Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mehmet YILDIZ
Alt 18.09.2009, 13:29   #491
yiğido881
Yeni Yiğido

yiğido881 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 557 yiğido881 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Mehmet YILDIZ

Sivasspor'da yaklaşık 4 aydır sahalardan uzak kalan Mehmet Yıldız'ın dün çekilen MR'ı temiz çıktı. Kaptan Sivas'a gelerek takım ile çalışmalara başlayacak.

Geçen sezon sonunda dizindeki ağrıların artması nedeniyle İzmir Kent Hastanesi'nde Operatör Dr. Bülent Zeren tarafından menüsküs ameliyatı edilen ve 4 aydır takımından uzak kalan Sivasspor'un başarılı kaptanı Mehmet Yıldız sahalara dönüyor. Dün Ankara'da çekilen MR'nın temiz çıkan golcü oyuncunun Sivas'a gelerek takım ile çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Takım ile çalışmalara başlayacağı için çok mutlu olduğunu söyleyen Mehmet Yıldız, "Ufak bir operasyon geçirmeme rağmen takımımdan bu kadar uzak kalmam beni üzdü. Fakat dün çekilen MR'ın temiz çıkması beni çok sevindirdi. Sivas'a gelerek takımım ile birlikte idmanlara çıkacağım. En kısa zamanda kadrodaki yerimi alacağım. Takımımın bana ihtiyacı var. Onları bu günlerde yanlız bırakmak beni üzüyor. Sakatlığım boyunca bana hep destek olan hocamız Bülent Uygun'a teşekkür ediyorum." dedi.

Ligdeki ilk puanını erteleme maçında Denizlispor'dan alan Sivasspor, kendi evinde oynayacağı Bursaspor maçını kazanarak ilk üç puanla tanışmak ve taraftarlarına bayram hediyesi vermek istiyor. Kırmızı-Beyazlılarda yarınki maçta, Mehmet Yıldız, Petkoviç, Abdurrahman ve Onur sakatlık nedeni ile Kadir ise cezalı olduğu için forma giyemeyecek.

kaynak:www.internetspor.com
yiğido881 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2009, 12:11   #492
hunter
Acemi Yiğido

hunter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 hunter ist jedem bekannthunter ist jedem bekannthunter ist jedem bekannthunter ist jedem bekannthunter ist jedem bekannthunter ist jedem bekannt

de hadi gardaş gelde geç şu dümenin başına, ben maçları izlerken sen sağa sola bağırınca sana kızıyordum, geçen altı hafta gösterdiki sen bağırıp çagırmakta çok haklısın ,takımda kaptan yok takımda ruh yok, gelde canlandır şu ölü toprağı serpilmiş sivası, yoksa gidişat hiç iyi değil
hunter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2009, 12:13   #493
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaşlar mehmet yıldız gelince takımda ki olumsuz hava dagılacakmı eski mehmet yıldız gerimi gelecek takımda ters giden bişeyler var sa mehmet gelse bile çare olabilirmi onu gelecek günler gösterecek
Alt 21.09.2009, 13:25   #494
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

İBB maçında oynar herhalde yani inş.
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2009, 16:07   #495
Murat ARICI
Tecrübeli Yiğido

Murat ARICI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 Murat ARICI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İNŞAALLAH OYNAR AMA BU ADAM TAM NE ZAMAN GELECEK SEL SEFİL BİR ODADA İYİLEŞMEYİ BEKLİYOR BEN ANLAMADIM ..FIRSAT VERSELER BEN ONUN ZARA DEVLET HASTANESİNE GÖTÜREYİM,BİZİM AS OYUNCUMUZ AMA ADAMLA İLGİLENEN YOK BUNA EMİNİM..KÖY ÇOCUKLARI GİBİ ZAMANA BIRAKMIŞLAR GEÇER DEYİP AVUTULUYOR..
Alt 21.09.2009, 16:41   #496
yigidomurat
Yiğido

yigidomurat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 yigidomurat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

o bizim yıldızımız onu küstürmemeliyiz.bülent denen ... adamı futboldan soğuttu,İNŞALLAH tekrar döner ve aynı verimi gösterir
yigidomurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2009, 17:25   #497
yiğido881
Yeni Yiğido

yiğido881 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 557 yiğido881 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mehmet Yıldız'da büyük tehlike
30 Ekim 2009 Cuma 17:00
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, dizinden bir operasyon geçiren Mehmet Yıldız'ın futbol hayatının bitebileceğini söyledi.
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, sezon başında dizinden bir operasyon geçiren Mehmet Yıldız’ın futbol hayatının bitebileceğini söyledi.

Best FM’den Özkan Öztürk’e konuşan Fikret Ünsal, “Maalesef Mehmet’in durumu kritik. Kendisini Almanya’ya gönderdik. Son umuduz bu. Dileriz futbolcumuz yeşil sahalara döner” dedi.

DOKTORLARIMIZ BAŞARISIZ
Ünsal, doktorların başarısız olduğunu vurgulayarak; “Maalesef bizim Türk doktorları fazla başarılı olmadığı için Mehmet Yıldız’ın sakatlık süresi uzadı. Doktorlarımız iyiler fakat hastalarını çok iyi takip etmiyorlar. Bence bundan dolayı oldu. Sakatlık dizinde çok tehlikeli bir yerde. Allah göstermesin Mehmet Yıldız’ın futbol hayatı bitebilirde. Şimdi işinde çok iyi olan bir doktor bulduk. Avrupa’da çok önemli takımların doktorluğunu yapmış bir doktor. Son umuduz o. İnşallah iyi olur. Mehmet Yıldız içinde çok üzücü bir olay. İnşallah en kısa zamanda bunu telafi ederiz” ded

ne yazıkki cok üzüldüm

- -¤–^] SİVASSPORLUYUZ [^–¤- -

`·.¸¸.·´´¯`··._.· Beyazla Kırmızıyla Hepimiz Sivassporluyuz `·.¸¸.·´´¯`··._.·

,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_ Şampiyon Sivasspor _)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.
yiğido881 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2009, 14:52   #498
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız, sakatlığı atlatıyor. İkinci yarının başlangıcı ile takıma katılacak oyuncu, takımın başarısızlığını özgüven kaybına bağladı

Tüm oyuncuların kattığı değer biraraya geldiğinde ortaya çıkan futbola göre, skor tabelası da şekilleniyor. Ne var ki 11’in içinde bazen öyle isimler ön plana çıkıyor ki yoklukları çok şey ifade ediyor. Ve gördük ki Mehmet Yıldız da Sivasspor için ‘olmazsa olmaz’lardanmış.

Dört ay önce sağ dizindeki kemik ödemi rahatsızlığıyla sahalardan geçici olarak ayrılan başarılı futbolcu ile tedavisini sürdürmekte olduğu İstanbul’da sohbet ettik.
İşte söyleşiden öne çıkanlar...

Kaptan, sakatlığın ne durumda?
Yüzde 70 oranında geçti. Fizik tedavi görüyorum. İki hafta içinde koşulara başlarım. Umarım ikinci yarının başıyla takımımdaki yerimi almış olurum.

Bu sezon Sivasspor neden başarısız?
Hava yakalayamadık. Maalesef işler ters gidiyor. Şu anda bir özgüven kaybı söz konusu. Evet, giden oyuncular oldu ancak yerine gelen isimler hemen adapte olamadı. Sezon başında Bülent Hoca (Uygun) Şampiyonlar Ligi’ni de düşünerek güçlü takımlarla hazırlık maçı yapmayı -ki bence de doğruydu- uygun gördü. Üst üste alınan yenilgiler, lig ve Avrupa’da birleşince moral bozukluğunu bir türlü atamadık.

Bülent Uygun’un takımdan ayrılışını nasıl karşıladın?
Profesyonel hayatta bunlar var. Futbolcular için de geçerli. Şu bir gerçek ki yedi yıl boyunca Sivasspor’a hizmet etmiş ve son dört yıl başarıdan başarıya koşmuş bir teknik adamdı ancak beni de üzdü haliyle gidişi.

Yeni hocanız Muhsin Ertuğral ile ilişkiniz nasıl?
Telefonda görüşüyoruz. Durumumu takip ediyor. Kendisini kanıtlamış, başarılı bir isim.
Transfer döneminde adın hep dört büyüklerle geçiyor. Hiç hedeflerin arasında bu takımlara gitmek var mıydı?

Şu anda tek düşündüğüm bir an evvel iyileşmek. Futbolu özledim. Oynamadıkça beyin olarak yıpranıyorum.

Trabzonspor’a transferine dair bir haber çıktı. Doğru mu?
Benim hiç haberim yok. Şimdi sizden öğreniyorum. Geçmişte benimle ilgilenmişlerdi.

Örnek aldığın oyuncu ya da kendini özleştirdiğin takım(lar) olmadı mı?
Futbola, geç yaşta, okul bahçesinde oynayarak başladığımda 13-14 yaşındaydım. Öyle idolüm ya da illaki ‘şu takımda oynayayım’ diye bir hevesim olmadı. Ondan önce de -yazıldığı gibi güreş vb...- hiçbir spor yapmamıştım.

Yurtdışında oynayacak mısın?
Birçok futbolcu gibi benim önümdeki engel de askerlik. Düşünebilirim. Fakat kesinlikle orta sırada bir takıma gitmem.

Milli takım hakkındaki görüşlerin...
O dönem karar veren Fatih Hoca idi. Onun stiline uyduğum maç sayısı az olduğundan formayı çok taşıyamadım. Saygılıyım.

Yabancı hoca gelecek milli takıma...
Hayırlısı olsun. Ancak ben kulüp takımı da olsa yerli hocayı tercih ederim. Bir tercüman köprüyü kurarken zorlanıyor.

Derbiyi kim kazanır?
Beşiktaş’ı başarısız buluyorlar, bence iyiler. Lider Fenerbahçe de kalıbı belli olan iyi bir ekip. Bence maç ortada.
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2009, 20:19   #499
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İkinci yarı İyileşirse Takıma yararı dokunur
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2009, 22:36   #500
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eskisi gibi olurmu bilmem ama inşallah öncekinden de diri bir halde gelirse çok ciddi anlamda mevcut takıma bile büyük bir katkısı olur... İnşallah en kısa zamanda aramızda olursun ...
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58
sewaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
mehmet, yildiz, yıldız