Alıntı:
1967_Dernek_Murat Nickli Üyeden Alıntı
BABACAN BEN İGNELEYİCİ KONUŞMUYORUM BENI NİYE YANNIŞ ANLIYORSUNUZ BENİM DEMEK İSDEDİGİM 3 MİLYON SİVASLI OLAN BİŞEHİRDE NİYE MACA 30 KİŞİ GİDİYOR DEMEK İSTİYORUM BENİM DERNEGE VEYA SİZLERE HER HANGİ Bİ LAFIM YOK
|
Uzun zamandır yazı yazmamaya gayret ediyordum ama ne yazıkki yazma zorunluluğu hissettim.
Yeni bir dernek kurulmuş,bu dernegin istanbulun en seçkin ve seviyeli bir semtinde şube açılışı yapılmış,ve bu şubesinde üye kayıtları başlamışdır diye bir duyuru var.
Sizler bu üye yazılımı için bir dilekde bulunmuyor ve üye kayıtları yazılımı ile ne alakası varsa üç ay evvelki bir maç için yorum yazıyorsunuz halada ben igneleme yapmıyorum gibi 40 yıllık siyasiler gibi kıvırma yollarına gidiyorsunuz,gerçekçi düşünmekde ve bunları yazmakda fayda vardır.
Nihayetinde istanbuldaki dernegimiz yeni yerinde aktif bir şekilde faaliyete geçmişdir.Mobleleri,bilgisayar sistemi ve diger gerekli ekipmanları temin edilmişdir.31 0cak 2007 tarihi itibari ile 500 kadar üyelik başvurusunda bulunulmuş ve ileriki bir günlerde yönetim kurulu tarafından önceden oldugu gibi hassas bir degerlendirme ve eleme yöntemi ile üye başvurularının resmi kayıtları yapılacakdır.
Az, Öz, Kişilikli bir taraftar grubumuz olacak.
Bu dernek tarihi ile iftihar eden bir kentin kendi branşlarında seçkin kişileri tarafından kurulmuş ve hayatına devam edecekdir.
Dernek başkanımız sayın MUSTAFA SÖNMEZ'inde dedigi gibi ''Ne alabiliriz degil ne verebiliriz'' ilkeleri dogrultusunda,geçmişde oldugu gibi,(alt yapının deplasman giderleri,toplu kombine alımları,kulübümüze toplu bağışlar gibi)gelecekdede bu misyonumuzda devam edecegiz.
Bizim mahallelerin ara sokaklarında dedikodu yaparak akşama kadar zaman öldüren şahşiyetlerimiz yokdur olamazda,Dernegimiz yönetim kurulu olarak boş laflara degil, daha yapacagımız bir çok İCRAATA açlığımız var.