Cevap: İbrahim Dağaşan Buca Yolunda
SİVASSPOR-
Sivasspor'un başarısında ne kadar payları varsa, başarısızlığında da o kadar paylarının olduğunu ifade eden Uygun, 2009-2010 sezonunun başında yaşadıkları sakatlıkların takımı etkilediğini söyledi.
Uygun, daha sonra seyirciden gelen tepkiyi beklemediğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
'İnsanlar Sivas'ta rüyaya yatsalardı, Şampiyonlar Ligi'ni görmezlerdi. Bırakın Turkcell Süper Lig'e çıkmayı düşünen, yeter ki Süper Lig'e çıkalım, biz orayı görelim dediği ortamda siz UEFA'lara, Şampiyonlar Ligi'ne gittiniz. Böyle bir ortamda 3. maçta bana istifa deyince, sanki birisi arkamdan bana hançer sokmuş gibi oldu. Sivasspor'un kümede kalması için ettiğim duayı hayatım boyunca kendi başarım için ettiğimi hatırlamıyorum.'
Sivasspor-Bucaspor maçında Sivas'ta ne kadar sevildiğinin ortaya çıkacağını ifade eden Uygun, 'Sivas'a gene gideceğim, köftemi de yiyeceğim. Binlerce dostum var. Ama çalışmak nasip, kısmet meselesidir. Bir gün Allah aynı başarıları bize nasip edecekse, oraya gitmeyi nasip etsin' dediYORUMU SİZE BIRAKIYORUM
|