Cevap: Yiğidolar isyanda...!
bugüne kadar ki uğur eleştirlerim.:
1)Futbol Analiz'e sorularınız...
RAMAZAN YILDIRIM SİVAS
sadece bu maçı baz alarak değil geçen sezondan itibaren şunu görüyorum.savunmamızın özellikle sağ kanadı S.O.S veriyor.tamam uğur tecrübeli fakat uğurun kritik hatalarından ve gördüğü gereksiz karlatlardan oldukça canımız yandı.
03.12.2012, 12:22
2)
ben eğer rıza hocamız yayına katılırsa şunu sormak istiyorum.bu maçtada gördüm ki erhanın yeri sağ bek.uğur da sağ bekte iyi fakat çok kritik zamalrda hatalar yapabiliyor ve çok kolay kart görüyor.acaba rıza hoca erhanı sağ bekte oynatmaya devam edecek mi.?birde takımımızı çok verkaç ve duvar paslarıyla oynadığını görüyoruz.rıza hocanın uzun top anlayışı yıkmaya çalıştığını görüyorum.doğru mu.?
29.11.2012, 23:56
3)
Spor Aktif'e Sorular (24.09.2012)
ramazan yıldırım-sivas
-uğur kavuk la erhan güven birarada oynuyorlar.bence uğur biraz yetersiz kalıyor.erhan sağda rajhnoh veya murat akça da yanında olabilir diye düşünüyorum.sizin düşünceniz nedir?
4)
erhan sağ bek oynamıyormuydu.al sağ beke erhanı ortaya rajnochu
17.09.2012, 12:58
5)
Cevap: Monaco Maçını Değerlendirelim !
hoca bu uğuru hala ne diye hazırlık ta olsa 11 alıyo acilen uğurun yerine transfer alınmalı bir de yine son vuruşu iyi olan forvet alımalı forvet için paraya kıyılmalı bence çünkü geçen yıl attığımız kadar gol kaçırdık
19.07.2012, 22:35
sonuç olarak ben bunları taraftar olarak 7-8 aydır söylerken acaba hoca bunları hiç görmüyor mu?uğur kusura bakma suç sende değil seni doğanın pozisyonuna sokmak için can atan hocada..
|