Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 13.09.2010, 22:26   #51
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

ramoviç bugün çok kötüydü
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2010, 22:33   #52
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

yıkıldık neyini değerlendirecez kahrolduk maçın yıldızı gezerek top oynayıp goller atan yattara artık show yapan alanzinyo benım burda içim sızladı o adamı orda yıkarım yine o hareketlerı yaptırmam hıcmı futbolcu hırsı yok
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda shang'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2010, 22:35   #53
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

DEĞERLENDİRELİM DERKEN ??????????????

LAN BU TAKIMDA DAHA YABANCI YOK BU NASIL İŞ YABANCISI OLMAYAN TEK TAKIMIZ Bİ ZİTA VAR ODA SAKAT KEİTA NERDE KADİR KİM MEHMETİN YERİNE NEDEN SUAREZ OYNAMIYO
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58 SiVaSıM 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2010, 22:36   #54
xadox
Yiğido

xadox - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 154 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 xadox FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

formasini yere atan bir futbocuyu takimimizda görmek istemiyorum...

ayrica cogu kisi mesut bakkal istafa diyor peki yönetimin hic sucu yokmu

bizde bu yönetim bu anlayisla devam ettikce hangi hoca gelirse gelsin bisey degismez
xadox isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda xadox'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.09.2010, 22:38   #55
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

27 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 Kederli Yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu takımda çayçı bile kalmasın arkadaş

Hepsi defolup gitsinler
Kederli Yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2010, 22:40   #56
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1062 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
xadox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ayrica cogu kisi mesut bakkal istafa diyor peki yönetimin hic sucu yokmu?

bizde bu yönetim bu anlayisla devam ettikce hangi hoca gelirse gelsin bisey degismez

Okudugum en güzel mesajlardan bırı buydu..Kafalar değişmeden kımın gelecegının kımın gıdecegının hıcbır onemı yok!!!
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2010, 22:47   #57
mehmet erdogan
Yeni Yiğido

mehmet erdogan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 mehmet erdogan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

oncelikle sivassporlu olarak gecmis olsun hepimize.Benim anlamadigim oyuncu aliyoruz süz diye oynatmiyoruz Mamadou Diallo 5 senedir sivassporun en iyi oyuncularindan biri neden oynamiyor bu adam genc ve milli oyuncu Souleymane Keita neden oynamiyor Ricardo Pedriel neden yonamiyor Nabil Taïder neden oynamiyor yazik gercekten cok yazik bence mesut hoca muhsin hocadan daha kotu cikti adam tutuyor 32 yasindaki takimsiz kalmis futbolcu aliyor ve o da sakat Alioum Saidou sen once ellindeki koslari oynat diallo bu takimin bel kemigi allah askina bu yazilarimi okuyun iyiceme düsünun
mehmet erdogan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mehmet erdogan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2010, 22:54   #58
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

kardeşler;
sivas bursa maçından evvel sivassporun eksik yanlarını burada ısrarla belirtmeye çalıştım...we süper ligte hemen hemen bir kaç takım dışında hepsinin taş gibi olduğunuda söyledim...bu haftaki maçın tahmini yorumumdada trabzonun çok rahat bir galibiyet alacağınıda yazdım...ama bu kadar rahat olacağını düşünmemiştim işin doğrusu....ben hala siwassporun eksik yanları olsa dahi kötü takım olduğunu ve hocanın yanlış seçim olduğunu düşünmüyorum..hatırlayın sivas bursa karşısında güzel top oynadı...o zaman iyidide şimdimi kötü oldu..yanlız takımın eksik tarafları sırıtıyor ve bunu buradaki bir çok kardeşim de ısrarla belirtti...ne biliim sol kanatta ferhat yetersiz dendi mehmet yıldızla bu iş olmaz dendi v.s....bu tespitlere karşı mesut bakkal gibi bir hoca son iki maçında hala önlemlerini almış gibi görünmüyor...buna şaşırıyorum...ve sivaslı kardeşlerimin şunu bilmesini istiyorum....alınan kötü sonuçlar kimseyi sıkıntıya sokmamalı lakin sivassporun buraya kadar fikstrü oldukça zordu ..g.s yle oynadı ardından bursayla trabzonla bunlar bu ligin dişli ekipleri..buna rağmen g.s yi yendi...şunu demeye çalışıyorum siwas iyi takım ..mesutbakkal çoğu arkadaşım bana katılmasa dahi iyi hoca...biraz sabırla iyi bir takımı oturacaktır...ama şahsi fikrimdir..bu yıl sivassporun herhangi bir başarıya imza atacağını sanmıyorum...umarım iskelet oluşturulup daha sonra takviyelerle takım layık olduğu yere gelir gönlümüz bunu söylüyor.....
Alt 13.09.2010, 23:01   #59
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Macin en kötüsü m. Yildiz di ama birde ceyhun ve ramovic. En iyisi herhalde abdurrahman kadir sedat yesilkaya m. Nas felan. Yetmedi biz takimi destekleriz yaptinizi begendiniz mi sayin bakkal.
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2010, 23:03   #60
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

-Öncelikle bu maçtan önce puan beklemiyordum.Bu haftayı 0 puan olarak yazmıştım zaten.Ancak bu kadar ruhsuz oynamaya kimsenin hakkı yok!Geçen sene o mahalle futboluyla bile bu farkı yemedik!

-Trabzonspor'da Yattara forumun en üst seviyelerinde dolaşıyor.Gerek bu forumda bizler,gerekse TS forumlarında Trabzospurlular bağıra bağıra Yatttara şov yapacak diye bağırdık.Bunu futboldan anlamayanlar bile biliyordu.Peki biz ne yaptık?Hiç,evet hiç.Bizi tek başına yıktı.Şöyle öne çıkan başka bir oyuncu var mıydı TS'de?
-Murat Sözgelmez oynamaya oynamaya pas tuttu.Topun ne olduğunu unutmuş.Dolayısılya formda bir Yattara karşısında değil vasat bir Yattara karşısında bile o şovu yerdi.Bizde bir Keita var.Sert,rakibi durduran,yıldıran bir oyuncu var.Pas tuttu!
-Henüz 4.hafta.Böyle skorlar her takımın başına gelebilir.Ancak bu ruhsuzluk,bu itiraz,bu antipatiklik niye?Nedir o forma fırlatmalar.Önünde koskoca 30 hafta var.Biz 4 haftanın 3'ünü şampiyonluğun en güçlü 3 adayı ile yapmışız ve 4 puan almışız.TS zaten yarıştığımız bir rakip değil.Önünde daha kolay haftalar varken,şimdi en az 3 hafta ceza alacaksın.Bunda da vardır bir hayır.Neyse Diallo ve Sözgelmez'in pasları biraz geçer belki.
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Metal Gear'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı