Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yerel Kanallarımız Kime Yerel
Alt 13.09.2011, 14:22   #51
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1478 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Yerel Kanallarımız Kime Yerel

Bu işi Mustafa Ateş'den başkası yapamaz... Kısa ve özetle... Yok neymiş efendim, Stad kapasitesine ne gerek varmış... Yahu bizim milletimiz ne zaman anlayacak ulusal sportif turnuvaları için kapasitenin ne kadar önemli olduğunu.. Bir türlü kafaları basmazmı acaba...
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2011, 14:40   #52
Rallim58
Gast

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu işi Mustafa Ateş'den başkası yapamaz... Kısa ve özetle... Yok neymiş efendim, Stad kapasitesine ne gerek varmış... Yahu bizim milletimiz ne zaman anlayacak ulusal sportif turnuvaları için kapasitenin ne kadar önemli olduğunu.. Bir türlü kafaları basmazmı acaba...
Mustafa Ateş'in sporaktifi yeniden yayına girmediği müddetçe TV 58'i protesto etmek lazım.

Akşam yayınlanan Cin İsmail'in yorumu ise gafların en büyüğü idi. Yorumlar bile "Kapasite meselesi"...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2011, 14:45   #53
şampiyon71
Yiğido

şampiyon71 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 80 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 şampiyon71 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

İnan bende çok üzüldüm.13-14 senedir bu işi yapan Sivasspor'un her platformda hakkını savunan Mustafa Ateş ve ekibinin programı bırakmasına çok üzüldüm.Uydudaki Tv kanalının kendini geliştirmesi gerekirken bence önemli bir değerini yitirmiştir.Abdullah Yiğit ve Mustafa Ateş Sivasspor'a her zaman destek veren Sivas'taki örnek spor muhabirleridir."SPORAKTİF" yoksa Sivas'ta sporun bir ayağı topal kalmış demektir.Biz Sourlarımızı artık kime soracağız.Kimden konulara muhatap bulacağız.Kimden deplasmanlar için destek isteyeceğiz. Bu arkadaşlarımız bizi bir çok deplasmanlara yaptıkları kampanylarla götürdüler. Çok kez Sivasspor yönetimiyle karşı karşıya geldiler. İsmail Mut'uda ayrıca akşamki stad konusunda yaptığı yorumlarından kınıyorum.Benim zamanım, bizim zamanımız demekten konuşmaya fırsat bulamıyor.
şampiyon71 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı şampiyon71'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2011, 14:52   #54
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1634 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
şampiyon71 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İnan bende çok üzüldüm.13-14 senedir bu işi yapan Sivasspor'un her platformda hakkını savunan Mustafa Ateş ve ekibinin programı bırakmasına çok üzüldüm.Uydudaki Tv kanalının kendini geliştirmesi gerekirken bence önemli bir değerini yitirmiştir.Abdullah Yiğit ve Mustafa Ateş Sivasspor'a her zaman destek veren Sivas'taki örnek spor muhabirleridir."SPORAKTİF" yoksa Sivas'ta sporun bir ayağı topal kalmış demektir.Biz Sourlarımızı artık kime soracağız.Kimden konulara muhatap bulacağız.Kimden deplasmanlar için destek isteyeceğiz. Bu arkadaşlarımız bizi bir çok deplasmanlara yaptıkları kampanylarla götürdüler. Çok kez Sivasspor yönetimiyle karşı karşıya geldiler. İsmail Mut'uda ayrıca akşamki stad konusunda yaptığı yorumlarından kınıyorum.Benim zamanım, bizim zamanımız demekten konuşmaya fırsat bulamıyor.
İşin özeti bu işte helal olsun kardeşim.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2011, 15:01   #55
izmirliyigido
Gast

Sonra da kalkıp biz Süper Lig takımı olamıyoruz, taraftarı olamıyoruz diyoruz. Olamayız tabi. Bir şehrin takımının büyümesi için taraftarının büyümesi, yerel basın ve medyasının büyümesi, takımı sürekli ulusal basında tutması, her türlü sorununda yanında olması lazım.

Başkanımız içeride, basın kendi derdin de, kendi keyfinde. Yok bilmem ne köyünde ki eğlence, kermes, çay partisi, zart-zurt. Böyle anlayışa sahip Tv elbette ki, az da olsa seyredilir Spor programını yayından kaldırır. Sanki çok birşey yapıyormuş gibi.

Halbu ki bakın, Trabzon ve Bursa medya ve basın dünyasına. Ulusal kanallar kadar kaliteli spor programları hazırlıyorlar ve sürekli takıma destek verici yayınlar yapıyorlar. En ufak birşey de ortalığı ayağa kaldırıyorlar.

Tv-58'e, Sipas Tv'ye ve diğer kanallara sesleniyoruz. Programları yayından kaldırmak değil aksine adam gibi, ilgi çekici ve izlenebilir Spor programları yapın.

.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2011, 15:42   #56
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI

Pazartesi günlerini iple çeker Sivasspor hakkında neler konuşulacak o günü sabırsızlıkla beklerdik bu zevkimizide öldürdünüzya helal olsun size.

Cin İsmailin "33 binlik stada ne gerek var" gafı programa damgasını vurmuştur kaliteye bak konuşmaya bak devammmm.....
Alt 13.09.2011, 16:00   #57
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Sporaktif neden yayında yok bileniniz varmı? Ben öğrenemedim. Akşam zaman zaman ismail abinin proğramına baktım,diğer arkadaşı hiç tanımıyorum,vallahi içler acısı bir durum. Keşke ulusal kanal olmasaydıda bu rezilliğimizi diğer şehirler görmeseydi. Süper ligdeki bir takımın olduğu şehire yakışmıyor. Cin ismailin anılarını,onun zamanındaki Sivasspor'u dinleyerek bıktık. Sivasspor'da ne olup bitiyor ondan haber ver.
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2011, 16:01   #58
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Ayrıca burdan Site yönetimine sesleniyorum,mademki hepimiz Mustafa Ateş ve Abdullah yiğiti istiyoruz yeni form açıp konuyu tv58'in yönetimine taşıyalım
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.09.2011, 16:02   #59
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Bir yerde sporun gelişimi için dört koldan her alanda kurumsal bazda destek için porfosyonel çalışmaların da olması gerek.Biz de yerel basın ve yerel tv ler var ama ne kadarı Sivasın ya da Sivassporun yanında.Bunu gözlemlemek o kadar da zor değil.Spor programını yerel medyadan takip etmeye çalışalım diyoruz malesef yerel medya bize çok yerel kalıyor, bizlerin taleplerine beklentilerine fransızlar.Hazırlık maçlarını dahi yayınlamaktan ya da özet manasında haber yapmaktan dahi aciz olan bir anlayış var, çok amötör bir durum.Biz de isteriz ki Sivassporumuzu Sivası temsil eden yerel tvlerden sıkılmadan takip edelim aam yok.işini profosyonel yapan yok.Bu amatör anlayış yerel tvleri sadece festival, şenlik ve konserler gibi eğlenceleri para karşılığında yayınlamaya devam eder.
Alt 14.09.2011, 10:21   #60
Rallim58
Gast

Milli Takım karşılaşmalarında bile müsabakalar haber saatine denk gelse dahi Canlı yayını gerçekleştirip devre arasında haberler sunulurdu. Bunları hep gördük yaşadık.

Kayseri ile yaptığımız müsabakayı canlı yayınla izletileceği günler öncesinden haber verilirken, ilk yarı canlı yayın ardından ana haberler bağlanıp daha stada dönülmedi. Bzileri Kayserisporun yayın kanalı olan TV1'e mahkum etmediler mi? Sanki çok önemli bir haber bülteni varda onu kaçırmayalım düşüncesi vardı.

Altı üstü yerel ana haber, sonra versen ne olur du? Sanki haber kaçıyor du? Oysa canlı yayını iptal edip paket yapılan görüntülü haberleri daha sonra sunma gibi düşünecek kadar beyin olmayan bir zihniyeti kınıyorum.

Uydu yayını ile profesyonelliklerini...! o gün gösterdiler zaten.

Etiketler
kanallarımız, kime, kiniyoruz, sİvas, televİzyonlarini, yerel