İyiki varsınız sayenizde diğer bayanlarda maclara ilgi duymaya başladılar sizin maclara olan ilginiz bizim yaşlarda olanları eskilere götürdü bizler yaşımız itibarıyla 70 li yıllarda bayanlarla beraber macları izlerdik bu olay senelerce devam etti daha sonra bayanlar stadlardan biraz uzaklaştı o yıllarda bayanlara ücretsiz özel yer ayrılırdı kapalının altı tamamen bayanlara aitti türbünlere renk katıyorlardı sizler bu geleneği tekrar başlattınız ve bu vesileyle sivas halkı sizlerle gurur duyuyor yeni isim arayışınızda size başarılar dilerim marka olmanız çok yakın
İyiki varsınız sayenizde diğer bayanlarda maclara ilgi duymaya başladılar sizin maclara olan ilginiz bizim yaşlarda olanları eskilere götürdü bizler yaşımız itibarıyla 70 li yıllarda bayanlarla beraber macları izlerdik bu olay senelerce devam etti daha sonra bayanlar stadlardan biraz uzaklaştı o yıllarda bayanlara ücretsiz özel yer ayrılırdı kapalının altı tamamen bayanlara aitti türbünlere renk katıyorlardı sizler bu geleneği tekrar başlattınız ve bu vesileyle sivas halkı sizlerle gurur duyuyor yeni isim arayışınızda size başarılar dilerim marka olmanız çok yakın
Ben önceki sezon maçlara gitmeye başladım. O zamanlar statta olan herkes bana tuhaf tuhaf bakıyordu. Bu yıl grubumla gidiyorum ve artık statta bayan taraftarın da olması insanlara gayet normal geliyor.
sizin gibi ileri görüşlü insanların desteğiyle İnşallah marka olacağız.
ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Slm Ben esin. geçtiğimiz yıl trabzonspor ve Galatasaray maçlarına Üniversitemizin grubuyla gittim. her iki maçtanda çok keyif aldım. trabzon maçı benim hayatımda gittiğim ilk maçtı. seyirciler bize büyük sevgi gösterilerinde bulundular takımı bırakıp bizi alkışlayanlar bile oldu yanii o derece.bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum maçlara gitsin stadyumdan izlesinler.
okulum nedeniyle geçen yılki maçların hepsine gidemedim fakat bundan sonrakileri kaçırmamaya çalışacağım.