Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı
İşte özet olarak kardeşim gerekli cevabı vermiş ben 53 yaşındayım 23 yaşındaki Yiğido Gençlik dünkü çocukların hitap şekillerine bak sen daha doğmadan bizler maclara gittik senin yaşının bilmem ne kadar mislisi ben sivassporun maclarına en az 23 sene bir fiil maclarına gittim sen beni tanımazsın bir tanıyana sor öyle konuş izmire eski 302 ile maca gittinmi deken sen neyi ima ediyorsun sivasta arabaya kıranmı girdide eski otobüsle izmire gittiniz hangi deplasman maclarına gittinde ordan sallıyorsun
büyügünü küçüğünü bil saygıyı ve sevgiyi elden bırakma
Başka sivas yok başka sivassporda yok
|
sen sivasta kimi tanıyorsunda konuşuyorsun burda herkes sivassporu çok seviyor tek bir amaç var oda sivassporumuzun menfaati 53 yaşındasın ama hala küçüklerine sevgi gösterip onlara destek olmuyorsun hangi biriniz bugüne kadar bu çocuklar maçlara ne şartlarda girip ne şartlarda tezahurat ediyor diye merak edip sordunuz mu çoğunluğu öğrenci olan bu grupta çocuklar gerekirse ceplerinde ki harçlığı verip maça girip tezahurat ediyorlar BEN 5 MİLYON VERDİM BİDE BAĞIRACAM MI diyenlerle karıştırma sakın