bülent uygunu sevenede sevmeyenede saygı duyarım öncelikle şunu herkesin iyi bilmesi gerekir eğer şuan sivasspor süperligdeyse bülent uygunun sayesindedidir bunu kimse inkar etmemelidir bu gün bülent uygun spor gündemindeyse buda sivasspor sayesindedir kendisini üsküdarda oynarkende bilirim keşke bize gelse diye iç geçirmiştim geldide sivasspor şampiyonluğa oynarken nedendir bilinmez gönderildi kaleciyide gönderince sivas şampiyonluktan oldu ertesi sezon takımın menajeri oldu ismail kartalı ve 2 3 fb li genci ikna edip sivasa kazandırdı osene şampiyon olduk wernel lorantı hoca yaptı ilk yılı ligde kaldık daha sonra pecze macerasıda hüsranla bitince mecburen hoca olarak kendisi görev yaptı ligde kalmamız mucizeyken mehmet yıldızı sedatı abdurahmanı sivasa kazandırdı ligde kaldık ertesi 2 sezonda şampiyonluğa oynadık daha sonra kendisine verilen yetki sınırlarını birazda tecrübesizliğinden kötüye kullandı futbolculara menejerlik yapmaya kendisini morinho sanmaya gerekli gereksiz konuşmaya ensonundada takımı sil baştan yapmaya kalıkışması sivassporun düşüş trendine girmesine neden olmuştur takımda iş yapan nekadar oyuncu varsa göndermiştir yerine ne idüğü bellisiz adamlar almıştır burda yönetiminde suçu vardır bu inkar edilemez şöyle söyleyim tum geçen sezon eneramonun arkasında yanında oynasaydı sivasspor avrupada oynardı bu bülent uygunun yaptığı işten duyduğu pişmanlığının göstergesidir her hoca bildiği tanıdığı oyuncuyla çalışmak ister oda bunu yapıyor elazığ çok iyi transfer yapmıştır tum 10 golden aşşağı atmaz
sivasspor süper ligdeyse bunun en önemli sebebi Mecnun Odyakmaz ve İsmail Kartal'dır...
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı eneskeskin'a Teşekkür Ediyor...
sivasspor süper ligdeyse bunun en önemli sebebi Mecnun Odyakmaz ve İsmail Kartal'dır...
değerli kardeşim kimseyle polemik yapmak istemem neticede hepimiz sivasspor için fikirlerimizi tartışıyoruz mecnun otyakmazada ismail kartalada sevgim saygım sonsuz onlar sivasspor tarihine geçmiş insanlardır kaçyıldır sivassporu takip edersin bilemem ben 35 yıldır sivasspor taraftarıyım eğer derine inersek bu takım üzerinde çok emeği olan hoca ve başkanlar vardır hüseyin yıldırım gibi murat özgen gibi timuçin çuğ gibi osman seçilmiş gibi ismail kartal ve mecnun otyakmaz hazır takımın başına gelmişlerdir nitekim ismail kartal sivasdan sonra hiç bir takımı şampiyon yapamamış gittiği hertakımdan adeta kovulmuştur bülent uygun dönemindeki sivassporla şimdiki sivasspor arasındaki farkı görmek lazım 3 yıldır korku tünelinden geçiyoruz eğer sivasspor kesin düştü denilirken mucizevi şekilde nasıl kaldığını 2 3 takviyeyle nasıl 2 yıl şampiyonluğa oynadığımızı görmek bilmek istemiyorsanız o sizin ve sizin gibi düşünenlerin sorunudur belki sivassporun düşüş trendine girmesinin sebebide bülent uygundur fakat böyle düşman olarak görülmesi yaptıklarını görmemek görmek istememek nankörlüktür buda benim yapıma terstir bülent uygunu sivaspor parlatmıştır bunuda söyledim kalın sağlıcakla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
değerli kardeşim kimseyle polemik yapmak istemem neticede hepimiz sivasspor için fikirlerimizi tartışıyoruz mecnun otyakmazada ismail kartalada sevgim saygım sonsuz onlar sivasspor tarihine geçmiş insanlardır kaçyıldır sivassporu takip edersin bilemem ben 35 yıldır sivasspor taraftarıyım eğer derine inersek bu takım üzerinde çok emeği olan hoca ve başkanlar vardır hüseyin yıldırım gibi murat özgen gibi timuçin çuğ gibi osman seçilmiş gibi ismail kartal ve mecnun otyakmaz hazır takımın başına gelmişlerdir nitekim ismail kartal sivasdan sonra hiç bir takımı şampiyon yapamamış gittiği hertakımdan adeta kovulmuştur bülent uygun dönemindeki sivassporla şimdiki sivasspor arasındaki farkı görmek lazım 3 yıldır korku tünelinden geçiyoruz eğer sivasspor kesin düştü denilirken mucizevi şekilde nasıl kaldığını 2 3 takviyeyle nasıl 2 yıl şampiyonluğa oynadığımızı görmek bilmek istemiyorsanız o sizin ve sizin gibi düşünenlerin sorunudur belki sivassporun düşüş trendine girmesinin sebebide bülent uygundur fakat böyle düşman olarak görülmesi yaptıklarını görmemek görmek istememek nankörlüktür buda benim yapıma terstir bülent uygunu sivaspor parlatmıştır bunuda söyledim kalın sağlıcakla
sonuçta şahıslar önemli değil heralde burada anlaştık ?
bulent uygunu en cok takdir edenlerden birisi olarak onun sivasspora yaptıkları yuzunden tesekuru bır borc bilirim lakin son sezonda sivassporu sil bastan yapmaya genclestirmeye calısması belki tutar hesabı ile buyuk oynadı kendine olan guveni sivassporda tavan yapmıstı hali ile buyuk oynama cesaretini kendisinde ve yonetimden aldıgı desdekde buldu ve yaptı lakin kaybeden oldu kısaca sartlar neyı gerektırıyorsa ımkanlar neye ızın verıyorsa bulent hoca ona gore davrandı burada sadece onda degıl yonetimdede hata aramak lazım neyseki kume dusmeden hersey yavas yavas eski haline donmeye basladı ama henuz eski kadro gibi takım ruhunu bir turlu yakalayamadık umarım bu sezon oda olur ve en azından avrupa gideriz yada kim bilir şampiyon neden olmayalım rıza hoca ile mumkun gibi goremesemde umarım bu sezon daha iyi oluruz
Bülentten Teknik Direktör Olursa Buca Gibi Takım Olur...Adamların Ocağını Batırdı Topladıklarıyla...Elazığdada Aynı Senaryo Olursa Üzülürüm Elazığ İçin...