Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı
ilk Nijmegen macindan sonra takimi Belenenses macinda izleme imkanim oldum
ilk maca göre takim oldukca yerlesmis ideal 11 e baya yaklasilmis
Kalede Borjan olacagi kesin gibi performansi mac icerisinde oldukca iyiydi kalemiz emin ellerde
Geri dörtlüde Ümit oynayacagini ilk macta göstermisti yaninda tamda düsündügüm gibi Costa oynayacak
Costa bu macta izledigim kadari ile uzun zamandir aradigimiz Bilicadan sonra ideal süper bi stoper hem yer tutmasi hem zamanlamasi hemde top atmasi takimimiza hayirli olsun
Sagbek olarak Cihan baya alismis bir vaziyetde aldigi futbol altyapisi ona her pozisyonda kolaylikla görev yapma sansi veriyor.gecen mac ve bu mac gördümki Apdurrahman in bu takimda oynamasi oldukca zor 3. sagbek durumunda diye hissettim Ugur Akdemir sakatligi sebebiyle oynamiyormus
Ziya bildigimiz Ziya yerine oyuna giren Eren görevini yapar Ziyayi cok fazla aratmaz izlenimi verdi
Orta sahada defansin önünde Adem görev yapti herzamanki profosyenelligi gibi her Zaman hazirim mesaji yolladi yerine giren Kadir tahmin ediyorum bu mactaki degisik sistem denemeden dolayi yedek olarak görev aldi 11 olacagindan hic süphem yok
Cicinho gibi bir Yildiz ismi seyretmekten bütün sivaslilar büyük zevk duyacaklar Carlos a ne Kadar tesekkür etsek böyle kaliteli bi oyuncuyu bize kazandirdigi icin saha icinde her an kalitesini hissettiriyor bizlerin seyirci iken dahi göremedigimiz 60 metredeki bos adamin tam ayagina ters top atmasini keyfle izleyip adama sapka cikaracaksiniz Artik Carlos onu hangi pozisoynda degerlendirecek Zaman gösterecek
Atif herzamanki bildiggimiz pozisoyna girmekte hic zorlanmiyor bugün sansizligi 2 topu kil payi gol olmadi biri direkten Döndü digeri kaleci kurtardi
Burhan Eser sag cizgide oynadi hücümsal olarak hep etkiliydi ama defansif olarak cok eksik kaldi cok pozisyonda arkasindaki Cihan in zorlanmasinin sebebi burhandi
Grosicki istedigi Zaman ciddi oynadiginda cok etkili bir süperstar golde ben istersem cok seyi degistiririm izlenimi Verdi insallah ondan en iyi sekilde yararlaniriz.
Ileri ucta Ahmet Aras ile basladik cok gayretliydi hatta cicinhonun orta sahanin gerisinden kaleye gönderdigi direkten döne vurararak gol yapmisti o pozisyonda birde sansiz sekilde yere düstü sakatlanarak oyundan cikmak zorunda kaldi 2 macta izledigim Ahmet ben sivasspor formasi giyerim bu kadrodada olurum izlenimi verdi yerine giren Abdulkadir saha icinde kalitesini farkettirdi onunda bazi saglik sorunlarindan dolayi hazirlik kampinda eksiklileri varmis saha icinde tam hazir oldugunda golcü sorunumuzun en önemli ilaci olacaktir.
denenen oyunculardan Paulinho gecen macki edindigim pozitif izlenimin hepsini bu macta silip atti kafamdaki soru isaretleri oldukca cogaldi bakalim carlos ve yöneticiler ne düsünüyorlar Zaman gösterecek
Fasli Mehdi aslinda denenecek bi oyuncu degil gördügüm kadariyla futbolu bilen topa hakim etkili bi oyuncu haa bizde ne yapar 20-25 dk ile bisey söylemek cok zor.
Simdi takimi isim isim degerlendirdikten sonra takim hakkindaki izlenimlerimi aktarayim defans blok u olarak göbek ve sol bekte sorun yok sag bekte Cihan in bazi eksiklikleri olabilir onuda takim tertibinde cizgide oynayan oyuncuyu defansif olarak Güclü oyuncular tercih ederek o acigi kapatabiliriz.
Orta sahada hicbir sekilde sorun yasayacagimizi düsünmüyorum oyun gidisatina göre iceri maci disari olmak sekliyle farkli sekilde orta saha sekillendirebilecegimiz kadromuz var vede Hakan gibi br yetenegi daha izleyemedik
gelelim gol yollarina ben Erman gitti diye yerini doldurmakta zorlaniriz diye dpspnüyordum ama cok o Kadar zor olmayacak
bizi encok zorlayacak pozisyon Forvet pozisoynu olacak Mehmet Yildiz Herve Tum ve Eneramo dan sonra baska tip oyuncuya alismak cok zor olacak vede o eksikligi hep hissedecegiz.
ben Carlos a ilk maci ve bu maci seyrettikten sonra ona olan güvenim fazlasiyla artti bizi iyi günler bekliyor
|
Bende GA Aeglas macinida canli seyrettim , yani Hollanda ya giderek izledim destekledim , dediklerine aynen katiliyorum
Ben ayrica Burhan Eser'i cok begenmistim , ve Cicinho da cok iyi , adam tel akitiyor , ama iyi oynayarak.
Cihan Özkara 'nin sag bek oldugunu bana Abdulkadir söylemisti ,bu mactada ine sag bek oynamis anlasilan.
Bencede hersey süper olacak.