Alıntı:
tfd5858 Nickli Üyeden Alıntı
lisanlı ürünü almadığı mı ne biliyorsun kombine almadığımı ne biliyorsun ayrıca sen kimsin
|
Alıntı:
tfd5858 Nickli Üyeden Alıntı
Sana mı soracam gidip gitmeyeceğimi sen mi ölçecen benim sivassporluluğu mu
|
Siz öyle yazdiniz , bende sizin gibi düsünlenlere ve genel anlamda bir yorumda bulundum...
Sizin Sivassporlunuzu elbette kimse sorgulayamaz , ama gercek bir Taraftar , Transfer'e göre , Havaya göre , takim tutmaz ...
Simdi siz ister Bursali olun , ister Sivasli olun , ister Manisali , burada temel nokta memleketin takimina sahip cikmaz. Ha Gurbetde olursun , is imkanlarindan dolayi herzaman destek olamazsin ama herzaman yüregin kalbim memleketin takimi icin atar.
Ama elinden geliyorsa Sivasspor maclarina gitmelisin , eger ben Sivassporluyum , gercek taraftarim diyorsun , tabi Sivas'ta, Türkiye yasiyorsan , eger Amerikada ,Almanyada yasiyorsan , hergün ucakla git gel diyen yok ,ozaman da , Tatilde kampa katilirsin , Lisansli ürün alirsin , denk gelirse ve ya özel izin alip ine bir türlü desteklemeye calisirsin.
Ayrica benim kim , sizin kim oldugunuz önemli , degil ben bu yoruma size özel degil genel anlamda yazdim zaten
herkes yazinca sadece siz olmayacaginizi anlamaniz gerekiyor...
Benim tek üzüldüm nokta : Gercek taraftar olamiyoruz, sizin benim veya baskalarinin , bilmiyorum hata kimde, ama Taraftar olamiyoruz, Bursaspor ,Trabzonspor, Eskisehirspor ,Adanaspor , Göztepe gibi hatta suan Konyaspor bile Taraftar olmayi basardi , Sivasli olarak basaramiyoruz, cünkü misal siz ve ben ve baskalari böyle düsünüyor , digerleri inatlik yapiyor , Grublar birlesmiyor,,, tezahurat yapilmiyor... bunu net gözlemliyorum ve kendim sahitde oldum , ben Almanya yasadigimdan dolayi hermaca gidemiyorum , ama kusura bakmayin ben kendi akrabalarimida elestiriyorum , ve Sivasli olupda Sivasspor'a gönül vermeyenleride...