Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Geciken cevap!
Alt 24.06.2011, 16:56   #41
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Geciken cevap!

Grosicki yabancı bir topçu.Kültür farklı gelenek farklı anlayış farklı.Alkolik olmak başka birşey arkadaşlarıyla vakit geçirmek için birkaç kadeh bira içmek başka.Hemen adama alkolik gözüyle bakmak veya adamın bütün hayatı alkolle geçiyormuş gibi bir hava yaratmak hoş değil.Özel hayat başka.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.06.2011, 16:59   #42
eroltas58
Yiğido

eroltas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 eroltas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ya adamin dogdu buyudugu yer bizim sivastan deyisik bir yer,o insanlarin kulturleri farkli,biz onlarin kulturunede saygili olmamiz gerekiyor,tek tarafli dusunmemek gerekiyor,Abdullah beyin dusuncesine kesinlikle katilmiyorum.
eroltas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eroltas58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.06.2011, 17:52   #43
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1300 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

arkadaslar birisi arastirma yapsin polonyalilar yilda kac litre bira iciyo diye gozlerinize inaamicaksiniz

ama arkadaslar gaztecilikde budur herkez ayni goruste olamaz syn yigit sonucta bir elestirmen
Alt 24.06.2011, 18:01   #44
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

cahil desem cahil değilsin Abdullah Bey...şu yazıyı hayretlerle okudum...adamın söyledikleri yalan mı?
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.06.2011, 18:39   #45
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

skoru değiştirebilecek en etkili futbolcumuz grosickidir ne yapalım öyle dedi diye sivastanmı kovalım futbolunu oynasında ne yaptıkları bizi pekte ilgilendirmiyor.abdullah yiğitinki boş bi yazı olmuş ama oda bizden biridir üstüne gitmeyelim fazla
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ZiDaNe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.06.2011, 20:37   #46
zek_58
Acemi Yiğido

8 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zek_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Abdullah yiğit sivası kendi doğduğun büyüdüğün yer olarak alışkanlıklarınla değerlindirme hatasına düşmüş halbuki, kendisi de avrupa da küçük bir şehre gitse aynı şeylerden bahsedecektir. Birçok sivas dışında yaşayan sivaslının bile geldikten bir süre sonra sıkılmaya başladığını düşünürsek grosickiyi çokta yadıgamamak lazım. geçtim herşeyi, hiç sorunumuz yokta bu mu kaldı yazacak, stad, transferler asıl meseleler bunlar, sizde basın olarak sivasın sesisiniz, konu seçerken biraz daha özen göstermelisiniz.
zek_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı zek_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.06.2011, 20:55   #47
erdaleren58
Acemi Yiğido

erdaleren58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erdaleren58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

adulla yigit hakli bira icmek günahdir)) garibim nerede bilsin avrupalilarin kültürünü o saniyorku fitbolcuya parayi verip alinca o fitbolcunun kültürünü ve dininide satin aliyor ve sivas kosularina görede bira icmesi yasak.
erdaleren58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda erdaleren58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.06.2011, 21:32   #48
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Abdullah Yiğit'e katılmayabilirsiniz, eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz. Burada lafı başka taraflarından anlayanların konuyu çok farklı noktalara çektiklerini görüyorum.

Birincisi Abdullah Yiğit Grosicki'nin bira içmesine karışmıyor, ama buradaki bazı önyargılı veya kötü niyetli hareket eden kişiler ısrarla sanki Grosicki'nin özel hayatına müdahale varmış gibi göstermeye çalışıyorlar, ilginç!

İkinci mesele, Grosicki'nin veya başka bir futbolcunun Sivas hakkında söylediği sözleri herhangi birisi beğenmeyebilir, eleştirebilir. Nasıl Grosicki Sivas hakkında takdir ve tenkitlerde aynı anda bulunabiliyorsa, onu takip eden taraftar, yönetici veya yazarlar da Grosicki hakkında tenkit veya takdir ifade eden yazılar kaleme alabilir.

Üçüncü mesele, son dönemlerde (son 5-6 ay hatta son bir yıldır diyebiliriz) Sivasspor taraftarında ciddi bir profil değişimi söz konusu. Birkaç yıl öncesine kadar kendisine hizmet edene teşekkür etmesini bilen, daha ağırbaşlı, takdir hisleriyle dolu ve aza kanaat etmesini bilen taraftar topluluğu, son birkaç yılda sürekli eleştiren, beğenmeyen, hakaret eden, isyankar, kırıcı bir topluluğa dönüştü.

Aslında ne olduysa Bülent Uygun'un takımı bozduğu sezon başında oldu herşey. Anderlecht, Shakhtar yenilgileri ve kötü giden bir sezonla birlikte taraftar önce Bülent Uygun'a giydirmeye başladı, siteyi düzenli takip edenler bilir, hakaretler küfürler gırla gitti. Neticede adam sekiz haftada çekip gitmek zorunda kaldı.

Sonra Muhsin Ertuğral geldi, ikinci devre takım istenildiği gitmeyince aynı küfürler, hakaretler, ağır eleştiriler bini bir para. Bu hengamede futbolcular da nasiplendiler tabi. Hayrettin garibim yuhalandı çılgına döndü, bir ara Mehmet Yıldız için burada hakaret, küçümseme vs moda oldu. Erman'ın, Uğur'un veya Muhsin Hoca'nın getirdiği ama verim alamadığı yabancıların ne adamlığı kaldı ne insanlığı.

Sonra Mesut Hoca geldi, aslan kaplansın bizi ligde tuttun diyenler, ikinci sezonda adamın bakkallığı ve marketliği üzerine ucuz espri ve hakaretlere giriştiler. Bizzat Mesut Hoca'nın sitede kendisine yapılan hakaretleri birebir takip edip bildiğini ve gerekli kişilerle bu durumu paylaştığını bu vesile ile de size aktarmış olalım. Yani buraya yazıyoruz, kendi aramızda okuyup neşeleniyoruz yok dostlar! Burada yazılanı herkes merak ediyor, okuyor.

Neyse devam edelim. Rıza Hoca geldi, devre arasında iyi transferler yaptı, ikinci yarı toparladık, iyi güzel bir şekilde ligde kaldık. Şimdi Rıza Hoca'nın asıl sazı eline aldığı sezonu göreceğiz. Biraz sabredip, izlemek görmek gerekirken, bu dafa daha erken davrandınız ve hurraaaa daha lig başlamadan Rıza Hoca'ya saldıran ciddi bir topluluk var burada.

Bu arada psikopata bağlamış bu taraftarın lincinden kurtulamayan ve sonunda ipi çekilen Fikret Ünsal'ı da anmadan geçmeyelim. Şahsen ben de kendisini bir basın sözcüsü olarak görmek istemiyordum ve antipatik buluyordum ama Sivasspor'a yıllardır emek veren birisi olarak bir miktar saygıyı hakettiğini düşünüyordum, yani eleştirilerin makul çerçevede yapılması gerektiği kanaatindeydim.

Peki bu linçten yönetim kurtulabildi mi? Tabii ki hayır. Bir Fenerbahçe maçı ile birlikte dokunulamayan/dokunulmayan yönetim ve Mecnun Başkan da hedef tahtası haline getirildi. Maçtan birgün önce buradan satılık kombine ilanı verip, maçtan sonra 'maçı sattını lan!' diyerek salya sümük saldıranları biliyorum, onlar da kendilerini çok iyi biliyorlar. Siz önce kombinelerinize sahip çıkıp satmasaydınız, keresteler!

Bu kadar lafı Abdullah Yiğit mevzusunda niye söyledim? Görüyorum ki gittikçe canavarlaşan, ve yuttuğu herbir kişi ile etkisini ve özgüvenini iyice artıran; dalgadan tsunamiye dönüşen bu anlayışın yeni hedefi Abdullah Yiğit. Bakın Abdullah Yiğit'in yazısına adam gibi eleştiri yazanları birkenara koyup onları tenzih ediyorum ancak burada çok ciddi miktarda bu tsunamiye dahil olmuş kişinin varlığını gözlemliyorum.

Uzun lafın kısası: Bu yol yol değil beyler, kırmadan, incitmeden yapalım şu işi!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.06.2011, 21:41   #49
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1300 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abdullah Yiğit'e katılmayabilirsiniz, eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz. Burada lafı başka taraflarından anlayanların konuyu çok farklı noktalara çektiklerini görüyorum.

Birincisi Abdullah Yiğit Grosicki'nin bira içmesine karışmıyor, ama buradaki bazı önyargılı veya kötü niyetli hareket eden kişiler ısrarla sanki Grosicki'nin özel hayatına müdahale varmış gibi göstermeye çalışıyorlar, ilginç!

İkinci mesele, Grosicki'nin veya başka bir futbolcunun Sivas hakkında söylediği sözleri herhangi birisi beğenmeyebilir, eleştirebilir. Nasıl Grosicki Sivas hakkında takdir ve tenkitlerde aynı anda bulunabiliyorsa, onu takip eden taraftar, yönetici veya yazarlar da Grosicki hakkında tenkit veya takdir ifade eden yazılar kaleme alabilir.

Üçüncü mesele, son dönemlerde (son 5-6 ay hatta son bir yıldır diyebiliriz) Sivasspor taraftarında ciddi bir profil değişimi söz konusu. Birkaç yıl öncesine kadar kendisine hizmet edene teşekkür etmesini bilen, daha ağırbaşlı, takdir hisleriyle dolu ve aza kanaat etmesini bilen taraftar topluluğu, son birkaç yılda sürekli eleştiren, beğenmeyen, hakaret eden, isyankar, kırıcı bir topluluğa dönüştü.

Aslında ne olduysa Bülent Uygun'un takımı bozduğu sezon başında oldu herşey. Anderlecht, Shakhtar yenilgileri ve kötü giden bir sezonla birlikte taraftar önce Bülent Uygun'a giydirmeye başladı, siteyi düzenli takip edenler bilir, hakaretler küfürler gırla gitti. Neticede adam sekiz haftada çekip gitmek zorunda kaldı.

Sonra Muhsin Ertuğral geldi, ikinci devre takım istenildiği gitmeyince aynı küfürler, hakaretler, ağır eleştiriler bini bir para. Bu hengamede futbolcular da nasiplendiler tabi. Hayrettin garibim yuhalandı çılgına döndü, bir ara Mehmet Yıldız için burada hakaret, küçümseme vs moda oldu. Erman'ın, Uğur'un veya Muhsin Hoca'nın getirdiği ama verim alamadığı yabancıların ne adamlığı kaldı ne insanlığı.

Sonra Mesut Hoca geldi, aslan kaplansın bizi ligde tuttun diyenler, ikinci sezonda adamın bakkallığı ve marketliği üzerine ucuz espri ve hakaretlere giriştiler. Bizzat Mesut Hoca'nın sitede kendisine yapılan hakaretleri birebir takip edip bildiğini ve gerekli kişilerle bu durumu paylaştığını bu vesile ile de size aktarmış olalım. Yani buraya yazıyoruz, kendi aramızda okuyup neşeleniyoruz yok dostlar! Burada yazılanı herkes merak ediyor, okuyor.

Neyse devam edelim. Rıza Hoca geldi, devre arasında iyi transferler yaptı, ikinci yarı toparladık, iyi güzel bir şekilde ligde kaldık. Şimdi Rıza Hoca'nın asıl sazı eline aldığı sezonu göreceğiz. Biraz sabredip, izlemek görmek gerekirken, bu dafa daha erken davrandınız ve hurraaaa daha lig başlamadan Rıza Hoca'ya saldıran ciddi bir topluluk var burada.

Bu arada psikopata bağlamış bu taraftarın lincinden kurtulamayan ve sonunda ipi çekilen Fikret Ünsal'ı da anmadan geçmeyelim. Şahsen ben de kendisini bir basın sözcüsü olarak görmek istemiyordum ve antipatik buluyordum ama Sivasspor'a yıllardır emek veren birisi olarak bir miktar saygıyı hakettiğini düşünüyordum, yani eleştirilerin makul çerçevede yapılması gerektiği kanaatindeydim.

Peki bu linçten yönetim kurtulabildi mi? Tabii ki hayır. Bir Fenerbahçe maçı ile birlikte dokunulamayan/dokunulmayan yönetim ve Mecnun Başkan da hedef tahtası haline getirildi. Maçtan birgün önce buradan satılık kombine ilanı verip, maçtan sonra 'maçı sattını lan!' diyerek salya sümük saldıranları biliyorum, onlar da kendilerini çok iyi biliyorlar. Siz önce kombinelerinize sahip çıkıp satmasaydınız, keresteler!

Bu kadar lafı Abdullah Yiğit mevzusunda niye söyledim? Görüyorum ki gittikçe canavarlaşan, ve yuttuğu herbir kişi ile etkisini ve özgüvenini iyice artıran; dalgadan tsunamiye dönüşen bu anlayışın yeni hedefi Abdullah Yiğit. Bakın Abdullah Yiğit'in yazısına adam gibi eleştiri yazanları birkenara koyup onları tenzih ediyorum ancak burada çok ciddi miktarda bu tsunamiye dahil olmuş kişinin varlığını gözlemliyorum.

Uzun lafın kısası: Bu yol yol değil beyler, kırmadan, incitmeden yapalım şu işi!

hepsini okudum hic yorulmadan cok duygulandim bence 1-2 yillin ozeti burda okuyun herkes
Alt 24.06.2011, 21:45   #50
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Grosicki'yi savunan,destekleyen kaç mesaj yazmışım,sen Abdullah YİĞİT'i destekleyen savunan kaç mesaj yazmışsın dökelim mi ortaya?
O zaman kim kimin avukatı belli olur.
Doğruları her zaman yazarım savunurum.A.yiğit doğru yazıyorsasavunurum. Ama grosiçki açıça sivası aşalamış ama senin gibi bazıları bunu bile savunndu pes pes! hala adamın yazdığını anlamamışınız
hala eleştirmek için bahane arıyorsunuz
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
cevap, geciken