Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı
Rallim abi,yarın 3 bini geçmez gelen seyirci,ondan sonrada yönetim,hoca,futbolcu görevini yapmıyor diyerek eleştiriyoruz,seyirciyi kim eleştirecek. Birde gelenlerin kaçı takıma destek oluyor.Bir bizim ora (yiğidogençlik) birde maratonun sağ tarafında küçük bir grubumuz var,diğerlerinin statta varlığı bile belli olmuyor
|
Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı
Süper lige çıktığımızdan beri, ist. takımlarıyla yaptığımız maçlar hariç taraftarın yeterince takımına destek olmadığı yazılır, çizilir, söylenir... Peki ;
Bu konuda taraftarı en çok eleştiren basın mensubu olarak Sn.Abdullah Yiğit'e sormak isterim ;
Sizler basın olarak kendinizi geliştirebildiniz mi ? Öne çıkan bir kaç isim var, onlarda çekememezlik mi desem, birbirinizi yer durursunuz, birbirinin arkasından atar durursunuz...
Tv ler desem, spor programlarınız hala 3. lig formatında aynı devam ediyorsunuz.
Yönetim desem; Mecnun başkanı o kadrodan çıkart bakalım ne olacak ?
Seyirci sayısının azalması sadece bizim değil, Türkiye'nin sorunu olduğu bu ortamda, suçu sadece seyirciye atmak biraz insafsızlık olur...
Bu durumu anlatan en doğru tespit , devenin verdiği cevap olsa gerek.
NEREM DOĞRU Kİ ?
|
Abdullah Yiğit'in taraftar isyanını bir yere kadar haklı bulurum.
O da sezon boyu sadece 3-4 müsabakada stadyumu doldurup adeta "ben Sivasspor için değil
İT takımını izlemeye geldim" şeklinde verilen izlenimine olan isyanınlarına katılırım. Ama "
Hırsızın hiç mi suçu yok?" misali, yönetimin idari, takip, uygulama, organizasyon konusundaki eksikliği, beceriksizliği, vurdumduymazlığı, ilgisiziliği hiç mi yok. Yönetimin hiç mi suçu yok.
Çarşaf çarşaf yazılanları okurlarsa, "taraftarın stadyumlardan uzaklaşmasının,
sebebi de sonucu da gayet açık".
Maximum kardeşimin de dediği gibi,
vitrinde başka tezgahta başka olan bir ortamdan sağlıklı veri elde edilemeyeceğini gayet iyi biliyoruz. Memleketeimize özgü veba haline gelen birbirimizi yemeyi, dedikoduyu bırakıp "
şimdi destek zamanı" diyerek Sivassporumuz etrafında toplanmalıyız.