Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Benim size hoş olmayan kelimelerim hangisidir... At gözlüğü takmanızmı, yoksa La havle dememmi... Takımın kötü gittiğini sizin kadar bende biliyorum. Ama anti-Fenerli yapınız yorumlara yansıyor. Demekki bu yapınızın altında ya Trabzon yada diğer bir takımın -onu bilemiyorum- sempatisi olduğundan kaynaklanan yorumlarınızında varlığından ben şahsen rahatsız oluyorum. Ayrıca bu rahatsızlık sadece benim şahsıma nazır bir durumda değil bunuda belirtmek istiyorum!!!!
Eğer gerçek Sivassporluysanız -ki öyle olduğunu söylüyorsunuz maçları seyretmeyeceğinizi belirtmiştiniz yanlış anımsamıyorsam. O zaman nasıl bu yorumları yapabiliyorsunuz onuda düşündürücü buluyorum. Siz ki bir eğitimci olarak kendi içinizde beslediğiniz bazı kini buralarda dışa vuruyorsunuz.
Sivassporluysan her üç yorumunuzun birinde Feneri ortaya atmazsınız. Bana ne Fenerden başımıza bir bela geldi geçti.. Ne alemi var bunları ısıtıp ısıtıp ortaya sürmenin. Bak gördünüz hakem rezilliğini, ben yine diyorum iyi değiliz. Ama hakem faktörü varken Fener faktörünü ortaya koymayınız...
|
Sizin için normal olan ifadeler,belki benim için nahoş ifadelerdir..
Hiçbir takıma sempatim yoktur..Evet,Sivasspor maçlarına gitmeyeceğimi söyledim..Gitmedim de gitmeyeceğim de..Seyretmeyeceğim dedim mi hatırlamıyorum..Demiş olabilirim.Ama maç seyretmekten daha çok vakit geçirici birşey bulsam seyretmeyeceğim de..Onu da geç..Memleket meselesi işte,kan çekiyor..
-40larda maça giden biriyken,bugün maça gitmeye yönelik içimde en ufak bir istek kalmamışsa,ve bunun sebebi Fenerbahçe ise,ara ara dile getirmeme de laf söylemeyin..
Hakem bugün Sivasspor'u tutsa dahi,Rıza Hoca'yı hakem yapsaydık dahi Sivas bu maçı kazanamazdı..Hakem 4*4lük olsa bile 3'ten aşağı yemeyecektik..Hakem sadece işi trajik hale getirdi..Puanımızı alıp rakibe vermedi..