Ayrıca ben Bursanın Castaki davasını kazanacağını diğer cezalrın erteleneceğini tahmin ediyorum...
daha önce yaptığım tespit...daha doğrusu sezon başından beri yaptığım ve savunduğum konu....görünen köy klavuz istemez...hala sırf ceza gelsin diye davul çalanlar, ceza ceza diye bağıranlar, küme düşürülecek diyenler yine hayal kırıklığına uğradılar...son umutları olan uefa kapıları da tek tek kapanmaya başladı..
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Fenerbahce'nin sampiyonlar ligine katilacagi henüz garanti degil.
Disiplin kurulundan cikacak kararla belli olacak.
FB UEFA'da kendini savunacak ve ona göre Disiplin kurulundan bir karar cikacak.
UEFA'nin yaptigi kendisini garantiye almaktan baska birsey degil.
Eger simdi almasalardi ve Disiplin kurulundan aklansalardi UEFA basina belayi alirdi. Simdi ise Disiplin kurulundan FB adina olumsuz karar cikarsa diskualife olurlar.
TFF de buna benzer birsey yapmisti. UEFA ya Besiktas ve Bursa'nin ismini göndermisti. CAS'dan olumlu haber cikma ihtimalini göze alarak. Cünkü ilk baskan Eskisehir ve IBB ismini verseydi ve CAS'dan bu takimlar aklansaydi UEFA'ya tekrardan isimlerini vermek mümkün olmayacakti. Tersi bir durum ama mümkün o yüzden Bjk yerine Eskisehirspor gidiyor.
Bana kalirsa UEFA kurnazlik yapip mahkmeden cikan karardan sonra FB ile ilgili karari verecek. Bence FB'liler cok erkenden seviniyor. Gecen seneki gibi sonradan diskualife olurlarsa aglamasinlar....
Bu Konuda Çılgın Türk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...