Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Birbirimizi Tanıyalım

Birbirimizi Tanıyalım Yiğidoların Buluşma Noktası

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 12.01.2006, 15:16   #51
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

[COLOR="Blue"][B][I]evet yaa çember çevirme vardı eskiden.azmı çevirdik çemberi.
kışları tavşan bayırının üstünden balık sırtı kızakla bir bıraktınmı kendini taaa mundar ırmağa kadar giderdik,bazıları hızını alamayıp,mundar ırmağa dalardı,o soğuk karda kışta.evde yediği sopada cabası.
patenlerimiz vardı ne paten kayardık.
birde yaşlılara muzurluklar yapar,tuzak kurardık.karı eşeleyip içine su doldurur sonra üzerini karla kapatıp dikize geçerdik.tuzağa kim düşecek diye.düşenede hep gülünürya.düşende basar küfürü.[/I][/B][/COLOR]
Alt 14.01.2006, 16:00   #52
FATIMA
Tecrübeli Yiğido

FATIMA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 FATIMA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch

[QUOTE=CAGLAYAN]ne Oyuncagi oyuncakmi vardi? kendi oyuncagimizi kendimiz yapardik .. azmi eski araba lastigini önümüzde ciplak ellerimizle döndererek arkasindan kosardik,siz hic Cember cevirdinizmi?asik attinizmi? asik deyince....benim kinali ortasi kursunlu bir Enekem vardi sabah aksam asik atardim. siz hic saati 25 kurusa kiralik Bisiklete bindinizmi? Hayir degilmi...... yaaaaa simdi her sey var allaha sükür. O eski günleri ama hic bir seye degismem.[/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]evet çağlayan abi anlatmak istediğim şeyde tam olarak buydu...[/FONT][/I][/B][/COLOR]
FATIMA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.01.2006, 18:06   #53
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1294 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

[QUOTE=CAGLAYAN]ne Oyuncagi oyuncakmi vardi? kendi oyuncagimizi kendimiz yapardik .. azmi eski araba lastigini önümüzde ciplak ellerimizle döndererek arkasindan kosardik,siz hic Cember cevirdinizmi?asik attinizmi? asik deyince....benim kinali ortasi kursunlu bir Enekem vardi sabah aksam asik atardim. siz hic saati 25 kurusa kiralik Bisiklete bindinizmi? Hayir degilmi...... yaaaaa simdi her sey var allaha sükür. O eski günleri ama hic bir seye degismem.[/QUOTE]

[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Şimdi hiçbirşeyin tadı yok....Ben bazen çocuklara bakıyorum ama onların oyunlarındanda oyuncaklarındanda hiçbir şey anlamıyorum...Önceden kışın o çat ayazlarında cıncık oynardık...Aşık atardık...Sigara kagıdı oynardık...Gödelek oynardık...Çelik çomak oynardık....Ah ahhhhhhhhhh nerde o eski günler...Yemin ediyorum tekrar o günlere dönme fırsatı olsa hiç çekinmeden dönerdim...[/COLOR][/FONT][/B][/I]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.01.2006, 19:33   #54
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1283 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

[COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]ÇOCUKKEN EN ÇOK KIZAKLA VE BİLYELİ İLE KAYMAYI SEVERDİM..[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.01.2006, 19:36   #55
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

[B][FONT="Comic Sans MS"]Ben elmaya ,kiraza vişneye dalmayı özledim....Ah !!!AHHHHHH[/FONT][/B]
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.01.2006, 19:42   #56
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

EVET CANIM HEMDE SIĞIRYOLUNDANIM ESKİ ADIYLA BİZİM KAPININ
ÖNÜNDEN SIĞRLAR TOPLANIR VE MEREKUME YAYILMAYA GİDERDİ BİZDE PEŞLERİNDE BELLİ BİR YERE KADAR GERİ DÖNERDİK NE ĞÜNLERDİ BİZİM EVİN ÜS TARAFI YANİ YENİ MAHLE KARAKOLUN ORALAR TARLAYDI TARLALARDA
TOMBUL VE DEVE TABANI TOPLAMAYA GİDERDİK BİRDE ORALARI KORUYAN KORUCULAR VARDI ATLA GEZERLER KİM EKİNLERDE GEZENİ GÖRÜRS
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.01.2006, 19:44   #57
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

[QUOTE=Etemtemizkan]EVET CANIM HEMDE SIĞIRYOLUNDANIM ESKİ ADIYLA BİZİM KAPININ
ÖNÜNDEN SIĞRLAR TOPLANIR VE MEREKUME YAYILMAYA GİDERDİ BİZDE PEŞLERİNDE BELLİ BİR YERE KADAR GERİ DÖNERDİK NE ĞÜNLERDİ BİZİM EVİN ÜS TARAFI YANİ YENİ MAHLE KARAKOLUN ORALAR TARLAYDI TARLALARDA
TOMBUL VE DEVE TABANI TOPLAMAYA GİDERDİK BİRDE ORALARI KORUYAN KORUCULAR VARDI ATLA GEZERLER KİM EKİNLERDE GEZENİ GÖRÜRS[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]Ah Etem abi aH Ne günlerdi BeA!!!![/FONT][/B]
Alt 14.01.2006, 19:45   #58
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1283 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Ben elmaya ,kiraza vişneye dalmayı özledim....Ah !!!AHHHHHH[/FONT][/B][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]walla murat ben ağacı kökünde söküp götürüyordum..[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.01.2006, 19:46   #59
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

[B][CENTER][COLOR="Red"]cocuklugum köpek ve kuş kovalamayla gecti.ben hiç oyun oynamadım[/COLOR][/CENTER][/B]
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.01.2006, 19:48   #60
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

[QUOTE=1967_Dernek_Murat][B][CENTER][COLOR="Red"]cocuklugum köpek ve kuş kovalamayla gecti.ben hiç oyun oynamadım[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]Abi çok heyecanlı bi çocukluk yaşamışsın sende... [/FONT][/B]
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
hemserim, sivaslimisin