Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Kendi futbolcusuna küfürü kabullenmiyoruz, kabul de etmiyoruz. Ancak, profesyonel futbolcunun da "ben daha oynamam" diyerek ayrılmamalı, daha profesyonel davranış sergileyip, kendini taraftara affettirmek adına daha çok çalışmalı idi.
Başkanın birçok söylemi yerindedir ve katılıyorum, ancak taraftarın yaşadıkları da görmezden gelinmemelidir. Giriş çıkışlarda yaşanılan işkenceler, özel güvenlik ve Emniyet personelinin "İl Güvenlik Kurulu kararıdır" diyerek, bayrakların plastik sopalarının, gazetelerin, vs. vs. alınmasına, "İl Güvenlik Kurulunda" gerekli tepkiler verilmelidir.
Kulübü temsilen toplantıya iştirak eden Yöneticimizin, en azından "Arkadaşlar, bizler bu kararları alıyor ve uyguluyoruz ama, taraftar haklı olarak -bize yasak olan bayrak sopaları, pet bardak sular, gazeteler vs. vs. diğer malzemeler başka stadyumlarda serbest mi?, diye isyan ediyorlar" demekten de aciz olunmamalıdır.
Hafta sonu stadyumu dolduracak yiğidolarımızın bayraklarının içeri alınarak dalga dalga sallanılmasına izin verileceğini ümitle, değil kendi futbolcusuna "Stadyumlarda küfüre hayır" sloganımı yineliyor, Kayserispor karşısında Sivassporumuza başarılar diliyorum.
N O T : Daha öncede yazmıştım. Ne kadar çok üyemiz varmış, ya skora göre ya da habere göre piyasaya çıkıyorlar.
|
İl Güvenlik Kurulu toplantısına katılan yöneticimiz "dut yemiş bülbül'e dönüyor o zaman" hakkımızı arayamadığına göre talebimizi iletip de sorunu çözemediğine göre.
Hiç kimse unutmasın 8 sezondur Süper Lig'de oynayan SİVASSPOR'um için hiç bir yere hiç bir şeye harcamadığım parayı, içerideki 17 maça gelen diğer seyirci (taraftar değil) kardeşimden daha fazlasını verip de KOMBİNE alıyorsam o zaman insan gibi içeri girip insan gibi çıkış yapmak, elim de anlı şanlı bayrağımı sopasıyla rahatça sallamak toz pis oturaklara oturmamamk için altıma serebileceğim gazetemi götürebilmek, yanımda pet şişe ile su ayran götürebilmek insanlık adına en doğal hakkım. "Yanlış mıyım" Yöneticilerimiz bu sesimizi neden duymuyorlar, derdimize neden çözüm bulmuyorlar. Türkiye'nin hangi stadında böyle bir uygulama var?