Almanya’dan maça kalabalık bir grupla gittik.
Stada yaklaştığımızda her tarafta gerek arabalardaki Bayraklar gerekse giymiş oldukları kırmızı beyazlı formalar gerek atkılarla taraftarlarımızı görmek bizleri epey heyecanlandırdı.
Stada geldiğimizde ise, bazı tanıdık simalar ile bazıda Yiğidolarla kısada orada tanışıp sohbet etme imkanımız oldu. Özellikle ilk kez tanıştığım sitemizdeki ismiyle 58hsn58 olan Hasan ve Keko 58 arkadaşlarla tanıştığımızada çok memnun oludum. Oruç olmalarına ve sıcağın vermiş olduğu susuzluğa rahmen özellikle 58hsn58 arkadaşımız bizim AyhanBayrak arkadaşımızla bir olup taraftarları coşturmayı başardılar. Bu görüntüleri TRT Spor muhabiride çekti.
Maça gelince, öncelikle bu sadece bir hazırlık maçıydı. Üstelik yapılan ilk maç. Bu açıdan maçtan yola çıkarak takımı değerlendirmek hem teknik heyece hemde futbolculara büyük haksızlık olur.
Roberto Carlos hocamızın büyük disiplini dikkatlerimizden kaçmadı. Yeni transferlerimizde bana göre büyük umut verdiler. Cicinho, Ahmet Aras, Burhan Eser, Cihan Özkara gayet güzel bir oyun sergilediler.
Bizim eski kadrodan Ziya Erdal ise maşaallah çok güzeldi.
İkinci yarıya ise, hoca değişik bir kadro ile çıktı, onlarda gayet başarılıydılar.
Şimdi her oyuncuyu yazmaya gerek yoktur, ama genel itibariyle umut verici bir tabloydu. Yenilgiyi kafamıza takmayalım, sonuçta rakip bir kaç kez kalemize geldi, ondada gollerini attılar.
Taraftarlarımızdan istediğim, önümüzdeki hazırlık maçlarına giderek takıma moral vermeleridir. Sonuçta takım Avrupa’ya sadece senede bir kez kampa geliyor, bunuda fırsat bilerek iyi değerlendirmelidir diye düşünüyorum.
Havanın sıcak olması ve maçında iftar öncesine denk gelmesi sanırım katılımı azalttı, ama ona rağmen stadı dolu gördüğüme çok sevindim. Burada iftarın saat 22 e doğru olduğunuda hatırlatmak isterim
TRT Spor hem maçtan kareler, hemde maç sonrası Carlos ile röportaj yaptı, sanırım oda bugünlerde yayınlanacaktır.