Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: 2015-2016 Sezonunda hangi takımlar düşer?
Kağıt üstünde alttaki 3 takım mersin,eskişehirve sivassporun işi zor görünüyor,üstümüzdeki 3 4 takım rahat gibi görünüyorda ben öyle düşünmüyorum,antalyaspor etoyla giden bir takım ,alttaki takımlardan çok üstün yanı yok,kalecisi kumbara,defansı dingonun ahırıgibi,fb yi yenmeselerdi işleri çok zorduda ,şimdilik cepten yiyorlar eto sezonu kapatsa düşecek takımlardan biri antalyadır,rizesporu taşıyan kuvekenin sezonu kapatması ilerleyen haftalarda rizesporuda potaya sokacaktır,şimdilik onlarda cepten yiyolarlar,antep takımı aslında bu kadar puanı nasıl topladı halaa anlamış değilim,bakanları yada belediye başkanları devletten para akıtmasaydı ilk düşecek takım olurdular,muhammed demirle maç kazanıyorlarda ,heralde nasılsa rahatladık diye sattılar iyi bi oyuncularını kadro dışı bıraktılar,ilerleyen haftalarda onlarda sıkıntı yaşayacaklardır ,kayserispor evinde mersine yenilerek potada kaldılar,ts yi yeneceklerini sanmıyorum,alltaki takımlarla arasında 5 puan fark var ,ilerleyen haftalarda bu farkın kapanacağını düşünüyorum,osmanlıspor ,bursaspor da matematiksek olarak sıkıntıda, ancak hocalarının oyun anlayışı ve kadro kaliteleriyle sıkıntı yaşayacaklarını sanmıyorum,özellikle bursaspor hamza hocayı getirmeselerdi bugün 13 14 puanlarda olurdu,ilerleyen haftalar ne getirir ne götürür bilinmez,ben rize galibiyetine göre konuşmuyorum,eğer hakem hataları olmasaydı,hoca hataları olmasaydı,oyuncularımız biraz yardımlaşmalı ve karakterli oyun ortaya koysalardı,ilkyarıda iyi kötü 1 forvetimiz olsaydı sivasspor şuanda enaz 35 puanda olurdu,sadece berabere kaldığımız 5 maçı kazansaydık ki kazanabilirdik,şuan 37 puanımız olurdu,sezon başından b4eri dedim yine diyorum,sivasspor bu ligdeki hertakımı yenecek kapaSİtede ,ben düştük bittik gözüyle bakmıyorum,seyirciyle bütünleşen bir sivassporun,galibiyetleri seriye bağlarsa ligde kalacağına inanıyorum,ortada kalan kombineler tüketilirse,hiçdeğilse bundan sonraki maçlarda maraton tıklım tıklım dolsun biz evimizdeki tüm maçları alırız,DEPLasmanlara seyirci taşımak artık belediye,valilik,işaDAmları ,üniversite rektörlüğü,sanayi odası başkanı ve üyelerinin görevi olmalıdır ,şunu herkes iyi bilmeliki bu SİVASSPOR düşmeyecektir,diğer takımlar beni ilgilendirmez
|