Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

yanliis!
Alt 01.09.2005, 09:25   #51
zubiceman28
Yeni Yiğido

zubiceman28 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 zubiceman28 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart yanliis!

arkadaslar size hic yakistiramadim tamam sivasspor giresunspora yenilmis olabilir bende giresunluyum ama siz boyle "laz usaklari ............" gibi benzetmeler yanlis mesela ben cerkesim ve sivasli cok cerkes arkadasim var bende istanbulda sivasspor maclarina gelip sivasi destekleyecegim.Giresun disinda hicbir karadenizliyi hemseri olarak kabul etmiyorum (tek hemseri komsumuz sivasdir en azindan biz oyle ogrendik, gorduk). Bunlarin disinda arkadaslar sivassporun arkasinda ormanspor olsaydi onlarda bugune kadar coktan 1. lige cikmisti.Sizde daha bu sene birinci lige ciktiniz ama 3-4 sene oncesinde ayni grupta oynuyorduk 7-8 sene geriye gidersek 3. ligdeydiniz o zaman Sivassporlu degilmiydiniz?Bu kadarmi taraftarlik bu kadar basitmi?Kimseyi kucumsemeyin iste sonuc ortada ayrica bu sivas kadrosu yedekse sunu sorayim bu yedek kadro Gİresunsporun ilk 11 ini 10 kes satin alir.
zubiceman28 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
bu maca yedek ağırlıklı bir kadro ile mi çıkılmış?
Alt 01.09.2005, 09:53   #52
moskova58
Yeni Yiğido

moskova58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 moskova58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse bu maca yedek ağırlıklı bir kadro ile mi çıkılmış?

eğer öyleyse hele yeni sistemiyle türkiye kupasının önemini anlayamamış sevgili Lorant. bence derhal istifa etmeli.bizim avrupa kupalarına gitmek için tek şansımızdı bu....
moskova58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2005, 10:39   #53
Everest
Acemi Yiğido

Everest - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Everest ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

cok hemde cok uzulduk yaaaa..kilpayi gittik...bundan sonra lig onemli takma kafana sivasim sen saldir ..
Everest isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2005, 11:02   #54
ilteriş58
Tecrübeli Yiğido

ilteriş58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilteriş58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yazık oldu valla
ilteriş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2005, 12:03   #55
casus84
Usta Yiğido

casus84 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 casus84 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Unglücklich

Arkadaşlar allah aşkına yaaa allahın giresunsporuna boyun eğiyoruz.bu nasıl skor biz fark atacağımızı bekliyoruz 1-1 berabere kalıyoruz.vallahi arkamızdan gülerler yaaaa
casus84 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
üzülmedim
Alt 01.09.2005, 12:26   #56
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Blinzeln üzülmedim

arkadaşlar olursa olur maçlarıdır bu maçlar, lige konsantre olmak lazım önümüzde zorlu iki maç var, birisi 3. büyüğün ikincisi diğeri ise bizim hakettiğimiz 4. büyük lakaplı anadolu derbisini yaşayacağımız trabzon, bence bunları düşünerek sakattır sarı karttır gibi hesaplar yapılmıştır, yedekler ve takım kurguları denenmiştir düşünüyorum, tabiki kazanmak isteriz ama yinede canın sağolsun yiğidom, unutma giresun bu kıyağı nede olsa eski ilçemiz sancağımızdınız,
abircan
Giresundan Slm Getirmişem
Alt 01.09.2005, 12:45   #57
GiReSuN_aSLaNi
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 GiReSuN_aSLaNi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Reden Giresundan Slm Getirmişem

önce tüm sivaslı ve sivassporlu kardeşlerime slm.kupa maçından sonra sizlerinde formunu bir ziyaret edeyim dedim.arklar önce şunu söyliyeyim takıldığım noktalardan biri su oldu.2.lige yeni yükselmiş olan giresunsporumu canı gönulden tbr ediyorum.ve bazı sivassporlu arklar nbizden basederken köy
takımı olarak bahsetmiş)).ppP ARKLAR TÜRKİYE 2 .LİG SİZECE BİR KÖY TAKIMLARININ oynadğı bir lig. siz peki 1.lige köy takımlarının oynadığı yerden geldiniz değilmi o zaman. eğer bir köylü arıyorsanız arklarrr LORANT ne güne duruyor))):PPP İŞİN ŞAKASI TABİ BUU.arklar günümüz futbolunda köy takımı yok şöyle takım yok böyle takım diye bir şey kalmadı.herkes herkese rakip olabilecek güçte.unutmayın bir trabzonsporun kıbrıs takımana elendiği maçı .unutmayın beşitaş vaduz macının ilk yarısını.arklar bu zihniyet bizim futbolumuzu yaralar. her rakibe karşıı aynı ciddiyetlikle futboll oynamak lazım profosyonellğin gereğide budur zatensivaspora turkcell 1.liginde başarılar dilerimmmm.FORZAAAAAAAAA GİRESUNSPORRRRRRRR
GiReSuN_aSLaNi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2005, 12:46   #58
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
zubiceman28 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar size hic yakistiramadim tamam sivasspor giresunspora yenilmis olabilir bende giresunluyum ama siz boyle "laz usaklari ............" gibi benzetmeler yanlis mesela ben cerkesim ve sivasli cok cerkes arkadasim var bende istanbulda sivasspor maclarina gelip sivasi destekleyecegim.Giresun disinda hicbir karadenizliyi hemseri olarak kabul etmiyorum (tek hemseri komsumuz sivasdir en azindan biz oyle ogrendik, gorduk). Bunlarin disinda arkadaslar sivassporun arkasinda ormanspor olsaydi onlarda bugune kadar coktan 1. lige cikmisti.Sizde daha bu sene birinci lige ciktiniz ama 3-4 sene oncesinde ayni grupta oynuyorduk 7-8 sene geriye gidersek 3. ligdeydiniz o zaman Sivassporlu degilmiydiniz?Bu kadarmi taraftarlik bu kadar basitmi?Kimseyi kucumsemeyin iste sonuc ortada ayrica bu sivas kadrosu yedekse sunu sorayim bu yedek kadro Gİresunsporun ilk 11 ini 10 kes satin alir.
Ah sivassporum Böyle Mahalle takımlarına konuşnama fırsatı verdin ama hiç önemli Değil. Yensende yenilsende TarAfTarın senle.İyi günde Kötü günde seninle birlikte!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2005, 12:48   #59
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
GiReSuN_aSLaNi Nickli Üyeden Alıntı
önce tüm sivaslı ve sivassporlu kardeşlerime slm.kupa maçından sonra sizlerinde formunu bir ziyaret edeyim dedim.arklar önce şunu söyliyeyim takıldığım noktalardan biri su oldu.2.lige yeni yükselmiş olan giresunsporumu canı gönulden tbr ediyorum.ve bazı sivassporlu arklar nbizden basederken köy
takımı olarak bahsetmiş)).ppP ARKLAR TÜRKİYE 2 .LİG SİZECE BİR KÖY TAKIMLARININ oynadğı bir lig. siz peki 1.lige köy takımlarının oynadığı yerden geldiniz değilmi o zaman. eğer bir köylü arıyorsanız arklarrr LORANT ne güne duruyor))):PPP İŞİN ŞAKASI TABİ BUU.arklar günümüz futbolunda köy takımı yok şöyle takım yok böyle takım diye bir şey kalmadı.herkes herkese rakip olabilecek güçte.unutmayın bir trabzonsporun kıbrıs takımana elendiği maçı .unutmayın beşitaş vaduz macının ilk yarısını.arklar bu zihniyet bizim futbolumuzu yaralar. her rakibe karşıı aynı ciddiyetlikle futboll oynamak lazım profosyonellğin gereğide budur zatensivaspora turkcell 1.liginde başarılar dilerimmmm.FORZAAAAAAAAA GİRESUNSPORRRRRRRR
yaw Kardeşim Defolun Gidin kendi siteniz yok gelip burda artis artis konuşmayın.Bak!biz söz war bilirmisin bilmiyosanda öğren!Biz Sivaslıyız tutmaz ahımız Bastonuyla Halleder İhtiyarımız!!!!!!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Köy takımını gördünüzmü?
Alt 01.09.2005, 12:53   #60
Ahmet34
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 Ahmet34 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Blinzeln Köy takımını gördünüzmü?

Sivaslı arkadaşlarım keşke dün Giresunda olup 8 puanlı Trabzonla Fenerbahçeyle aynı puanda bulunan Sivassporunuzun halini bi görseydiniz biz cezalı olduğumuz halde bahçelerden Apartmanlardan gördük ikinci yarı Sivasa sahayı dar etti Giresunsporum Giresunu karalamak yerine tebrik edin bence sizede bu yakışır Giresunlu olunmaz Giresunlu doğulur
Ahmet34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla