Alıntı:
sawyer5892 Nickli Üyeden Alıntı
Beykan yektadan da hakan ozmerttende iyi. Hep soyledim bu takima calim atan hizli kanat lazim diye dun torje yi gorduk tek basina trabzonu devirdi. Burhan yil boyu yatiyo 3-4 mac oynayip takimda kaliyo haftaya beykan 11de baslamali barralesin mac boyu olumlu bir hareketi olmadi adem yerine mehdi burhan yerine beykan barrales yerine eneramo ile bbaslarsak daha guclu bir takim oluruz. Ben bugun bekledigimden daha iyi bir sivasspor gordum kazanabilirdik ancak antalya deplasmanindan 1 puan iyidir insallah haftaya bu şanssızlığı kırarız
|
En doğru yorum bu. Biraz daha hız, biraz daha iyi bitiricilik lazım. Artık Burhan hastalığından da Aatıf'ın zaman zaman yaptığı gereksiz çalımlara da orta sahada Adem'in kendini Pirlo zannetmesine Mersin maçında bir kesikle cevap verirse Sergen gönlümüzde taht kurar veya sistem değişikliğiyle 4-4-2 yapıp Eneramo Barrales yaparsa yine baya iyi td derim. Zaten şu 4-2-3-1 i Türkiyeye kim öğrettiyse Allah belasını versin. Tamam Antalya hücum futbolu oynayacak diye bekledin ama adamlar sahasına kapandı, ikinci yarı risk al senin 2 tane defansif liberoyla maç kazanmam artık modern futbolda imkansız. Ademi çıkarıp erkenden Beykan değişikliği yapsa belki maç gelecek ama olsun zor deplasman 1 puanda fena değil, ama galibiyet artık gelmeli ..