sahadaydım ama SEDAT 27 formamla sizin tarafta oturuyodum.evet çok yakından takip ediyorum sedat bayrak hangi takımdaysa o takımın herşeyini bilirim.bu akşam canı gönülden başarılar sivas spora
sagol kardes allah razi olsun, sizede avrupa liginde basarilar dilerim. Cumartesi umarim Fair Playe yakisir Futbol sergilenir.
sagol kardes allah razi olsun, sizede avrupa liginde basarilar dilerim. Cumartesi umarim Fair Playe yakisir Futbol sergilenir.
çok teşekkür ederim.sagolun bizim bazı lazlardan kibarlık bekleme heryerin iyisi kötüsü var ne yaparsın sivasın kazanmasını canı gönülden diliyorum zira herkes sıvasın düşüşünü görmek için sırada bekliyolar ALLAH onları sevindirmesin .gardaşım SEDAT APO SEVİNSİN inş
çok teşekkür ederim.sagolun bizim bazı lazlardan kibarlık bekleme heryerin iyisi kötüsü var ne yaparsın sivasın kazanmasını canı gönülden diliyorum zira herkes sıvasın düşüşünü görmek için sırada bekliyolar ALLAH onları sevindirmesin .gardaşım SEDAT APO SEVİNSİN inş
Son oynadıgımız ts macında Apdurrahman golden sonra baya sevinmişti
sakat sakat oynatılan bir oyuncudan ne beklendigini anlamıyorum.bülent uygunun elinde adammı yok bırakmıyokı sedat iyileşsin.yenilincede savunmanın hatası. takımın geri kalanı nerde o top karşı kaleye gelene kadar nerde bu topcular.
ulan ne cekemıyen ınsanLAr ne kadar dusmemızı ısteyn cekemez terbıyesız ınsanLAr varmıs Bu sene Gorduk Herseyı AllaH'ım BIzıı bunların Serrınden Korusun
sedat iyi mücadele ediyor ama çok kolay kademe hatası yapıyor.yani defans oyuncusu biraz da zeki olmalı yani rakip sağ gösterir sol vurur.
hele yasin dersen inanamadım ya adam 3 metreden çalım yiyip kayıp düşüyor.