Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 18.09.2011, 22:11   #51
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Eneramo bu ligin en kötu forveti..90 DK oynamasına şaşırdım..hiç bir etkısı yoktu..GROSICKI girdiği andan ıtıbaren ıyı oynadı..cerny bence ılk maçına ragmen hele ılk 30 dk da süperdii.fakat ugur kavuk gelişine değilde durdurup vursa mutlak gol dü..Cihan ayagında tutabılse topu kaçırmasa 100 de 100 lük gol dü eneramonun penaltı pızosyonu aslında takım çok ıyıydı fakat eneramo ve ugur bu takıma fazla
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Divriği58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.09.2011, 22:19   #52
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

berbat maçlarımızı çok izledik ama artık bunun üstüne söylenecek bi şey yok!
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.09.2011, 22:19   #53
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1085 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bugün maci canli olarak televizyon´dan yada stadyumdan seyredenler görmüslerdirki,Eskisehirspor´l u oyuncular sahada 9 kisi kalan Sivasspor´un üzerine gitmemislerdir.Yoksa sonuc dahada farkli olabilirdi.Bu oyun anlayisimizla nasil 3-4 günde mac kaldirabiliriz anlamiyorum.Kalecimiz iyi ,fakat oyunun bazi zamanlari oyunu riske ediyor ,buda defansimizdan kaynaklaniyor.Kalecinin önündeki defans onun oyunu riske etmesini gerektiriyor.Erman diye bir oyuncu var sahada her serbest vurusta topun arkasinda onun disinda oyunda yok.Riza hoca sunu bilmeliki hic birsey gecen yilki gibi olmiyacak.Birde iki mactir birsey dikkatimi cekiyor verilen hakem kararlari hep Sivas´ín aleyhine.Bazi gücler bizim bu ligde kalmamizi istemiyor gibi geliyor bana.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.09.2011, 22:21   #54
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BU MAÇ BANA İSTANBULSPOR MAÇINI HATIRLATTI AMA İNŞALLAH TAKIM GAZA GELİR .... ESKİ GÜNLERİ UZUN ZAMAN ARAYACAĞIZ GİBİ
Alt 18.09.2011, 22:26   #55
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim size hoş olmayan kelimelerim hangisidir... At gözlüğü takmanızmı, yoksa La havle dememmi... Takımın kötü gittiğini sizin kadar bende biliyorum. Ama anti-Fenerli yapınız yorumlara yansıyor. Demekki bu yapınızın altında ya Trabzon yada diğer bir takımın -onu bilemiyorum- sempatisi olduğundan kaynaklanan yorumlarınızında varlığından ben şahsen rahatsız oluyorum. Ayrıca bu rahatsızlık sadece benim şahsıma nazır bir durumda değil bunuda belirtmek istiyorum!!!!

Eğer gerçek Sivassporluysanız -ki öyle olduğunu söylüyorsunuz maçları seyretmeyeceğinizi belirtmiştiniz yanlış anımsamıyorsam. O zaman nasıl bu yorumları yapabiliyorsunuz onuda düşündürücü buluyorum. Siz ki bir eğitimci olarak kendi içinizde beslediğiniz bazı kini buralarda dışa vuruyorsunuz.

Sivassporluysan her üç yorumunuzun birinde Feneri ortaya atmazsınız. Bana ne Fenerden başımıza bir bela geldi geçti.. Ne alemi var bunları ısıtıp ısıtıp ortaya sürmenin. Bak gördünüz hakem rezilliğini, ben yine diyorum iyi değiliz. Ama hakem faktörü varken Fener faktörünü ortaya koymayınız...
Sizin için normal olan ifadeler,belki benim için nahoş ifadelerdir..
Hiçbir takıma sempatim yoktur..Evet,Sivasspor maçlarına gitmeyeceğimi söyledim..Gitmedim de gitmeyeceğim de..Seyretmeyeceğim dedim mi hatırlamıyorum..Demiş olabilirim.Ama maç seyretmekten daha çok vakit geçirici birşey bulsam seyretmeyeceğim de..Onu da geç..Memleket meselesi işte,kan çekiyor..
-40larda maça giden biriyken,bugün maça gitmeye yönelik içimde en ufak bir istek kalmamışsa,ve bunun sebebi Fenerbahçe ise,ara ara dile getirmeme de laf söylemeyin..
Hakem bugün Sivasspor'u tutsa dahi,Rıza Hoca'yı hakem yapsaydık dahi Sivas bu maçı kazanamazdı..Hakem 4*4lük olsa bile 3'ten aşağı yemeyecektik..Hakem sadece işi trajik hale getirdi..Puanımızı alıp rakibe vermedi..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.09.2011, 22:32   #56
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1052 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Dilimde tüy bitti kendi en azından kendi sahamızdaki maçlarda çift forvetle oynayalım deplasmanda tek forvet ve kalabalık ortsahayı anlayabilirz diye...sivasspor için futbol adına değerlendirilebilecek hiçbirşey yok malesef...dakika 30 olmuş hiç bir pozisyon yok, alınan toplar şişirilip duruyor...cihan yılmaz denen futbolcudan çok mankene benzeyen artist sahada hayalet casper gibi dolanıyor yalandan tribüne yaranmak için boş alanlara gereksiz koştu tamam, maç 2-0 olduğunda rıza hoca oyundan cihanı alıp çift forvete dönseydi maç çok farklı gelişirdi ama daha önceki yorumlarda da yazdım geçen sezondan farklı hiçbişey yok ortada ne oyun anlamında ne de taktik...hayrettin sırtına 58 giydiğinde zannediyor ki ne yaparsam sonsuz kredim var...kaç pozisyonda bayırda atları kovalar gibi adama dalarsan sahadaki hakem forması giyimiş cibiliyetsiz seni dünden atar! kadir geçen hafta çok iyi olmasa bile şu takımda cihandan da mehmet anstan da 10 kat iyidir ama akdro yok? güya rıza hoca revizyon yapmış değişen ne hiçbişey! bari şu maça çift forvet başlasaydın da millet en azından bunu görseydi...sahamızda bile mahkum oynuyoruz kim deplasmanda kim ev sahibi belli değil...mahmut boz..tam bir amatör, murta akça bu mahmuta 10 basar navratilin yanına girdi berbat etti..uğur kavuka helal olsun geldi geleli 3 senedir sanırım yata yata alıyor parasını o da bir sanat tabi! eneramoya falan kızmıyorum ben artık adam 4 defasnın ardında tek başına koşuyor çırpınıyor ama nafile topu ona şişriyorlar çoğu gelmiyor zaten gelen toplarda da bizimkiler güya geriden gelip destek verecek, la fontenden masallar!

gelelim sahadaki hakem ünvanlı 4 haysiyetsize... takım kötünün de kötüsü olabilir, oyun falan oynayamaz ama bu sizin gibi adilere ne olsa bunlarda iş yok kafama göre istedğimi çalayım hakkını vermez! eçen hafta karabükteki 2 uyduruk penaltı bu haftada sahadaki hakem kılıklı dansözün yaptıkları apaçık sivassporu bitirme ve intikam politikasıdır...sahada ona buna kıvıran bu karaktersiz hakemlerle mi şiddeti önleyeceksiniz? yazık maratonda kaç kişi birbirine girdi bu adiler yüzünden...polis bazılarını copladı bazıları nerdeyse tekme tokat birbirne giriyordu...Allahtan yine sabır avr bizim millete inanın o anda 1 veya 2 kişi sahay inmiş olsa o tribünleri durduramazdı kimse ve o hakem bozuntuları bilmem ne halt yerdi! trabzon bölgesi demek zaten bu adamalrın buraya bilnçli olarak göndeirlldiği demektir...yönetim tffye mutlaka bu 2 hafatdaki hatalarla ilgili girişimini yapsın öyle sus pus olursan bunlar kalemini çoktan kırar... merak ediyorum acaba sahadan çekilseydik ya da 3 oyuncu daha attırp kendini 6 kişi kalsaydık neler olurdu diye....

çözüm ne olabilir?

tabi herkes burda konuşuyor yapıyor yorumunu ama art niyetli değil herkes sivassporun iyiliğini istiyor ondan..radikal kararlar lazım...hoca değişkliği bile olabilir bu karar...kadro dışı bırakma ve para cezaları bazılarının burnunun sürtülmesi için gerekli...eğer rıza hoca ben mücadeleye devam edeceğim diyorsa kesin ve kesin bu oyun şablonu ve anlayışında vazgeçmeli...9.haftaya kadar istediğimiz puanları alamazsak işler kötü olur demiştim...2 si gittii kaldı yedi...Allah sonumuzu hayır ede...
Alt 18.09.2011, 22:35   #57
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1443 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sizin için normal olan ifadeler,belki benim için nahoş ifadelerdir..
Hiçbir takıma sempatim yoktur..Evet,Sivasspor maçlarına gitmeyeceğimi söyledim..Gitmedim de gitmeyeceğim de..Seyretmeyeceğim dedim mi hatırlamıyorum..Demiş olabilirim.Ama maç seyretmekten daha çok vakit geçirici birşey bulsam seyretmeyeceğim de..Onu da geç..Memleket meselesi işte,kan çekiyor..
-40larda maça giden biriyken,bugün maça gitmeye yönelik içimde en ufak bir istek kalmamışsa,ve bunun sebebi Fenerbahçe ise,ara ara dile getirmeme de laf söylemeyin..
Hakem bugün Sivasspor'u tutsa dahi,Rıza Hoca'yı hakem yapsaydık dahi Sivas bu maçı kazanamazdı..Hakem 4*4lük olsa bile 3'ten aşağı yemeyecektik..Hakem sadece işi trajik hale getirdi..Puanımızı alıp rakibe vermedi..
Ayrıca sizin gibi traji komik insancıkların yorumuda cabası... Farketmez -40 larda bizlerde çok gittik, Ayrıca çook tozlu topraklı sahalarda Amatör,3Lig deplasman!!!! maçlarına gittik. Bu bir kriter değil... Ben Sivasspor profesyonel arenada olmazken -den bahsediyorum. Aklınız hala orada kalmış. Bu Fener maçı olmayıpda başka maçlar olsada farketmezler -den bahsediyorum. Bizim Eskişehirden 2-3 gömlek daha kötü bir takım olduğumuzu biliyoruz. Ama hal böyle iken hakemin yanlı tutumu ofsaytlardaki kararı kartlardaki dengesizliği, Karabükteki penaltıyı vs. es geçipde bunu dillendirmek yerine neden hala Fener bunu anlayamıyorum. Hatta ara ara değilde neden sık sık dile getirmen neden... Hala bizim üzerimize oyun oynanıyorken bu kelamları sürüyorsunuz ortaya aklım almıyor.
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.09.2011, 22:37   #58
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1300 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dilimde tüy bitti kendi en azından kendi sahamızdaki maçlarda çift forvetle oynayalım deplasmanda tek forvet ve kalabalık ortsahayı anlayabilirz diye...sivasspor için futbol adına değerlendirilebilecek hiçbirşey yok malesef...dakika 30 olmuş hiç bir pozisyon yok, alınan toplar şişirilip duruyor...cihan yılmaz denen futbolcudan çok mankene benzeyen artist sahada hayalet casper gibi dolanıyor yalandan tribüne yaranmak için boş alanlara gereksiz koştu tamam, maç 2-0 olduğunda rıza hoca oyundan cihanı alıp çift forvete dönseydi maç çok farklı gelişirdi ama daha önceki yorumlarda da yazdım geçen sezondan farklı hiçbişey yok ortada ne oyun anlamında ne de taktik...hayrettin sırtına 58 giydiğinde zannediyor ki ne yaparsam sonsuz kredim var...kaç pozisyonda bayırda atları kovalar gibi adama dalarsan sahadaki hakem forması giyimiş cibiliyetsiz seni dünden atar! kadir geçen hafta çok iyi olmasa bile şu takımda cihandan da mehmet anstan da 10 kat iyidir ama akdro yok? güya rıza hoca revizyon yapmış değişen ne hiçbişey! bari şu maça çift forvet başlasaydın da millet en azından bunu görseydi...sahamızda bile mahkum oynuyoruz kim deplasmanda kim ev sahibi belli değil...mahmut boz..tam bir amatör, murta akça bu mahmuta 10 basar navratilin yanına girdi berbat etti..uğur kavuka helal olsun geldi geleli 3 senedir sanırım yata yata alıyor parasını o da bir sanat tabi! eneramoya falan kızmıyorum ben artık adam 4 defasnın ardında tek başına koşuyor çırpınıyor ama nafile topu ona şişriyorlar çoğu gelmiyor zaten gelen toplarda da bizimkiler güya geriden gelip destek verecek, la fontenden masallar!

gelelim sahadaki hakem ünvanlı 4 haysiyetsize... takım kötünün de kötüsü olabilir, oyun falan oynayamaz ama bu sizin gibi adilere ne olsa bunlarda iş yok kafama göre istedğimi çalayım hakkını vermez! eçen hafta karabükteki 2 uyduruk penaltı bu haftada sahadaki hakem kılıklı dansözün yaptıkları apaçık sivassporu bitirme ve intikam politikasıdır...sahada ona buna kıvıran bu karaktersiz hakemlerle mi şiddeti önleyeceksiniz? yazık maratonda kaç kişi birbirine girdi bu adiler yüzünden...polis bazılarını copladı bazıları nerdeyse tekme tokat birbirne giriyordu...Allahtan yine sabır avr bizim millete inanın o anda 1 veya 2 kişi sahay inmiş olsa o tribünleri durduramazdı kimse ve o hakem bozuntuları bilmem ne halt yerdi! trabzon bölgesi demek zaten bu adamalrın buraya bilnçli olarak göndeirlldiği demektir...yönetim tffye mutlaka bu 2 hafatdaki hatalarla ilgili girişimini yapsın öyle sus pus olursan bunlar kalemini çoktan kırar... merak ediyorum acaba sahadan çekilseydik ya da 3 oyuncu daha attırp kendini 6 kişi kalsaydık neler olurdu diye....

çözüm ne olabilir?

tabi herkes burda konuşuyor yapıyor yorumunu ama art niyetli değil herkes sivassporun iyiliğini istiyor ondan..radikal kararlar lazım...hoca değişkliği bile olabilir bu karar...kadro dışı bırakma ve para cezaları bazılarının burnunun sürtülmesi için gerekli...eğer rıza hoca ben mücadeleye devam edeceğim diyorsa kesin ve kesin bu oyun şablonu ve anlayışında vazgeçmeli...9.haftaya kadar istediğimiz puanları alamazsak işler kötü olur demiştim...2 si gittii kaldı yedi...Allah sonumuzu hayır ede...

mesajina katiliyorum kardesim gelecek hafta trabzon bolgesinden hakem verirlerse yine bu demektir ki bir oyun var ve biz de oyunu bozmaliyiz sesimizi duymalari lazim

riza hoca ya radikal kararlar alacak yada istifa edecek
Alt 18.09.2011, 22:44   #59
atrium58
Yiğido

atrium58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 atrium58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza hocanın %99 unu tanıdığı takımdan kendi sahasında fark yemesi , futbolcuların ruhsuzluğu, hakemin ****** ********* bunları tabi değerlendirelim fakat önce taraftarına sahip çıkamayan emniyetin önüne atan basiretsiz, aciz yönetici bozuntularına sormak lazım siz ne işe yararsınız ne yaparsınız..
atrium58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.09.2011, 23:11   #60
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ayrıca sizin gibi traji komik insancıkların yorumuda cabası... Farketmez -40 larda bizlerde çok gittik, Ayrıca çook tozlu topraklı sahalarda Amatör,3Lig deplasman!!!! maçlarına gittik. Bu bir kriter değil... Ben Sivasspor profesyonel arenada olmazken -den bahsediyorum. Aklınız hala orada kalmış. Bu Fener maçı olmayıpda başka maçlar olsada farketmezler -den bahsediyorum. Bizim Eskişehirden 2-3 gömlek daha kötü bir takım olduğumuzu biliyoruz. Ama hal böyle iken hakemin yanlı tutumu ofsaytlardaki kararı kartlardaki dengesizliği, Karabükteki penaltıyı vs. es geçipde bunu dillendirmek yerine neden hala Fener bunu anlayamıyorum. Hatta ara ara değilde neden sık sık dile getirmen neden... Hala bizim üzerimize oyun oynanıyorken bu kelamları sürüyorsunuz ortaya aklım almıyor.
Yaaa öyle mi..!
Büyüklüğünü(yaşça) ve bir kere de olsa beraber çay içmişliğimi de bıraktım sırf seviyemi düşürmemek için sana son cevabımdır..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
değerlendirelim, maçı