Türk Super Lig tarafı Sivasspor Huddersfield Town forvet İsmail Miller imza düşkün olan .
28 yaşındaki eski Manchester City gençlik ürün John Smith'in Stadı'nda yaptığı sözleşmenin son altı ay içinde ve gelecek haftadan itibaren yabancı kulüplere konuşmak serbesttir.
Lig sadece iki kez bu sezon kazanmış 15. olan Sivasspor , hedef adam istiyorum ve potansiyel imzalama olarak 6ft 3ins Miller belirledik
Bu Konuda by_romantic'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Türk Super Lig tarafı Sivasspor Huddersfield Town forvet İsmail Miller imza düşkün olan .
28 yaşındaki eski Manchester City gençlik ürün John Smith'in Stadı'nda yaptığı sözleşmenin son altı ay içinde ve gelecek haftadan itibaren yabancı kulüplere konuşmak serbesttir.
Lig sadece iki kez bu sezon kazanmış 15. olan Sivasspor , hedef adam istiyorum ve potansiyel imzalama olarak 6ft 3ins Miller belirledik
Açık konuşmak gerekirse bu oyuncu çok kötü.... Özellikle bizim ligde çoğu hareketine faul çalarlar. Ayrıca biraz hızı var başka bir numara göremedim. Vuruşları çok ama çok zayıf, oyun zekası diye bir şey yok... Fiyaskodan öteye gitmez.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...