Alıntı:
AFK Nickli Üyeden Alıntı
Pardon Arkadasim Murat Yanlis Bir Sey Yapmis Tamam Haklisiniz O Konuda Ama Icinde Olanida Hemen Disa Vurmussun Sen Söyledigini Kendin Yapiyor Musun ? Biraz Düsün Sonra Cvb Ver... 30 Kisi Su Bu Bu Seni Alakadar Etmez Birazcik Fikir Ile Zikir Uysun Derim Ve 67 Nin Taraftarligini Tartismak Kimselere Düsmez 22000 Km Yolu Biz Su Bu Alkislasin Diye Yapmadik Sivasspor Bir Sevdadir Ve Sahislarda Gördügünüz Hatalari Bir Topluluga Yüklemeyin... Calismalarinizida Alkislariz Ama Icinden Bu Sekilde Düsünceler Geciyorsa Sirinlik Yapma Bosa... 2 Satirda Olsa Dogru Ol. Cümlende Ya Hic MURAT i Uyarmayacaktin Yada Uyardi Isen Sen Aynisini Yapmayacaktin.
Dernekcilikte Yenisin Zamanla Ögrenirsin...
Bir Sevdali...
|
DOSTUM İLK YANLIŞI YAPAN MURAT OLDU.O CEVABA KARŞI BU ŞEKİLDE CEVAP GEREKİYORDU.İNSAN HATASINI ANLASIN.BEN İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİNİN KURULMA AŞAMASINDA BU DERNEĞİN YANINDAYDIM.ŞUAN İÇİN YANLARINDA BULUNMUYORUM.AMA DERNEK SEVERLER OLARAK BU İSİM ALTINDA YANLARINDA BULUNURUM.BU GÜN KARAR VERDİM ÜYEDE OLMAYACAĞIM.AMA DERNEK SEVER OLARAK ANILACAĞIM.BU KONUYU ONLAR ANLAMIŞTIR.ŞİMDİ GELELİM MESELEYE.MURATIN İÇİNDE BİRŞEY VAR DÖKEMİYOR DIŞARI.YANİ ZARF ATMAYA ÇALIŞIYOR.ANCAK ŞUNU BİLSİNKİ 2 DERNEK TEK YÜREK.BUNU DEVAMLI DİYENLERİN ÜZERİNEDE BU ŞEKİLDE GELİNİRSE AYIP HANGİSİ OLUR SENCE.BİZİM VERDİĞİMİZ CEVABA SİNİRLENMENE HGEREK YOK.CEVABIN OLUŞMASINI SAĞLAYAN NEDENE BAKACAKSIN.SENİN DEDİĞİN GİBİ MURATIN YAPTIĞI TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA.
ayriyeten kardeş sivasspor taraftarlarının girdiği 4 eylül sıtadının %20 mi fazlasını düşün.bulunduğum bir taraftar derneği üyesi işte okadar.ayriyeten sivassporluyuz bir yerde gönlümüz var.ama sizlerin sayesinde dernekcilik internete taşındı be kardeş.taşındı ama tartışma yaratılmasın.sonuçta sivasspor için varız.2 dernek 1 yürek boşuna denilmiyor.BU DURUMA ÇOK ÜZÜLÜYORUZ.KİMSE BİR BİRİNİ ÜZMESİN.
HAYDİ HAYIRLI AKŞAMLARINIZ OLSUN.
DENEĞİN KRALINDAYIM ZATEN.MERAK ETME