Alıntı:
GFB_Fighter Nickli Üyeden Alıntı
Selamun Aleyküm Ben GFB den Burak..AbiLerim,GardaşLarım 1967 Genç TaraftarLar Derneği'nde Bizi Misafir Ettiniz.. Allah razı oLsun.. GFB 58'in hicbir Sivasspor'lu taraftarlarla yahut grupLa bir sorunu oLmamıştır..Biraz kafanızı şişireceğim ama kusura bakmayın cok doLdu icimiz.. GFB, geçen sezon Sivas'ın icerideki macLarının hemen hemen hepsine grup olarak gelmis ve Sivasspor'umuzu destekLemistir.. Ve bu dewam da edecektir.. Aslında bu sene Sivas tribünLerinden ! BAZI ! kişiler tarafından sogutulduk.. Ama sizLer bizim Sivas tribününe geri dönmemiz,desteğimizi yeniden wermemiz icin aracı oLdunuz.. Şunu belirtmek istiyorum : Artık bizim Sivas Fenerbahçeliler Derneği iLe bir bağlantımız YOKTUR ! Zaten olmamıstı da. Sadece macları izLemek icin buLunuyorduk ve bu sene macLarı da izLemiyoruz.. Bu böyLe biLine.. Bir konu daha war bu konuyu konusmustuk 1967 Genç TaraftarLar Derneği'nde bir abimizle ( ismini unuttum affola ) ama yine de tüm kardesLerimiz biLsin.. 1967 derneğinden abiLerimiz dedi ki bize Sivas'a neden GFB yazıLarı yazdınız.. Aslında yazı yazmak gibi birşey hic olmayacaktı ta ki bize ist GFB den haber gelene dek.. Sivassporumuzun bir grubu ( Grup adı vermeyeyim ) Sarıyer-Sivas macında, Saraçoğlu stadının bulundugu Kadıköy semtine sprey boya iLe isimLerini yazmıs.. Bundan dolayı bu sprey işi karsılıklı oLdu.. Ve bundan sonra da kesinLikLe 1 sprey yazısı daha yazılmayacak Sivas'ta GFB adına.. Eğer yazıLırsa Sorumlusu benim.. Her neyse kusura bakmayın kafanızı şişirdim biraz ama gardaşLarıma hem bi seLam vereLim dedim, hem de biraz kendimizi,amacımızı söyLeyeLim dedim.. Amacımız Gecen sezon oLdugu gibi yine Sivasspor'u tribünLerde destekLemek, yine gardasLarımızLa omuz omuza oLmaktır.. Sizler icin Sivas aşkı ne kadar warsa, unutmayın ki bizde de o aşk o kadar mevcuttur..
Herkese SaygıLarımı Sunarım
Burak DURMAZ
by Fighter
|
KARDES BU ACIKLAMALARINDAN DOLAYI TESEKKUREDIYORUM...
BİZ SİVASLILAR OLARAK SİVASSPOR LU OLARAK BÜTÜN HERKESE FB LİSİNE GS LISINA TRABZON LUSUNA VE DİĞERLERİNE HERZAMAN KAPIMIZ ACIKTIR...
SİVASLININ,YİĞİDO NUN SİVASSPORUN SUPER LİGE CIKMASI SAYESINDE BİZ MEMLEKETİMİZ INSANINI TANITMAK ISTIYORUZ...
BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ YİZ...
HERZAMAN SİVASSPOR UN HIZMETCISIYİZ!...