenilince üzülürüm, ama onlardan daha az sayıda taraftar gelirse buna daha çok üzülürüm. Aslında sayın başkanın böyle bir durumda asıl rahatsız olmasının nedeni bence, spor kamuoyundaki, seveni ve taraftarı çok bilinen Sivasspor’un imaj kaybedecek olması. Bu da çok doğru bir tespit. Ben yıllardır bu işin içerisindeyim ve bir çok ulusal basındada yazı yazdım,her şey öncelikle arz-talep meselesi olarak ele alınıyor.

Yayıncı kuruluş, niçin Fener,Galatasaray,Beşiktaş ve Trabzon maçlarında ( aleyhlerine olan pozisyonları) uzun uzun ve atlamadan veriyor? Tabiî ki üzerlerinde yoğun bir baskı var. Adamlar, bu takımların maçlarına gelen taraftar sayısına bakıyor ve ona göre haberler yapılıyor. Geçen sezon yayıncı kuruluşta Trabzon için olumsuz bir şey söylenmiş, daha sonra iki gün özür dilemek zorunda kaldılar. Ama aynı durum Sivasspor için sözkonusu olsa kimsenin kılı bile kıpırdamaz!

Bakın, İstanbul’da yüzbinlerce Sivaslı’nın varlığından söz ediliyor ki,doğrudur.
Adının başında “ Sivas” yazan yüzlerce dernek var ve yarınki maç kimsenin umurunda değil. Birinci görevi Sivas’a hizmet etmek olan Sivaslılar Derneği ve federasyonları böyle bir günde organize yapmayıp ne zaman yapacak?
Daha önce Olimpiyat stadında oynanan maçlarda az sayıda Sivasspor taraftarı geldiği zaman “ Orası çok uzak, soğuk oluyor vs.” diyerek mazeret gösteriliyordu. Şimdi İstanbul’un göbeğinde, üstelikte iyi bir hava ve saatte Sivasspor maçı oynanacak. Bakalım kaç kişi gelecek? Bursaspor’un bu maçta taraftar açısından Sivasspor’dan daha üstün ve daha coşkulu olacağından yüzde yüz eminim, ama seyirci olarak kim fazla olur onu bilemem!
Sizi bilmem ama ben,maçın sonucu kadar gelecek Sivaslı sayısınıda çok merak ediyorum!..

Abdullah YİĞİT
bir sözümde sana apdullah yiğit davulun sesi uzaktan hoş gelir istanbuldaki sivaslılar görevini yerine getirdide ne oldu ayarlıya bildinmi 100 veya fazla otübüs yazıklar olsun sivas bunu hak etmiyor
Alt 12.04.2012, 22:55   #49
Djamoka
Yiğido

Djamoka - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

127 Mesajına 246 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 Djamoka COK SEVILEN BIR KISIDjamoka COK SEVILEN BIR KISIDjamoka COK SEVILEN BIR KISI

İstanbuldaki yiğidolara canı gönülden teşekkürler. Valla ben taraftar konusunda rezil olacaz diye tereddüt ediyordum ama beni sagolsun mahcup ettiler. Bursalılardan daha iyiydik. Ama sahada takım yoktu orası ayrı konu....
Djamoka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.2012, 23:13   #50
mm1970
Acemi Yiğido

61 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 557 mm1970 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Terbiyesizlik yapıyosun. Biz bu takıma gönül vermişiz sen bize satıcı diyosun. Kelimelerini düzgün seç.
Ayrıca senin gibi adamı da tribünlerde görmek istemiyoruz maça gelme daha iyi.
al sana taraftar..yeni maçtan geldim ve sesim kısıldı benim gibi 20000 sivaslı vardı hepsi taraftardı...şimdi sana söylüyorum bu kadar taraftarı maça çağırıp yedek takımla çıkmakmı terbiyesizlik.rezil ettiniz lan bizi bir avuç bursalıya
mm1970 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
size, sözüm, İstanbuldakiler