Cevap: Bu sene Böyle Oldu, Bizi Affedin
Murat'cım güzel kardeşim, bu sene böyle oldu deyip önümüzdeki maçlarda da sizden birşeyler beklemeyelim mi? Ne diyorsun, ne yani ''ligden paşa paşa düşelim, kendimizi rahatsız etmeyelim, bu yıl böyle'' demek mi istiyorsun? Bak bu hafta kesin düştü denilen Denizli'nin puanı bile 16 oldu güzel kardeşim, bizim puanımız 24, aramızda sadece 8 puan var! Fazla değil üst üste üç hafta kötü sonuçlar alırsak Allah korusun Denizli bile tepemize binebilir! İşin özeti, ''bu sene böyle geçti, bizi affedin'' deyip yırtmak yok, ''bundan sonra böyle gitmeyecek, ligde kalacağız hatta üst sıraları zorlayacağız, kendimizi böyle affettireceğiz'' demeni bekliyoruz senin ve diğer futbolcuların! Hiç mi yüzünüz kızarmıyor Allah aşkına, bakın Diyarbakır'a adamlar paralarını zar zor alıyorlar, sınırlı imkanlarla var olmaya çalışıyorlar. Sizin taksitleriniz tıkır tıkır yatıyor, karnınız tok sırtınız pek! E o halde nedir bize 7-8 aydır yaşattığınız bu acı bu hüsran? Neyin peşindesiniz, ne yapmaya çalışıyorsunuz vallahi anlayamıyorum! Ben hocada fazla kusur bulmuyorum, siz ruhsuzsunuz arkadaşım, gözlerinizde ışık yok! Heyecan göremiyorum, aşk yok, hatta utanma bile yok! Her feci mağlubiyetten sonra bizim içimiz sızım sızım sızlarken, bir sonraki hafta hayattan zevk alamazken sizin üzülmediğinizi, kahrolmadığınızı görmek yaramıza tuz oluyor, acımızı kat be kat artırıyor!