Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rövanş Hazırlıkları Başladı
Alt 30.07.2009, 13:15   #51
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Rövanş Hazırlıkları Başladı

--------------------------------------------------------------------------------

Senin Sevdan nedirki bizim sevdamız yanında.
Hepiniz bir gün gideceksiniz kim parayı bastırırsa.
Ama kanıtlıyamazsanız kendinizi Sivas spor'da
EVDE KALACAKSINIZ YOKSA

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 13:16   #52
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

haydi sivas haydi sivas haydi tam zamani tam zamani simdi evde 6:0 yenmemiz lazim turu gecmek icin. allahtan umut kesilmez
Alt 30.07.2009, 15:14   #53
58xtanerx09
Acemi Yiğido

58xtanerx09 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 58xtanerx09 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ölümüne sivas ölümüne sivas ölümüne sivas ölümüne sivas ölümüne sivas
58xtanerx09 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 17:31   #54
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

acaba diyorum??? 5-0 a getirip uzatmalarda falan alırmıyız bu maçı.

niye olmasın futbolcular şöyle biraz çabalasa.

çok değil 5 gole ihtiyacımız var.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 17:38   #55
bhdr5858
Yiğido

bhdr5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 bhdr5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivastatlıbelam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
acaba diyorum??? 5-0 a getirip uzatmalarda falan alırmıyız bu maçı.

niye olmasın futbolcular şöyle biraz çabalasa.

çok değil 5 gole ihtiyacımız var.
neden olmasın anderletin ağzı kulağı beş mi sivasda beş atabilir ama bu taktikle değil
bhdr5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 17:43   #56
sivaslikaplan
Yeni Yiğido

sivaslikaplan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslikaplan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar bu takım gerçekten ciddi sorunlar yaşıyor.eleştirilerimizi tabiiki yapalım,sivassporu gerçekten seven insan eleştirir.m.yıldız,sezer önemli isimler.bunlar maçta yoktu anladık,murat sözgelmez oynatılmadı.bence oynasaydı yasin +mbemba dan daha iyi mücadele ederdi.kamanan 2.yarıda oynatıldı.ersen bir varlık gösteremedi.madem ersen iyi değil neden oynatılmaya devam etti.kamanan ,agbetu alınabilirdi.defansta yasin ,mbemba hiçti.bilica neden satıldı.seneye zaten bedava gidecek bonservisi elinde denildi.2 milyon euro +yasin çok iyi dendi.buyrun kazanılan bu para ile düzeltin defansı....yasin için kötü futbolcu demiyorum...ama iyi olsaydı fener onu verip üstünede para verip bilicayı almak için uğraşırmıydı.şimdi bazıları düşünebilir takım iyiyken kimse bu kadar eleştirmiyordu diye.sivasspor benim ve sivaslıyım diyen herkesin gurur kaynağıdır.ben de bu takımı 3.ligden beri takip ediyorum.hemde sivasta yaşamamama rağmen.Bülent hoca ile ciddi bir çıkış yakaladık.tamam.süper ligde ve uefanın sitesinde haftalarca konuşulduk.asıl önemli olan bizim için bu zorlu virajdı.bu seneki alınan oyuncular yerinde geçen sezonki oyuncular o günkü maçta olsalardı inanıyorum ki biz bu takımı hem içerde hem dışarda yenerdik.bakın geçen seneki kupada oynayıp elediğimiz galatasaray maçları,ligdeki derbiler,trabzona karşı oynadığımız futbol tek kelime ile mükemmel. bir tek istanbul daki fener derbisi(4-2) ordada yenildik ama aslan gibi mücadele ettik o giden oyuncularla.hocamız hatanın kendinde olduğunu söylemişti.belki de oyuncular üzerindeki psikolojik olumsuz havayı atmak için.Bildiğim bir şey var bu takımda çok büyük uyumsuzluklar var.Bu şekilde giderse inanın bu sene düşme potasına gireriz.Acilen çok iyi birer tane defans,orta saha ve forvet alınmalı.Yabancı veya yerli farketmez.ama transfer şart.1 ay en az onların uyumu,bu sene ilk 5 hayal olur.Ama acilen iyi transferler yapılırsa yine korkulan bir sivas olur.Kimse bundan şüphe etmesin.Bu sade sivassporlu futbolcuların tecrübesizliği değil hocamızında ş.ligindeki ilk maçıdır.Onun da bu maçta büyük eksikleri olmuştur.Zaten kendiside bunu ifade etmektedir.Biz hocamızın iyi niyetli olduğuna ve sivas için ne gibi fedakarlıklar yaptığını biliyoruz.Ama gördüğümüz eksik yönleri söylemek büyük bir taraftarlıktır.Sayın hocam ve başkanım bize adam gibi transfer lazım.3 kuruşluk transferlerle ş.liginde değil amatör ligde bile bir şey yapılmıyor.Bu arada sivaslı meşhur ünlü fabrikatörler ve zenginler sizin vicdanınız rahat mı?Paranız olduğu halde şu takıma adam gibi bir yardım yapamadınız.Sakın bu takım niye başarısız demeyin....................... .........................!!!!! !!!!!!!! Çünkü buna hakkınız yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sivaslikaplan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 17:45   #57
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

avrupa treni kaçmıştır lige bakalım
Alt 30.07.2009, 17:46   #58
Rammstein
Yeni Yiğido

Rammstein - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 Rammstein FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ihsan5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Turu geçmek biraz zor gorukuyor ama en azinda 4 eylul stadinda 2.0 gibi bir skorla yenelim turkiyeye olan guvenimizi yenidem kazanalim uefa da devam ederek turkiyeyi temsil etmek isteriz yigido en force
Bende olumlu düşünmek isterdim ama uefa avrupa liginde ki sivasspora gelecek muhtemel rakipler anderlechten kat ve kat daha kuvvetli. Man. city, roma, villareal, herta berlin, werder bremen, psv muhtemel rakipler içinde.
Rammstein isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 18:13   #59
Aydogan58
Yiğido

Aydogan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 Aydogan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bütün yigidolara selamlar,,

anderlecht macindan sonra,burada yaptigim yorumlardan dolayi 2 gün site ekibinden men edildikten sonra sunu söylemek istiyorum:

bizim eski oyuncularimiz takima tam oturmuslardi,15 hafta liderlik oturaginda oturduk,kil payi sampiyonlugu kaptirdik ve 2inci olarak ligi bitirdik.
bülent hoca ve yönetm niye takimimizin eksiklerini 2 veya 3 iyi transfer yapipta takimin eksiklerini doldurmuyupda,lige cikartmadilar ????

takim ve oyun degisikligi yapacagiz diye bütün iyi ve oturmus oyuncularimizi baska klüplere satipta, onlarin yedek parcalarini topladilar ???
benim bildigim transfer yapilirsa,,, en azindan eski oyuncularini aratmiyacak oyuncu alinir,, ama ekranda ben bunu hic göremedim,, tam tersi olmustu ,hepimizde bilasa ben eski oyuncularimizi cok aradim ???
ve su karari verdim,, biz cok luzumsuz transfer etmisiz, akirdaki 1cit öküzümüzü 5 tane gaza deyismisiz !!!
bu yaptigimiz transferler burak sahada top oynamayi sanki sahada otlaniyor gibiydi ,ve diyer oyuncularimz (ben burada hepisini kötülemiyecem) kendi halerinde cok etgisiz olmuslardi,,gurubun icinde en zayif noktasi kimse -o grupda okadar zayif olur, bunu herkes bilir.....
mac öncesi inaninki ister inet sayfalarinda olsun ister canak tvden olsun ben anderlechti ve sivassporu takip ediyordum,adamlar ve küb baskanlari dahil sivasspordan cok korkuyorlardi, biz bu takimi tanimiyoruz ,türkiyede 2-3 senede yildiz gibi parladi,2 senedirde liderlik koltugundan kalkmak bilmiyorlar istanbul takimlarini cigniyip geciyorlar,simdide avrupayimi ezecekler gibi yorumlarini duyordum, kendi agizlarindan,,,
ama mac günü ne oldu ....... adamlar bizi bunlar bir efsaneymis, diyip simardikca simardilar, bizi üstlerindeki mont gibi civiye astilar,

tamam maci kaybetik ,ondanda vazgectik,,ama bu maci adam gibi sivasspor gibi oynamadik!!!
ya arkadaslar ,, adamlar bizi resmen ezip gectiler,resmen dagitilar,,
cok etgisizdik ve bir takim 92dka. sahaya cikipda karsi tarafin kalesine bir sut cekmezmi ya??? adamlar resmen kalecisiz oynadi ...........hani kediynen farenin oyununu gördük,,, acemiydik hatirlarsaniz 1macimiz galata saraya karsi 2006 senesindeydi,,,ama bu mac aslaninan fareye benzedi!!!
david ilen goliard gibi ,,,
birde anlamadigim su ,zaten maci kaybetmisiz elden gitmis niye ataklamiyoruz,,esenin yanina tümü vermeyipde birini cikartip obirini koyoruz,, bu macda 1 tanede olsa fileleri salayan bir gol görmek icin cok dua etim... ama nasip olmadi
lütven ben burda herkese sesleniyorum,, bilasa bülent hocaya, yönetime ve oyuncularimiza ,,,
biz Yigidolariz,, ve yigido gibi sizlerden mac yapmanizi bekliyoruz, sonuc ne olursa olsun, bu oyunda kazanmakta varsa kaybetmekte olacak tabi, ama biz etkisiz ,korkak, utancdolusu yikilan yigidoyu bir daha ne ekranda nede sahada görmek istiyoruz ,simdiye kadar hep son düdüge kadar umutlu mücadeleci sivasspor gördük ve bunuda sizlerden hep görmek istiyoruz.

bu yüzden gereken ne varsa, olacaksa sizlerin taleb etmenizi acelece bekliyoruz,,,
Aydogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 18:33   #60
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

GEREK BİLİCA GEREK TUM VE SYLLA TRANSFERLERİNDE MEDYA GERÇEKTEN ÇOK ŞAŞIRMIŞ VE HAYRETLER İÇİNDE KALMIŞTI.

SİVAS EN ÖNEMLİ OYUNCULARINI NİYE SATMIŞTI?

HERKES GIPTA İLE BAKIYORDU TUMA,BİLİCAYA,BALİLİYE VS DİĞERLERİNE.

NE OLDU MAL SEDAT VE YASİN,ERSEN DİYE PSİKOLOJİSİ BOZUK TİPLERLE TAKIMI DOLDURDUNUZ...

YETER BE ADAM AKILLI TRANSFER YAPIN ARTIK BİR DİYARBAKLIR VE KASIMPAŞA KADAR BİLE OLAMADIK .

ADAMLAR HARİKA TRANSFERLER YAPIYORLAR.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
başladı, hazırlıkları, rövanş