Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği

İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği

Seçenekler Arama Stil

--->: DERNEĞİMİZE ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR
Alt 31.01.2007, 18:15   #41
svs_çapkın_58
Yiğido

svs_çapkın_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 svs_çapkın_58 COK SEVILEN BIR KISIsvs_çapkın_58 COK SEVILEN BIR KISIsvs_çapkın_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: DERNEĞİMİZE ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

derneğimize kayıt nasıl olunur cvp yazarsanız sevinirim çılgın sivaslı
svs_çapkın_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2007, 18:35   #42
hakandemirezen
Yiğido

hakandemirezen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 hakandemirezen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
1967_Dernek_Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
3 milyon sivaslı var ama maca gelen 30kişi nerde gerisi

Alıntı:
üKa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bi de şunu ekleyeyim.sölemeyi unutmuşum.murat derneğinizin burda haberleri yapılıyor.sizlere burda kombineler toplanıyor vs..

istanbuldan size tam destek olunuyor.senin dediğine bak.bu dediklerimin hepsi doğru.size istanbul dernekte bulunanlardan benim hatırladığım 5 kişi kombine yolladı.ve hepsi başarınızı alkışladı burda.bırak bu işleri murat.kendine gel.bu konularda hassas insanların olduğunu biliyorsun.zarf atıyorsun.bırak bu işleri...

İKİLİ POLEMİKLERE GİRMENİN BİR MANASI YOK BU BİZLERE KAR DEĞİL ZARAR VERİR.BİZ İLK GÜNDEN BU GÜNE DEK ŞUNU DİYİYORUZA DEMEYEDE DEVAM EDECEZ 2 DERNEK TEK YÜREK.bu gün ist da 30 sivaslı geliyorsa maça yarın kısmet olursa 300 olur daha sonra 3000 bin olur.
Alt 31.01.2007, 19:40   #43
AFK
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AFK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
okadar çok üyeniz var.siteye giren 30 kişi maçlara giden 1 otobüs insan.ekranda tribün görüntüsü bağıran 100 kişi.

canını yiyim murat gardaş.merak etme istanbuldaki üyelerinize dokunmayız.
Pardon Arkadasim Murat Yanlis Bir Sey Yapmis Tamam Haklisiniz O Konuda Ama Icinde Olanida Hemen Disa Vurmussun Sen Söyledigini Kendin Yapiyor Musun ? Biraz Düsün Sonra Cvb Ver... 30 Kisi Su Bu Bu Seni Alakadar Etmez Birazcik Fikir Ile Zikir Uysun Derim Ve 67 Nin Taraftarligini Tartismak Kimselere Düsmez 22000 Km Yolu Biz Su Bu Alkislasin Diye Yapmadik Sivasspor Bir Sevdadir Ve Sahislarda Gördügünüz Hatalari Bir Topluluga Yüklemeyin... Calismalarinizida Alkislariz Ama Icinden Bu Sekilde Düsünceler Geciyorsa Sirinlik Yapma Bosa... 2 Satirda Olsa Dogru Ol. Cümlende Ya Hic MURAT i Uyarmayacaktin Yada Uyardi Isen Sen Aynisini Yapmayacaktin.
Dernekcilikte Yenisin Zamanla Ögrenirsin...

Bir Sevdali...
AFK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: DERNEĞİMİZE ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR
Alt 31.01.2007, 20:25   #44
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1012 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: DERNEĞİMİZE ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

İstanbul daki taraftar Derneğinin çok kısa bir zamanda büyük ilerleme kaydeceğine inanıyorum. Bu işe inanmış bir EKİP var ve başarımak için ellerinden geleni yapacaklarını biliyorum.
Alt 31.01.2007, 21:28   #45
üKa
YASAKLI ÜYE

5 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üKa Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
AFK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Pardon Arkadasim Murat Yanlis Bir Sey Yapmis Tamam Haklisiniz O Konuda Ama Icinde Olanida Hemen Disa Vurmussun Sen Söyledigini Kendin Yapiyor Musun ? Biraz Düsün Sonra Cvb Ver... 30 Kisi Su Bu Bu Seni Alakadar Etmez Birazcik Fikir Ile Zikir Uysun Derim Ve 67 Nin Taraftarligini Tartismak Kimselere Düsmez 22000 Km Yolu Biz Su Bu Alkislasin Diye Yapmadik Sivasspor Bir Sevdadir Ve Sahislarda Gördügünüz Hatalari Bir Topluluga Yüklemeyin... Calismalarinizida Alkislariz Ama Icinden Bu Sekilde Düsünceler Geciyorsa Sirinlik Yapma Bosa... 2 Satirda Olsa Dogru Ol. Cümlende Ya Hic MURAT i Uyarmayacaktin Yada Uyardi Isen Sen Aynisini Yapmayacaktin.
Dernekcilikte Yenisin Zamanla Ögrenirsin...

Bir Sevdali...

DOSTUM İLK YANLIŞI YAPAN MURAT OLDU.O CEVABA KARŞI BU ŞEKİLDE CEVAP GEREKİYORDU.İNSAN HATASINI ANLASIN.BEN İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİNİN KURULMA AŞAMASINDA BU DERNEĞİN YANINDAYDIM.ŞUAN İÇİN YANLARINDA BULUNMUYORUM.AMA DERNEK SEVERLER OLARAK BU İSİM ALTINDA YANLARINDA BULUNURUM.BU GÜN KARAR VERDİM ÜYEDE OLMAYACAĞIM.AMA DERNEK SEVER OLARAK ANILACAĞIM.BU KONUYU ONLAR ANLAMIŞTIR.ŞİMDİ GELELİM MESELEYE.MURATIN İÇİNDE BİRŞEY VAR DÖKEMİYOR DIŞARI.YANİ ZARF ATMAYA ÇALIŞIYOR.ANCAK ŞUNU BİLSİNKİ 2 DERNEK TEK YÜREK.BUNU DEVAMLI DİYENLERİN ÜZERİNEDE BU ŞEKİLDE GELİNİRSE AYIP HANGİSİ OLUR SENCE.BİZİM VERDİĞİMİZ CEVABA SİNİRLENMENE HGEREK YOK.CEVABIN OLUŞMASINI SAĞLAYAN NEDENE BAKACAKSIN.SENİN DEDİĞİN GİBİ MURATIN YAPTIĞI TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA.

ayriyeten kardeş sivasspor taraftarlarının girdiği 4 eylül sıtadının %20 mi fazlasını düşün.bulunduğum bir taraftar derneği üyesi işte okadar.ayriyeten sivassporluyuz bir yerde gönlümüz var.ama sizlerin sayesinde dernekcilik internete taşındı be kardeş.taşındı ama tartışma yaratılmasın.sonuçta sivasspor için varız.2 dernek 1 yürek boşuna denilmiyor.BU DURUMA ÇOK ÜZÜLÜYORUZ.KİMSE BİR BİRİNİ ÜZMESİN.

HAYDİ HAYIRLI AKŞAMLARINIZ OLSUN.

DENEĞİN KRALINDAYIM ZATEN.MERAK ETME
üKa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2007, 21:40   #46
üKa
YASAKLI ÜYE

5 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üKa Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

1967 ye başarılar diliyoruz.murat karseşimizi seviyoruz.bırakalım bu konuları.üye olmak isteyen arkadaşların bulunduğu konuyu rahatsız etmeyelim

istanbul sivasspor taraftar derneği
1967 genç taraftar derneği

son nokta bu olsun
üKa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2007, 21:41   #47
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Alıntı:
bi de şunu ekleyeyim.sölemeyi unutmuşum.murat derneğinizin burda haberleri yapılıyor.sizlere burda kombineler toplanıyor vs..

istanbuldan size tam destek olunuyor.senin dediğine bak.bu dediklerimin hepsi doğru.size istanbul dernekte bulunanlardan benim hatırladığım 5 kişi kombine yolladı.ve hepsi başarınızı alkışladı burda.bırak bu işleri murat.kendine gel.bu konularda hassas insanların olduğunu biliyorsun.zarf atıyorsun.bırak bu işleri...
gardaş sen beni yannış mı anladın ben dernekle ilgili bişey yazmadım puar gardaşım istanbulda 3 milyon sivaslı var demiş bende dedimki 3 milyon sivaslıdan 30 kişi maca geliyor nerde diyerleri benim dedigim bu lafda ne var anlamadım ben hiç bi dernekle ilgili bişey demedim.

bana kimse kendine gel diyemez snaldan delikanlılık yapmayın canım
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2007, 21:45   #48
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Alıntı:
hakandemirezen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İKİLİ POLEMİKLERE GİRMENİN BİR MANASI YOK BU BİZLERE KAR DEĞİL ZARAR VERİR.BİZ İLK GÜNDEN BU GÜNE DEK ŞUNU DİYİYORUZA DEMEYEDE DEVAM EDECEZ 2 DERNEK TEK YÜREK.bu gün ist da 30 sivaslı geliyorsa maça yarın kısmet olursa 300 olur daha sonra 3000 bin olur.
gardaşım ben dernekle ilgili bişey demedim demem de beni günay a sorun ben kimsenin hakkında bişey demedim yazılarım yannış anlaşırmasın.

ben sizin dernekle sorunum olsa sönmez başkan kaza yaptıgın da belkide ilk arayan bendim

ben kimseye kasıtlı bişey yazmadım
Alt 31.01.2007, 21:48   #49
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Daumen runter --->: DERNEĞİMİZE ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Alıntı:
okadar çok üyeniz var.siteye giren 30 kişi maçlara giden 1 otobüs insan.ekranda tribün görüntüsü bağıran 100 kişi.

canını yiyim murat gardaş.merak etme istanbuldaki üyelerinize dokunmayız.
Alıntı:

yusuf muratın yazısını iyi okursan burda sadece istanbulda ki sivaslıların maça olan ilgisizliğini anlatmış belki cümleyi kısa tutmuş.ama senin anlama kapasiten düşük olduğu için ve sırf 67 ye burda laf saymak için saçmalıyorsun.senin de aradığın zemin zaten böyle ikili polemikler.açılan bir dernek var ortada sivasspor yararına yapılan her iş kıymetlidir.burda taraftarı organize etmek ve maçlara çekmek için çalışmalar yapılacak ama şunuda sölemek istiyorum riyakar adamları aranıza sokmayın sonra kapanmayacak yaralar açılır..
Alt 31.01.2007, 21:50   #50
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
DOSTUM İLK YANLIŞI YAPAN MURAT OLDU.O CEVABA KARŞI BU ŞEKİLDE CEVAP GEREKİYORDU.İNSAN HATASINI ANLASIN.BEN İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİNİN KURULMA AŞAMASINDA BU DERNEĞİN YANINDAYDIM.ŞUAN İÇİN YANLARINDA BULUNMUYORUM.AMA DERNEK SEVERLER OLARAK BU İSİM ALTINDA YANLARINDA BULUNURUM.BU GÜN KARAR VERDİM ÜYEDE OLMAYACAĞIM.AMA DERNEK SEVER OLARAK ANILACAĞIM.BU KONUYU ONLAR ANLAMIŞTIR.ŞİMDİ GELELİM MESELEYE.MURATIN İÇİNDE BİRŞEY VAR DÖKEMİYOR DIŞARI.YANİ ZARF ATMAYA ÇALIŞIYOR.ANCAK ŞUNU BİLSİNKİ 2 DERNEK TEK YÜREK.BUNU DEVAMLI DİYENLERİN ÜZERİNEDE BU ŞEKİLDE GELİNİRSE AYIP HANGİSİ OLUR SENCE.BİZİM VERDİĞİMİZ CEVABA SİNİRLENMENE HGEREK YOK.CEVABIN OLUŞMASINI SAĞLAYAN NEDENE BAKACAKSIN.SENİN DEDİĞİN GİBİ MURATIN YAPTIĞI TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA.

ayriyeten kardeş sivasspor taraftarlarının girdiği 4 eylül sıtadının %20 mi fazlasını düşün.bulunduğum bir taraftar derneği üyesi işte okadar.ayriyeten sivassporluyuz bir yerde gönlümüz var.ama sizlerin sayesinde dernekcilik internete taşındı be kardeş.taşındı ama tartışma yaratılmasın.sonuçta sivasspor için varız.2 dernek 1 yürek boşuna denilmiyor.BU DURUMA ÇOK ÜZÜLÜYORUZ.KİMSE BİR BİRİNİ ÜZMESİN.

HAYDİ HAYIRLI AKŞAMLARINIZ OLSUN.

DENEĞİN KRALINDAYIM ZATEN.MERAK ETME

sen kımsen bana adam gibi konuş benım içimde yok dışımda yok ben kımseye zarf atmam kımsen delikanlı gıbı adres ver klavyeden yazma

Etiketler
derneĞİmİze, devam, edİyor, kayitlarimiz, Üye