Alıntı:
|
antibizans Nickli Üyeden Alıntı
yeni sezonda yönetimde değilim deyip zaten beni zorla tutuyorlar deyip sonrada tekrar yönetime can atarak girmesi ve antalya maçından sonra herkes şampiyonluk turu atarken kendileri afiş açıp kendi şirketinin reklamını yapması biraz düşündürücü.....kesinlikle bırakmalı.....burda herkes daha iki gün önce fikret bey bırakmalı diye haykıran bu tartışmalara girmesi bile bırakmasına neden diyen kesim şimdi kalkmış zafer sarhoşluğuyla ve sivas insanına özgü gereksiz gaza gelmeyle millet bazı şeylere toz kondurmaz hale gelmiş üzülerek seyrediyorum... burdan fikret ünsala bıraksın diyenler sivasa ne yapmış diye açıklama yapan arkadaşada bir çift sözüm var.....Burası Sivas sporla ilgili bir siteyse ve burda herkes hakaret etmeden kişisel haklara saldırmadan birilerini eleştirecekse (bu yöneticiyse eleştirilmesi kadar doğal bişey olamaz) bu gayet doğal ve normaldir ve demokrasinin gereğidir.... Sivas spor için bişey yapmak sadece yönetici olmak demek değildir....Bende işten kovulma pahasına hiçbir deplasmanı kaçırmıyorum ve iç saha maçlarına gidiyorum bu bana göre herşeyden daha önemli ve çok şey yaptıgıma inanıyorum demek oluyorki arkadaşlar bu destek verme ve bişeyler yapma olayı bireyden bireye değişiyor.......Burda manisa maçından sonra eleştirinin boyutu şu idi(manisa maçından sonra eleştirenlerden biri olarak) siz manisaya böyle konuşursanız (fikret beyin sözleri: manisanın süper ligde ne işi var onun yerine başka çıkacak takımlar var gibi bir açıklama ) manisa takımını aşırı motive edersiniz (ve öylede oldu) ve gereksiz yere manisa halkından tepki alırsnız anlamında bir tepkide bulunduk nasıl ki birileri çıkıp sivaslılar şöyle böyle deyince sinirlenip üzülüyoruz bu manisalılar içinde geçerli..... Beyler; ilk okul 3 ten beri futbolun içinde biri olarak (hem amatör profosyenel futbol oynayan hem yöneticilik yapan hem de şuan ciddi bir takımın tribününde ağırlığı olan biri olarak ) ve futbolu bildigini düşünen biri olarak bu topiğin canlandırılmasında ve hiç sivas sporla alakası olmayan ve sporla bağdaşmayan sivas olayları ve arif sağ kelimelerini buraya sokarak futboldan ve bu sitenin amacından uzaklaşılarak ne kadar yanlış yapıldıgını düşünüyorum ....( sivas ve sivaslı sivas olaylarında yaşanan acı olayları üzerinden atmaya başladıgı dönemde tekrar yok fikret bey çıktı şöyle konuştu yok arif sağa şöyle cevap verildi gibi sivas sporla ve sporla alakası olmayan ve sadece konuyu saptırmaya dönük yazılar yazılması beni gayet üzmüştür ve bu sitede sadece sivas spor ve spor konuşulması gerektigini düşünen sivaslılarıda derinden üzdügünü adım gibi bilmekteyim....) son olarak şunları söylüyorum sivas sporla ve sporla bağdaşmayan bizde derin üzüntü ve acılar bırakan bu tip olaylardan ziyade fikret beyin sivas spor çatısı altında herkes saygı ve kişisel haklarıda düşünerek istediği şekilde (futbol boyutunda) eleştirmeye hakkı var diye düşünüyorum ....Biz daha süper ligin eşiğindeyken bu kouları konuşamayacaksak ne anlamı var taraftar olmanın ve futbolu sevmenin...Unutmayınız ki türk insanın 7 den 70 herkesin anladığı tek şey futboldur.....Burda fikret beyin siyasi görüşü sivas spor dışında yapmış oldugu faaliyetler ne bizi ilgilendirir ne de sivas sporu ilgilendirir diye düşünüyorum....ve büyük bir çoğunluğunda benim gibi düşündügünü biliyorum......Sivas spor sitesinde birlik ve beraberlik olması ve sadece sivas spor un konuşulması dileğiyle herkese selamlar bu yazımla bazı arkadaşları üzdüysem (ben üzdügümü düşünmüyorum) onlarda kusura bakmasın.....bana göre gerçekler böyle......futboldan aanlayan birisi olarak.....kısır tartışmaları bırakalım geleceğe bakalım......
|
Arkadaşlar,sitemize düşüncelerimizi yazarken ince eleyip sık dokumak gerektiğinin altını bir daha çizmekte fayda görüyorum.Alperen ve Ygd kardeşlerimin görüşlerine katılmadığımı da özellikle belirtiyorum.
Sevgili Metin başkan (Antibizans)'ın görüşlerinin altına da İMZAMI koyuyorum...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...