Alıntı:
münihliyigido58 Nickli Üyeden Alıntı
buldugun forma oyuncu tarafindan giyilmemis olabilir, veya arastirmalarin sonrasinda söylenen maclarda kesin giyilmedi.
Yinede resimlerden anladigim kadariyla önünde satisa cikan orijinal forma var. Tabi kumasi elimde degil, logolari, dikislere yakindan bakamiyorum, ama cakma gibi gözükmüyor, detaylarin hepsi dogru.
Yani benim düsüncelerim bu yönde: Sözde satici formayi zamaninda spor magazasindan aldi, ve fiyat artirmak icin erman'in giydigi forma diye uyduruyor.
Forma 99% orijinal, ama macta giyilmedi o kesin.
Yinede saticin süpheli olmasi yüzünden, bu formayi almamanin en iyi olacagini düsünüyorum.
Sivasspor'un avrupa kampinda (yani hazirlik maclarinda) bu sene forma satacaklar yönünde duyum aldim. Gurbetciler baski yaparsa, bu plani gerceklestirirler.
|
evet bende süpelendim ve kendisine dedim bu GS kupa maci formasi degil cünkü basta dediki abisi gs macindan getirmis
dedim o macta cubuklu forma giymemislerdi
sonra lig macindaki galatasaraya (2-1) karsi mac formasiymis yazdi..
bende oda olamaz o mactaki reklami baskaydi yazdim sonrada
oda olamaz bunun reklami baska diye dedimki kardes fiyati yükseltmek icinmi yalan sölüyorsun dedim
oda dur hangi macti diye ariyorum geri yazdi
bende onun üzere iste arastirmami yaptim ve mac formasi olamicana emin oldum
simdi de en fazla bu forma kac lira veya euro eder
bu forma bide nasil orjinal olabiliyor anlamiyor cünkü sivasspor lisansli ürün satmiyorki!!
bide arkasindaki yazida orjinal erman kilic dan mesafeleri herseyi ayni baktim
ve avusturya kampindaki formalar taraftar formasimi yada oyuncularin üstünde tasidigi ayni forma gibimi olur?
cünkü simdiye kadar adidasin lisansli orjinal sivasspor formasi yok
oyuncularin üstündeki formalardan haric.
yada benmi yanlis bilyiorum
ve bende forma icin sivasspora mail atiorum ama cevap yok
ne ni türlü baski yapmamiz lazimki sesimizi duyuralim
ve kamp nerde oldugu belimi?
ins. insbruck yada bregenze yakin olurda almanyadakilerde gelebilsin