Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Çözümü Tartışalım!
Alt 19.09.2011, 01:56   #51
YENiCERiavrupa
Acemi Yiğido

54 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 526 YENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Çözümü Tartışalım!

Birileri Kalemimizi Kirmislar! Meydani Bos Sanmislar vurun sivasa vurunda vurun
bizde oyle bir Milletiz ki Hemen Gaza Gelip Vay Hoca istifa etsin Vay hoca Soyle Yapti Vay Boyle Yapti Hatasi OLabilir Sistemde Dogrudur Orda ama hemen yerden yere vuruyoz baskanimiz icerde itler kopekler saldiriyo Bize Bizde Onlara Kaniyoruz Hemen Bikere Adam Gibi destek ciksak Arkasinda adam gibi dursak neler degisir yok biz hemen kufur ederiz yerden yere vururuz istifa etmesini bekleriz sence cozum bumu ???? hadi yeni biri geldi basa o napacak merak ediyom 3 mac arka arkaya yenilelim hemen baslariz kufure demi bugun 4gol yedik hakeme kufur edip isyan edecemize maca bakmasaydik aldirmasaydik sadece arma icin destek verseydik olumune bikere skora gozumuz kapali hic bu mac oynanmiyo diye dusunseydik yok bizim sabrimiz yok demi Anna Baci kufur ederiz sonra delikanli gibi gezeriz tukuruyim oyle delikanliya erkege ben SUNU SOLIYIM SIZE BIZ DIYORUZ YA SU ISADAMI BAKMIYO BIZE SU ZENGIN SIVASA SAHIP CIKMIYO BIZ COKMU CIKIYORUZ SORUYORUM SIZE NAPTIK SIVAS ICIN? ISADAMLARIMIZ BAKMIYOSA BIZDEMI BAKMIYALIM HADI ONLAR NANKOR INSANLAR !!!BIZ NIYE KENDI INSANIMIZA GUVENMIYORUZ ARKASINDA DURMUYORUZ RIZA HOCA HATA YAPABILIR DOGRUDUR BU SKOR GORDUK DESTEK OLARAK BAGIRSAYDIK BIKEREDE BELKI BSYLER DEGISIRDI YOK BIZ SIVASLIYIZ DELIKANLIYIZ BIRAKIN BU AYAKLARI NE DELIKANLISI DELIKANLI SIVASLILAR TA ONCELERMIS SIMDIKI SIVASLILAR BIRBIRININ KUYUSUNU KAZAR YUZUNE GULER SONRA GIDER ARKASINDAN ATAR SIMDIKI SIVASLI BU ISTE MERTMIS DELIKANLIYMIS ONLAR HIKAYE BIZ TEK YUMRUK OLSAYDIK ADAM GIBI MEMLEKETIN ARKASINDA OLSAYDIK BU TAKIM HERSENE SAMPIYONLUGA OYNARDI hayirli geceler
YENiCERiavrupa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda YENiCERiavrupa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.09.2011, 02:05   #52
kartalyiğido
Acemi Yiğido

kartalyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 kartalyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BU MAÇTAN DERS ALACAKLAR
1-Ben
2-Taraftar
3-Teknik yönetim
4-Futbolcular

Teknik yönetim ve futbolcular bu maçın tekrarını izleyip (kaleci iki kere izleyecek) ne yaptıklarını, ne yapamadıklarının eleştirisini yapacak daha iyisini bundan sonra yerine getirmeye çalışacak.
kartalyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2011, 08:12   #53
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

rıza hocanın hataları
1-rıza hocanın kadro arayışı devam ediyor,orta sahada geçen hafta sandro kıvanç ikilisiyle çıktı bu hafta ise mehmet nas kıvanç.bana göre kadir pekmezciyi banko olarak düşünüp yanına ikinci ismi koymalı kadir olmadan göbekte çok zayıf kalıyoruz.(burayla ilgili bişey daha söylemek istiyorum keita neden hiç düşünülmüyor,düşmekten kurtulduğumuz ilk sene kadir keita ikilisinin harika maçlar çıkardığını unutmamak lazım).bana göre ideal kadromuz maçtaki son değişikliklerle ortaya çıkan kadro idi
2-rıza hoca ilk maçta kötü oynayan grosickiyi güya cezalandırıyor ve yedek başlatıyor,ilk şutumuzu grosicki ile 56.dakikada attık.elinizde bu tip bir oyuncu varsa kötü oynasada sahada bekletmelisiniz bu tip oyuncular bir pasla bir bilek hareketiyle oyunun seyrini değiştirebilir.
3-bazı arkadaşların dikkat çektikleri iç sahada çift oynamamız gerektiğine bende katılıyorum.
yönetimin hataları:
bu üçüncü senemiz ama hala akıllanmadık sakat vasıfsız ucuz futbolcu olsunda ne olursa olsun diyoruz,rakibimiz eskişehir adamlar dedeyi borissia dortmunddan,pedeyi udineseden almışlar bizde adamların karşısına düşmeye oynayan geçlerbirliğindenden aldığımız mahmut boz ve bankasyadan aldığımız kıvançla çıkıp eşit mücadele bekliyoruz,tuzliyimde kokmayın diye bir laf vardır bizim sivasta.
bu maçla ilgili şunlarıda söylemek lazım kaleci iki tane hatalı gol yedi ve iki sıfırdan sonra maçı çevirmemiz zordu bunun üstüne hayrettin sorumsuzca iki sarı kart görüp atılınca ipler koptu.karamsar olmamak gerekli diye düşünüyorum yeterki rıza hocamız yanlışlarını farketsin onlardan dönsün ve futbolcu arkadaşlarda kendilerine biraz çekidüzen versin takımımız çok iyi değil ama çokta kötüde değil.yalnız kaleci konusunda sıkıntı yaşayabiliriz bu kaleci hiç güven vermiyor
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2011, 08:14   #54
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ACİZANE TEKNİK OLARAK BİR İKİ TEKLİFİM VAR.Sayın hocamız hep aynı şablonu uyguluyor.Bence takıma göre sistem daha uygun.İnatlaşmamalı.
.......................Kaleci. ........................

.....Bek.............Stoper... ..........Stoper.............. ....Bek......

.............................. .....KADİR.................... ....................

..................M.NAS....... ........................KIVANÇ ................

.............................. .....ERMAN.................... ...................

....................ENARAMO... ..................RASMUSSEN... ..........

üÇLÜ ORTA SAHA.Topa sahip olan,dirençli,baskı kura bilen.Ben şablonu teklif ediyorum.Oyuncu tercihleri değişebilir.Mesela ermanın yerine grosiçki.M.Nasın yerine Cerny.Enaramonun yerine Cihan Özkara gibi.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2011, 08:17   #55
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yani 1-3-1-2 veya Hucumda 1-4-3-3 olabilecek erman ve 1 santrafor eksik onbirle ama kamil ve cerny 11 de olmak üzere kurulacak düzen.Yoksa bu oyun şablonu ile olmaz.Rıza hocamızın kurduğu Eskişehir Orta sahada veysel sarı,alper potuk ve Pele ile oynadı son maçta.Kanatlar Burhan,Kamara Santrafor mehmet yıldız.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2011, 08:24   #56
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

TEK BİR OYUNCUYA BAĞLAMAYIN NEDENLERİ TAKIM OLARAK KÖTÜYÜZ. BU BÖYLE GİTMEZ BİRAZ SABIRLI OLUN DAHA 2.HAFTA MAÇLARI OYNANDI YA SEZON ORTASINDA OLSAYDI?
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2011, 08:47   #57
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

O gönderilsin bu gönderilsin diyoruz sanki yerine daha iyilerinimi alacaklar?getirdikleri adamlar ortada ya sakat yada formsuz çözüm lig başlamadan halledilmesi gerekirdi.elin takımlari culio dede webo stancu boyd mustafa sarpları alırken biz seyretmekle yetindik.bulunduğumuz yeri hakediyoruz bekleki ara transfer dönemi gelsinki adam alsınlar.ayrıca rıza hoca ile bu iş olmaz acilen yollar ayrılmalı
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2011, 09:09   #58
ekinli 58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ekinli 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eneramo gitmeli adamda ruh yok öyle golcü olmaz.takıma canla başla oynıyacak alt yapıdan gençler alınmalı bu ruhsuzlarla biryere varılmaz.sanki biz deplasmanda gibi oynadık takım top yapamıyo savaşan asker yok takımı ateşliyen bir adam yok.orta alan çok kötü forvet zaten yok pozisyon olmuyo.ALLAH yardımcımız olsun yoksa bu sene böyle olursa kesin düşeriz .
ekinli 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2011, 09:16   #59
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter Cevap: Çözümü Tartışalım!

Ne çözümü ? Transfer dönemi bitti ! Ocak ayına kadar bu kadro zaten gerekeni yapar bize !

Bu takımda Uğur ve Eneramo başta olmak üzere, birçok oyuncunun olmaması gerektiğini yüzlerce arkadaşımız defalarca yazmış ? Kim dikkat etmiş ? Yönetim mi ? Hoca mı ?

Kendi düşen ağlamaz. Biz de kendi kendimize düşüyoruz işte !
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.09.2011, 09:26   #60
ec58
Yiğido

67 Mesajına 116 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 574 ec58 FAZLA SÖZE GEREK YOKec58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Çözümü tartışalım.. Konuyuyu açanlara teşekkür.
Çözümden önce sorunu teşhiş edelim...

Kadro süperlige göre yetersizmi ? (ewet)

Sakatlıklar olmasa yine böymi olurdu? (ewet)

Rıza hoca damı sorun ? (Hayır)

Karabük maçının hakemi bu maçta olsaydı, penaltıları verirmiydi? (ewet)

Sorun bence şike soruşturmasının yarattığı belirsizlik... Futbolcular konsantre değil, çok kolay faul yapıyorlar, Basit goller yiyoruz.

Rıza hoca geçen yıl eskişehirde yine aynı şekilde başladı sezona. Aynı eskişehir hoca değişince bir anda çıkışa geçti, Avrupa kupaları sınırına kadar tırmandı. Belliki hoca ile futbolcular arasında sorun vardı sezon başı kadro dışı kalanlar olmuştu.

Bu sezonda bizde aynı sorun var. Bu kadro zirveye oynamak için yetersiz belki ama çoğu takımla başa baş mücadele edebilir. Sonuçlar ilk etapta önemli değil ama oyun olarak çok yetersiziz. Futbolcular zihin olarak hazır değil.

Ben sorunun ilk etapta psikolojik olduğunu düşünüyorum. Şike soruşturması bizi çok sarstı. Zaten bu yüzden doğru dürüst transferde yapamadık.

İlave olarakta hakemler bize yunan takımı muamelesi yapıyor. Bizimkilerde kolay malzeme veriyorlar.

Gelelim çözüme;

1. camia olarak rıza hocayla bu iş olmuyor demek için erken biraz. Zaten tüm kadro stresli ilave stres yüklememek lazım. 6. 7. haftadan sonra değerlendirmek lazım hoca değişikliğini.
2. Kadro olarak şu aşamada yapacak bir şey yok. Ankaragücü maçından alınacak 1 puan bile moralleri düzeltir.
3. hakemler konusunda yönetim gerekli girişimleri yapıp bizim maçlarımıza çömez hakem verilmesini engellesin. Hele hele Trabzonluları. Fifa kokartlı hakemler yönetsin maçlarımızı en azında hakeme takmayız kafayı.
4. Taraftar olarak suçlu avını bırakıp, hep destek tam destek.
5. Şike soruşturmasının psikolojik etkisini azaltmak için Federasyondan Madem gerekli delilleri aldınız, bizim hakkımızdaki kararınızı verin, Tahkime falanda gitmeyeceğiz. Yolladığınız hakemler bizi zaten düşürecekler gibisinden bir çıkış yönetimin yapabileceği tek şey. beşiktaş kupayı verdi fener düşür beni yiyorsa dedi, rahatladı. Bizde yapalım ne kaybederiz, karar vermeyecekleri kesin.
ec58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
asin, benİ, benİm, Çözümü, suçlu, tartışalım