Cevap: Maçı Değerlendirelim
Aslında söylemek istediğim çok şey varda neyse.İlk yarı tam bir rezalet.70 dakika forvetsiz oynuyoruz,son vuruş yapacak adam yok.Bireysel hatalar had safhada.Hele bir oyuncumuz var ona aşağıda değineceğim,Allah Trabzonspor taraftarına vermesin.
Korcan'ın da artık kalede kalıcı olması lazım.Borjan'dan kat ve kat daha iyi bence.Ha bugün hata yapmadı mı ? elbette yaptı ama adam neredeyse senelerdir doğru düzgün top oynamıyor,hoş karşılanması lazım.Ki ben beğendim bugün Korcanı.Bir diğer sözüm de Ziya'ya.Ziya'da İbrahim Üzülmez'i görüyorum.Orta yapma özürlü.Sen o takım da sol bek oynuyorsan,bir çok insanın ömründe göremeyeceği parayı bir ayda kazanıyorsan o ortaları düzgün yapacaksın.Bal yapmayan arı.umarım devre arasında kanat organizasyonlarını başarı ile sağlayabilen,sıfıra inip isabetli orta yapabilen, bir bek bulabiliriz.
Allah Trabzonspor taraftarına vermesin.Kadir Bekmezci.Borjan'a olduğu gibi kendisine de bir türlü ısınamadım ki haksız da değilim bence.Umarım kendisi ile olan sözleşme bir an önce fesh edilir.
Seyirciye de kızgınım.Aktif olarak destek vermeye çalışan,ellerinden geleni yapan taraftar guruplarını ve arkadaşlarımı ayrı tutuyorum.Tezahürat zaten yok da,zaman zaman takımı ateşleyecek,rakibi baskı altına alacak doğru düzgün davranış yok,dk olmuş 87 1-2 gerideyiz rakip futbolcu zaman geçirmek için 3 dakikadır yerde yatıyor ama bizim seyircimizde hala hareket yok.Başka stadlarda taraftarlar yeri geliyor kart aldırıyor..Yukarda da dediğim gibi bazı arkadaşlarımı ayrı tutuyorum onlar kendilerini biliyor.Burada ki maç sonu yorumlarda seyirciyi nasıl buldunuz sorusuna doluluk oranına bakarak iyi buldum diyen gardaşlarıda diğer takım maçlarını izlemeye davet ediyorum.Abdullah Yiğit ne dese haklı.
Cicinho'nun da kendine bi çeki düzen vermesi gerek.Yaptığı hareket hiç hoş değil.Sivasspor forması taşıyan bir insanın bu tarz hareketlere girmemesi lazım.
Son olarak ;
Allahını seven Kadir Bekmezci'yi göndersin
|