Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rakip Belenenses
Alt 30.07.2013, 01:38   #1
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Rakip Belenenses

Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cihan'ın şutları çok düzgündü bence adamın fizik ve teknik yönde eksiği var gidip sağ bek oynatmak adamın yeteneklerine ihanet bence.
Bir gun bizim sol beklerimiz boyle sut cekicek roberto carlosun sayesinde

buyur izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=3ECoR__tJNQ
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2013, 01:23   #2
58hsn58
Tecrübeli Yiğido

58hsn58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 568 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI

Zaten cihani ilk hazirlik macindan beri sag bekte oynatiyor, bende kendi gozumle gordum, ilk basta sasirmistim zaten, ama bi bildigi vardir elbette
58hsn58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2013, 02:08   #3
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Roberto Carlos Sivasspor'u uçuracak inşallah, tüm taraftarlar olarak bu takımın kanatları olmalıyız.
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2013, 02:47   #4
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Artık başlasın şu lig bi canlı canlı izleyelim takımı
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda DoomsDay58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.07.2013, 18:55   #5
myyiğido58
Tecrübeli Yiğido

myyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 myyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblick

helal olsun sıvaasss
Alt 30.07.2013, 02:03   #6
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ilk Nijmegen macindan sonra takimi Belenenses macinda izleme imkanim oldum
ilk maca göre takim oldukca yerlesmis ideal 11 e baya yaklasilmis

Kalede Borjan olacagi kesin gibi performansi mac icerisinde oldukca iyiydi kalemiz emin ellerde

Geri dörtlüde Ümit oynayacagini ilk macta göstermisti yaninda tamda düsündügüm gibi Costa oynayacak

Costa bu macta izledigim kadari ile uzun zamandir aradigimiz Bilicadan sonra ideal süper bi stoper hem yer tutmasi hem zamanlamasi hemde top atmasi takimimiza hayirli olsun
Sagbek olarak Cihan baya alismis bir vaziyetde aldigi futbol altyapisi ona her pozisyonda kolaylikla görev yapma sansi veriyor.gecen mac ve bu mac gördümki Apdurrahman in bu takimda oynamasi oldukca zor 3. sagbek durumunda diye hissettim Ugur Akdemir sakatligi sebebiyle oynamiyormus

Orta sahada defansin önünde Adem görev yapti herzamanki profosyenelligi gibi her Zaman hazirim mesaji yolladi yerine giren Kadir tahmin ediyorum bu mactaki degisik sistem denemeden dolayi yedek olarak görev aldi 11 olacagindan hic süphem yok

Cicinho gibi bir Yildiz ismi seyretmekten bütün sivaslilar büyük zevk duyacaklar Carlos a ne Kadar tesekkür etsek böyle kaliteli bi oyuncuyu bize kazandirdigi icin saha icinde her an kalitesini hissettiriyor bizlerin seyirci iken dahi göremedigimiz 60 metredeki bos adamin tam ayagina ters top atmasini keyfle izleyip adama sapka cikaracaksiniz
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı yigido yakup'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.07.2013, 02:11   #7
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Kalede Borjan olacagi kesin gibi performansi mac icerisinde oldukca iyiydi kalemiz emin ellerde

Geri dörtlüde Ümit oynayacagini ilk macta göstermisti yaninda tamda düsündügüm gibi Costa oynayacak

Costa bu macta izledigim kadari ile uzun zamandir aradigimiz Bilicadan sonra ideal süper bi stoper hem yer tutmasi hem zamanlamasi hemde top atmasi takimimiza hayirli olsun
Sagbek olarak Cihan baya alismis bir vaziyetde aldigi futbol altyapisi ona her pozisyonda kolaylikla görev yapma sansi veriyor.gecen mac ve bu mac gördümki Apdurrahman in bu takimda oynamasi oldukca zor 3. sagbek durumunda diye hissettim Ugur Akdemir sakatligi sebebiyle oynamiyormus

Orta sahada defansin önünde Adem görev yapti herzamanki profosyenelligi gibi her Zaman hazirim mesaji yolladi yerine giren Kadir tahmin ediyorum bu mactaki degisik sistem denemeden dolayi yedek olarak görev aldi 11 olacagindan hic süphem yok

Cicinho gibi bir Yildiz ismi seyretmekten bütün sivaslilar büyük zevk duyacaklar Carlos a ne Kadar tesekkür etsek böyle kaliteli bi oyuncuyu bize kazandirdigi icin saha icinde her an kalitesini hissettiriyor bizlerin seyirci iken dahi göremedigimiz 60 metredeki bos adamin tam ayagina ters top atmasini keyfle izleyip adama sapka cikaracaksiniz
Kaleden yana sıkıntımız olmayacağına bende katılıyorum. Eğer Costa da dediğiniz gibi Bilicanın verdiği katkıyı verebilirse kesinlikle defanstan yana sıkıntımız olmaz.Lakin beni asıl endişelendiren nokta forvet mevkii. O konuya çok değinmemişsiniz. Biraz da forvet bölgesinde oynayan oyuncuların performansından bahsede bilir misiniz ?
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2013, 02:24   #8
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:

Bu maçta Paulinho oynadı mı? Oynadıysa nasıl performans sergiledi?Bilgi verebilir misiniz?
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2013, 02:37   #9
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ziya bildigimiz Ziya yerine oyuna giren Eren görevini yapar Ziyayi cok fazla aratmaz izlenimi verdi

Cicinho gibi bir Yildiz ismi seyretmekten bütün sivaslilar büyük zevk duyacaklar Carlos a ne Kadar tesekkür etsek böyle kaliteli bi oyuncuyu bize kazandirdigi icin saha icinde her an kalitesini hissettiriyor bizlerin seyirci iken dahi göremedigimiz 60 metredeki bos adamin tam ayagina ters top atmasini keyfle izleyip adama sapka cikaracaksiniz Artik Carlos onu hangi pozisoynda degerlendirecek Zaman gösterecek

Atif herzamanki bildiggimiz pozisoyna girmekte hic zorlanmiyor bugün sansizligi 2 topu kil payi gol olmadi biri direkten Döndü digeri kaleci kurtardi

Burhan Eser sag cizgide oynadi hücümsal olarak hep etkiliydi ama defansif olarak cok eksik kaldi cok pozisyonda arkasindaki Cihan in zorlanmasinin sebebi burhandi

Grosicki istedigi Zaman ciddi oynadiginda cok etkili bir süperstar golde ben istersem cok seyi degistiririm izlenimi Verdi insallah ondan en iyi sekilde yararlaniriz.

Ileri ucta Ahmet Aras ile basladik cok gayretliydi hatta cicinhonun orta sahanin gerisinden kaleye gönderdigi direkten döne vurararak gol yapmisti o pozisyonda birde sansiz sekilde yere düstü sakatlanarak oyundan cikmak zorunda kaldi 2 macta izledigim Ahmet ben sivasspor formasi giyerim bu kadrodada olurum izlenimi verdi yerine giren Abdulkadir saha icinde kalitesini farkettirdi onunda bazi saglik sorunlarindan dolayi hazirlik kampinda eksiklileri varmis saha icinde tam hazir oldugunda golcü sorunumuzun en önemli ilaci olacaktir.

denenen oyunculardan Paulinho gecen macki edindigim pozitif izlenimin hepsini bu macta silip atti kafamdaki soru isaretleri oldukca cogaldi bakalim carlos ve yöneticiler ne düsünüyorlar Zaman gösterecek

Fasli Mehdi aslinda denenecek bi oyuncu degil gördügüm kadariyla futbolu bilen topa hakim etkili bi oyuncu haa bizde ne yapar 20-25 dk ile bisey söylemek cok zor.

Simdi takimi isim isim degerlendirdikten sonra takim hakkindaki izlenimlerimi aktarayim defans blok u olarak göbek ve sol bekte sorun yok sag bekte Cihan in bazi eksiklikleri olabilir onuda takim tertibinde cizgide oynayan oyuncuyu defansif olarak Güclü oyuncular tercih ederek o acigi kapatabiliriz.

Orta sahada hicbir sekilde sorun yasayacagimizi düsünmüyorum oyun gidisatina göre iceri maci disari olmak sekliyle farkli sekilde orta saha sekillendirebilecegimiz kadromuz var vede Hakan gibi br yetenegi daha izleyemedik

gelelim gol yollarina ben Erman gitti diye yerini doldurmakta zorlaniriz diye dpspnüyordum ama cok o Kadar zor olmayacak

bizi encok zorlayacak pozisyon Forvet pozisoynu olacak Mehmet Yildiz Herve Tum ve Eneramo dan sonra baska tip oyuncuya alismak cok zor olacak vede o eksikligi hep hissedecegiz.

ben Carlos a ilk maci ve bu maci seyrettikten sonra ona olan güvenim fazlasiyla artti bizi iyi günler bekliyor
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2013, 02:42   #10
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:

Ziya bildigimiz Ziya yerine oyuna giren Eren görevini yapar Ziyayi cok fazla aratmaz izlenimi verdi

Cicinho gibi bir Yildiz ismi seyretmekten bütün sivaslilar büyük zevk duyacaklar Carlos a ne Kadar tesekkür etsek böyle kaliteli bi oyuncuyu bize kazandirdigi icin saha icinde her an kalitesini hissettiriyor bizlerin seyirci iken dahi göremedigimiz 60 metredeki bos adamin tam ayagina ters top atmasini keyfle izleyip adama sapka cikaracaksiniz Artik Carlos onu hangi pozisoynda degerlendirecek Zaman gösterecek

Atif herzamanki bildiggimiz pozisoyna girmekte hic zorlanmiyor bugün sansizligi 2 topu kil payi gol olmadi biri direkten Döndü digeri kaleci kurtardi

Burhan Eser sag cizgide oynadi hücümsal olarak hep etkiliydi ama defansif olarak cok eksik kaldi cok pozisyonda arkasindaki Cihan in zorlanmasinin sebebi burhandi

Grosicki istedigi Zaman ciddi oynadiginda cok etkili bir süperstar golde ben istersem cok seyi degistiririm izlenimi Verdi insallah ondan en iyi sekilde yararlaniriz.

Ileri ucta Ahmet Aras ile basladik cok gayretliydi hatta cicinhonun orta sahanin gerisinden kaleye gönderdigi direkten döne vurararak gol yapmisti o pozisyonda birde sansiz sekilde yere düstü sakatlanarak oyundan cikmak zorunda kaldi 2 macta izledigim Ahmet ben sivasspor formasi giyerim bu kadrodada olurum izlenimi verdi yerine giren Abdulkadir saha icinde kalitesini farkettirdi onunda bazi saglik sorunlarindan dolayi hazirlik kampinda eksiklileri varmis saha icinde tam hazir oldugunda golcü sorunumuzun en önemli ilaci olacaktir.

denenen oyunculardan Paulinho gecen macki edindigim pozitif izlenimin hepsini bu macta silip atti kafamdaki soru isaretleri oldukca cogaldi bakalim carlos ve yöneticiler ne düsünüyorlar Zaman gösterecek

Fasli Mehdi aslinda denenecek bi oyuncu degil gördügüm kadariyla futbolu bilen topa hakim etkili bi oyuncu haa bizde ne yapar 20-25 dk ile bisey söylemek cok zor.

Simdi takimi isim isim degerlendirdikten sonra takim hakkindaki izlenimlerimi aktarayim defans blok u olarak göbek ve sol bekte sorun yok sag bekte Cihan in bazi eksiklikleri olabilir onuda takim tertibinde cizgide oynayan oyuncuyu defansif olarak Güclü oyuncular tercih ederek o acigi kapatabiliriz.

Orta sahada hicbir sekilde sorun yasayacagimizi düsünmüyorum oyun gidisatina göre iceri maci disari olmak sekliyle farkli sekilde orta saha sekillendirebilecegimiz kadromuz var vede Hakan gibi br yetenegi daha izleyemedik

gelelim gol yollarina ben Erman gitti diye yerini doldurmakta zorlaniriz diye dpspnüyordum ama cok o Kadar zor olmayacak

bizi encok zorlayacak pozisyon Forvet pozisoynu olacak Mehmet Yildiz Herve Tum ve Eneramo dan sonra baska tip oyuncuya alismak cok zor olacak vede o eksikligi hep hissedecegiz.

ben Carlos a ilk maci ve bu maci seyrettikten sonra ona olan güvenim fazlasiyla artti bizi iyi günler bekliyor
Bende GA Aeglas macinida canli seyrettim , yani Hollanda ya giderek izledim destekledim , dediklerine aynen katiliyorum

Ben ayrica Burhan Eser'i cok begenmistim , ve Cicinho da cok iyi , adam tel akitiyor , ama iyi oynayarak.

Cihan Özkara 'nin sag bek oldugunu bana Abdulkadir söylemisti ,bu mactada ine sag bek oynamis anlasilan.

Bencede hersey süper olacak.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
belenenses, rakip