Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Alt 17.07.2005, 20:51   #41
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
RüStüElmaS Nickli Üyeden Alıntı
SPOR SEVGI , BARIS ve KARDESLIKTIR

Spor Sevgi , barış ve kardeşlik sloganı, maalesef bazılarının işine gelmiyor.
Taraftar olmak acaba, bazı grupların düşündüğü gibi, kırmak, sövmek, kavga etmek, tehdit savurmak ve küfürlü sloganları bağırmak, şiddet uygulamak için bahane aramak, duvarları sprey ile boyamak ve düşman ilan edecek takım aramak mıdır?
Üzüldüğüm sadece bu mantığı yaşatanlar değil, en çok beni üzen daha liseye yeni başlamış, tüyleri yeni bitmeye başlamış çocukların beyinlerini yıkamalarıdır. Bu yüzdendir ki bu taraftar gurubu 30 yaş üstü taraftarı reddetmektedir.
Bu mudur taraftar? Bu mudur takımı desteklemek? Bu mudur takıma sahip çıkmak?
Benim taraftardan anladığım, takımını desteklemek, tezahürat yapmak, yeri geldiğinde eleştirmek ama takımına sonuna kadar sahip çıkmaktır.
Sivasspor taraftarı 7 milyon bir kitledir.
Sivas’ta bunların 400 bini yaşamaktadır.
Geriye kalan 6,6 milyonu ise Sivas dışında yaşamaktadır.
İstanbul’da tahminen 2,5 milyonu yaşamaktadır.
Yiğidolar, dünyanın dört bir yanına yayılmıştır. Hal böyle olunca da Sivasspor’un maçlarına taraftarın büyük bir çoğunluğunun gitme imkanı bulunmamaktadır.
Tabi ki bu taraftarlar takımını sanal alemde destekleyeceklerdir. Başka bir imkanı var mi?
Ama bazıları çıkıyor, yok efendim hiç tribünde bulundunuz mu? Gerçek taraftar takiminin yaninda olur, bu iş “klavye başından sanal desteklemekle olmaz”
Dışarıda yaşayan taraftarın suçu sadece Sivas dışında yaşamak mi? Sivasspor’un maçlarına gitme imkanı olmadığı için bunları suçlamamız mı gerek?
Tabi ki bunlarda sanal olarak takımlarını destekleyeceklerdir. Başka çareleri de yoktur zaten. Bunların büyük bir kısmı, maçlarının olduğu yerde yaşasalar, eminim tribünler tıklım tıklım olurdu.
Bu sanal alemde gece gündüz demeden saatlerce Sivasspor’un sitesinden ayrılmayanlar, fikirlerini düşüncelerini yazanlar, tribüne gelen bazı taraftarlardan daha çok destek veriyorlar.
Maalesef tribüne gidip bağıran, saldıran, küfreden ve şiddet uygulamakla kendi egosunu rahatlatan bazı kişiler, halen sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu anlamış değiller.
Bir araştırma da taraftar sitelerinin şiddeti körüklediğini yazmaktadır.
Maalesef bir çok taraftar siteleri bu araştırmayı onaylıyor.
Biz diyoruz ki, gelin rakip taraftarlarla bir olalım, maçları seyredelim, kazanan takımı alkışlayalım, küfür etmeyelim, şiddet uygulamayalım, ailemizle, annemizle, babamızla, çocuklarımızla birlikte rahatça maç izleyelim. Kısacası centilmen taraftar olalım.
Maalesef bunlar Türkiye de çok az.
Neden Avrupa ülkelerinde olan bir şeyi biz tamamıyla gerçekleştiremedik.
Neden biz rakip taraftarı tribünde düşman görüyoruz. Rakip taraftarda bizim gibi sadece kendi takımını desteklemek için gelmedi mi? Onlarda bizim kardeşlerimiz değil mi?
Bu mudur taraftar? Bu mudur takımı desteklemek?
Neyse ki bu kişiler azınlıktadır. Bir söz vardır: “sinek küçüktür ama mide bulandırır.”
Sivasspor’umuz 38 yıl sonra süper lige şampiyon olarak çıkmıştır. Burada emeği geçen herkesi kutluyorum.
Süper lige çıktık, ve süper lige yeni bir rüzgar yeni bir enerji getireceğiz.
Hem Yönetim, hem takım, hem de taraftar olarak.
Süper lige çıktığımız da umarım, taraftar konusunda daha bilinçli hareket ederiz.
Taraftar gruplarına bu konuda çok büyük bir görev düşmektedir.
Taraftarımıza sonuna kadar güveniyorum.
Sağlıcakla kalın...

RÜŞTÜ ABİNİN YAZDIKLARINA KATILIYORUM VE SONUNA KADAR İMZA MI ATIYORUM...................... ........

+ İMZA...
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2005, 21:29   #42
Trabzonlu
Acemi Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Trabzonlu ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:

Taraftar olmak acaba, bazı grupların düşündüğü gibi, kırmak, sövmek, kavga etmek, tehdit savurmak ve küfürlü sloganları bağırmak, şiddet uygulamak için bahane aramak, duvarları sprey ile boyamak ve düşman ilan edecek takım aramak mıdır?
Üzüldüğüm sadece bu mantığı yaşatanlar değil, en çok beni üzen daha liseye yeni başlamış, tüyleri yeni bitmeye başlamış çocukların beyinlerini yıkamalarıdır. Bu yüzdendir ki bu taraftar gurubu 30 yaş üstü taraftarı reddetmektedir.
Benim taraftardan anladığım, takımını desteklemek, tezahürat yapmak, yeri geldiğinde eleştirmek ama takımına sonuna kadar sahip çıkmaktır.
Yiğidolar, dünyanın dört bir yanına yayılmıştır. Hal böyle olunca da Sivasspor’un maçlarına taraftarın büyük bir çoğunluğunun gitme imkanı bulunmamaktadır.
Tabi ki bu taraftarlar takımını sanal alemde destekleyeceklerdir. Başka bir imkanı var mi?
Ama bazıları çıkıyor, yok efendim hiç tribünde bulundunuz mu? Gerçek taraftar takiminin yaninda olur, bu iş “klavye başından sanal desteklemekle olmaz”
Dışarıda yaşayan taraftarın suçu sadece Sivas dışında yaşamak mi? Sivasspor’un maçlarına gitme imkanı olmadığı için bunları suçlamamız mı gerek?
Tabi ki bunlarda sanal olarak takımlarını destekleyeceklerdir. Başka çareleri de yoktur zaten. Bunların büyük bir kısmı, maçlarının olduğu yerde yaşasalar, eminim tribünler tıklım tıklım olurdu.
Bu sanal alemde gece gündüz demeden saatlerce Sivasspor’un sitesinden ayrılmayanlar, fikirlerini düşüncelerini yazanlar, tribüne gelen bazı taraftarlardan daha çok destek veriyorlar.
Maalesef tribüne gidip bağıran, saldıran, küfreden ve şiddet uygulamakla kendi egosunu rahatlatan bazı kişiler, halen sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu anlamış değiller.
Biz diyoruz ki, gelin rakip taraftarlarla bir olalım, maçları seyredelim, kazanan takımı alkışlayalım, küfür etmeyelim, şiddet uygulamayalım, ailemizle, annemizle, babamızla, çocuklarımızla birlikte rahatça maç izleyelim. Kısacası centilmen taraftar olalım.
Neden biz rakip taraftarı tribünde düşman görüyoruz. Rakip taraftarda bizim gibi sadece kendi takımını desteklemek için gelmedi mi? Onlarda bizim kardeşlerimiz değil mi?
Neyse ki bu kişiler azınlıktadır. Bir söz vardır: “sinek küçüktür ama mide bulandırır.”
Sivasspor’umuz 38 yıl sonra süper lige şampiyon olarak çıkmıştır. Burada emeği geçen herkesi kutluyorum.
Süper lige çıktığımız da umarım, taraftar konusunda daha bilinçli hareket ederiz.
Sağlıcakla kalın...
Rüstü Bey bu Yazilarinizdan dolayi sizi Tebrik ediyorum.
sivastan bir Taraftar gurubu (yeniceriler) Trabzonsporu Düsman takim olarak ilan etmisler Onlarida Siddetle Kiniyorum.
+61
Trabzonlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2005, 22:25   #43
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1330 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Trabzonlu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Sağlıcakla kalın...
Rüstü Bey bu Yazilarinizdan dolayi sizi Tebrik ediyorum.
sivastan bir Taraftar gurubu (yeniceriler) Trabzonsporu Düsman takim olarak ilan etmisler Onlarida Siddetle Kiniyorum.
+61
[size=6].... +1967+İMZA+KAŞE+MÜHÜR...[/size]
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.07.2005, 22:57   #44
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
[size=2]Rüştü Elması bu yazısından dolayı canı gönülden kutluyorum...Gerçekten gerekli konulara temas etmiş...İnşallah mesajı alması gereken insanlar almışlardır...[/size]
[size=2]+IMZA :lol: :lol: [/size]
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.07.2005, 03:53   #45
gercek58li
Usta Yiğido

gercek58li - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gercek58li ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ILK BASTA RÜSTÜ ABI`YI TEBRIK EDERIM. BIZ YURTDISINDAN ANCAK SANAL ALEMDE ELIMIZDEN GELDIGI KADAR DESTEK OLMAYA CALISIYORUZ. TÜRKIYE`DE AILESI ILE MACA GITMEK ISTEYIPTE BAZI KENDINI BILMEZLERIN YÜZÜNDEN GITMEYENLER VAR. ILK ÖNCE BU MIKROPLARIN DEDETE ILE TEMIZLENMESI GEREKIR, DAHA SONRA HEM SEYIRCI FAZLA OLUR VE DE KÜFÜR YERINE TEZAHURAT DUYULUR.

DAHA UZUN YAZMISTIM AMA O ARADA GÖNDERMEDEN BAGLANTI KESILDI VE IKINCI DEFA SADECE ÖZETLEDIM.

SPOR SEVGI,DOSTLUK VE KARDESLIKTIR...
Alt 21.07.2005, 19:17   #46
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1341 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

[size=2]Rüştü Elması bu yazısından dolayı canı gönülden kutluyorum...Gerçekten gerekli konulara temas etmiş...İnşallah mesajı alması gereken insanlar almışlardır...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2005, 15:41   #47
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK

RÜSTÜ ABIYI KUTLUYORUM ELLINE SAGLIK
HERKES OKUSA YAZDIGINI YAZIDAN BIRSEY ÖRENIR
kangalli58yasin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2005, 16:32   #48
sivas_5201
Acemi Yiğido

sivas_5201 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivas_5201 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

KİMİ KASSETTİĞİN BELLİ AMA TRİBÜNDE DE DESTEK LAZIM BE ABİ PEKİ KARŞI TARAF SÜREKLİ SENİ KIŞKIRTIRSA YİNE ALTTAN MI ALACAKSIN
sivas_5201 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2005, 19:32   #49
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK

INSALLAH BIZIM TARAFTARDA HEP CENTILMEN KALIR
kangalli58yasin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2005, 16:14   #50
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

rüştü elmas ve diğerleri ve bizler...
gurbette heran sivas ı sivasspor u düşlerken sivassporu yaşarken elimizden geldiği kadar maçlara gitmeye çalışırken KİM DEMİŞSE SANAL DESTEK OLMAZ! onlara sesleniyorum:SİZ MAÇLARA GİDİYORSUNUZ DİYE SİVASSPOR SADECE SİZİN DEĞİL SİVASSPOR BİRLİK BERABERLİĞİN ESERİDİR.EMİN OLUN EĞER GURBETTEKİ SİVASLILAR SİVASTA OLSALAR SİZLERDEN DAHA İYİ TARAFTARLIK YAPARLAR.KAÇTANENİZ MAÇA GİDİNCE MAÇ SONUNA KADAR SKOR A BAKMADAN TEZAHÜRAT YAPTI?KAÇINIZ KÜFÜRSÜZ TEZAHÜRAT YAPTI KAÇINIZ GOL KAÇINCA TAKIM KAPTANINA KÜFÜR ETMEDİ.... VS VS VS...
TAMAM BİZLER GURBETTEYİZ DİREKT OLARAK DESTEK VEREMİYORUZ AMA SIRA BİZEDE GELECEKTİR...
TEK İSTEĞİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK...
RÜŞTÜ ELMAS GİBİ BİR İNSANA KARŞI YORUM YAPMAK GERÇEKTEN ÇOK AYIP ÇÜNKÜ SİVASSPOR YÖNETİMİNİN YAPMADIĞINI YAPARAK, BİZLERE WWW.SİVASSPOR.COM SİTESİNİ KAZENDIRMIŞTIR.BENCE O KİŞİ ELİ ÖPÜLECEK ÇOK DEĞERLİ SAYGIDEĞER BİR SİVASLIDIR...
[size=7][/size]TEK GERÇEK ***ŞAMPİYON SİVASSPOR***
kakikli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla