Cevap: Y E T E E E R !...
Sivasspor'un Bursa'da oynadığı ve hakem hatalarıyla dolu maçın yankıları devam ederken, kaptan Mehmet Yıldız, maçın sonlarına doğru nasıl çileden çıktığını anlattı.
Maçın genelinde hakem Fırat Aydınus'un Bursa lehine düdük çaldığını, bununda saha içerisinde morallerini çok bozduğunu söyleyen Mehmet Yıldız "Maçın son saniyelerinde attığımız kornerde Bursa kalecisi ve kendi takımının futbolcusu topa birlikte çıktılar, kaleci topu elinden kaçırdı, ama Bursa'nın lehine faul verdi. Oysa kendi takım arkadaşı kaleciye faul yaptı. Buda beni çok sinirlendirdi ve gidip orta hakeme "Yeteer" diyerek haykırdım. En azından bir puan alacağımız maç hakemin yanlı yönetimi ve bizim basit hatalarımızdan getti" dedi.
Böyle Kani Bozuklar oldugu müddetce hic bir zaman futbol maci seyredilmez insanin sinirlerini germekten baska bir sey yapmiyorlar bunlarin adida HAKEM tabii denirse ama Hakem yoklugunda malesef demek zorundayiz.Insani futboldan sogutan vede yinemi dedirtecek kadar futboldan uzaklastiriyor ondan sonra futbolun bitdigi yerde fanatiklesme ve bir haz basliyor insanin o,anda kendini kayip etdigi anlar futbola cirkinligi yansitiyor bunun baslica sebepleri sadece taraftarda suc bulunuyor ama Hakemlerde hic suc aranmiyor o,zaman neden Taraftar suclu bunu anlamak mümkün degil buna yardim ve yaltaklik yapan HAKEM olmuyormu bunu Hakem maci seyretdikten sonra biliyor ama Merkez Hakem komitesi bunlara yaltaklik ediyor ve o,Hakem bozuntularini savunmakta israrci oluyor buna kim yada kimler dur diyecek ve biri cikacakmi yoksa anadolu takimlarinin cok cani yanacak 1 Puanla dönülecek yerde sifir,cekip gelecegiz ve buda böyle devam edip gidecek burdan MHK, yi kiniyorum böyle olmazsa MHK,nin Basina bir yabanci gelsin Tarafsiz olur ve maclarda bilmem ama belki düzelir diye düsünüyorum yanilmam insallah buna Traftardan iyi bir yorum getiren olur insallah ?
|