Alıntı:
sefilix Nickli Üyeden Alıntı
spor salonunu ne diye yaptırıyor o zaman bu zihniyet demezler mi adama siyasi gösterilerine şov yaptırmak için mi
|
Usta.. Yuregine saglikta, bence sorunun kaynagi sirf siyasette degil. Bence sorunun ana kaynagi sehrin gerek futbola gerekse diger branslara yeterince sahip cikmamasi.. Sivasimiz maalesef zengin sehir degil.. Dort eylul belediyeye yapilan her yatirim sehrin kasasindan cikiyor.. Bu da demek oluyor ki saglik, egitim vs gibi yerlere daha az yatirim yapilmasi.. Hele ki voleybolda bildigim kadariyla devletten, bankalardan destek alan ve ya sponsoru olan takimlar astronomik ucretler oduyor.. Rekabetten kopmamak icin, ligde kalabilmek icin ayni sekilde yatirim yapmak gerekiyor.. Bu da belirttigim gibi sehrin kasasindan cikiyor olmasi.. Alinan bu kararin arkasinda bu var sanirim.. Hatta gecen aziz yildirimda bu konu hakkinda sitem etmisti ve voleybol bransinda kuculmeye gideceklerini belirtmisti..
Gonul ister ki, sivasimiz her bransta temsil edilsin, reklami yapilsin. Gun gelsin gazetelerde cikan haberlerde aha bu benim esim, dostum, akrabam diye gururlanabilmek.. Isteriz ki turizm olmadigina gore sivasi diger illerin imrenerek gordugu spor sehri yapmak.. Ama sehrimizin bu vurdum duymazligi yuzunden yasananlar gayet normal.. Sivaslinin en buyuk dusmani sivaslidir (sivasliyim diye gecinenlerdir)..