Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 21.09.2013, 21:03   #51
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

orta sahamız topa hakim olamayınca birde forvetimiz olmazsa böyle olur
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2013, 21:13   #52
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Korcan, Korcan, Korcan. Delinin biri kuyuya bir taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış misali. Korcan patır patır yedi 2 golü.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2013, 21:16   #53
58sinan58
Usta Yiğido

58sinan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.764 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 58sinan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yediğimiz ikinci golü düşündükçe hala deliriyorum resmen ikram ettik adamlara
58sinan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2013, 21:21   #54
asilbey
Yeni Yiğido

8 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 asilbey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yenik durumdaki bir takım 75 dakika oyuncu değiştirmezmi ve 3 oyuncu değiştirilmedi sanırım kendi sahanda neden forvetsiz başlanıyor utaka sakattı peki diğer forvetler nerede olacak iş değil hakan a ikinci yarı şans verilmeliydi oda yapılmadı umarım yeni bir muhsin ertural fiyaskosu yaşanmaz.
asilbey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2013, 21:23   #55
oNuR
Usta Yiğido

oNuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 oNuR BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Aslında söylemek istediğim çok şey varda neyse.İlk yarı tam bir rezalet.70 dakika forvetsiz oynuyoruz,son vuruş yapacak adam yok.Bireysel hatalar had safhada.Hele bir oyuncumuz var ona aşağıda değineceğim,Allah Trabzonspor taraftarına vermesin.

Korcan'ın da artık kalede kalıcı olması lazım.Borjan'dan kat ve kat daha iyi bence.Ha bugün hata yapmadı mı ? elbette yaptı ama adam neredeyse senelerdir doğru düzgün top oynamıyor,hoş karşılanması lazım.Ki ben beğendim bugün Korcanı.Bir diğer sözüm de Ziya'ya.Ziya'da İbrahim Üzülmez'i görüyorum.Orta yapma özürlü.Sen o takım da sol bek oynuyorsan,bir çok insanın ömründe göremeyeceği parayı bir ayda kazanıyorsan o ortaları düzgün yapacaksın.Bal yapmayan arı.umarım devre arasında kanat organizasyonlarını başarı ile sağlayabilen,sıfıra inip isabetli orta yapabilen, bir bek bulabiliriz.

Allah Trabzonspor taraftarına vermesin.Kadir Bekmezci.Borjan'a olduğu gibi kendisine de bir türlü ısınamadım ki haksız da değilim bence.Umarım kendisi ile olan sözleşme bir an önce fesh edilir.

Seyirciye de kızgınım.Aktif olarak destek vermeye çalışan,ellerinden geleni yapan taraftar guruplarını ve arkadaşlarımı ayrı tutuyorum.Tezahürat zaten yok da,zaman zaman takımı ateşleyecek,rakibi baskı altına alacak doğru düzgün davranış yok,dk olmuş 87 1-2 gerideyiz rakip futbolcu zaman geçirmek için 3 dakikadır yerde yatıyor ama bizim seyircimizde hala hareket yok.Başka stadlarda taraftarlar yeri geliyor kart aldırıyor..Yukarda da dediğim gibi bazı arkadaşlarımı ayrı tutuyorum onlar kendilerini biliyor.Burada ki maç sonu yorumlarda seyirciyi nasıl buldunuz sorusuna doluluk oranına bakarak iyi buldum diyen gardaşlarıda diğer takım maçlarını izlemeye davet ediyorum.Abdullah Yiğit ne dese haklı.

Cicinho'nun da kendine bi çeki düzen vermesi gerek.Yaptığı hareket hiç hoş değil.Sivasspor forması taşıyan bir insanın bu tarz hareketlere girmemesi lazım.

Son olarak ;

Allahını seven Kadir Bekmezci'yi göndersin
oNuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı oNuR'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.09.2013, 21:28   #56
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçta göze çarpanlar : İlk yarı Manuel Da Costa'nın ve Ümit'in yaptığı defans hataları ve ikinci yarı bir çok kale önü pozisyonu kaçırmamız.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Maçın ilk yarısı ne kadar berbat oynadıysak 2.yarısında o kadar güzel oynadık.

Maçın en iyisi kimdi : Maçın en iyisi Da Costa ve her zamanki gibi Cicinho idi.
Aatıf mücadele etti bir şeyler yapmaya gayret etti ama Forvet oynamak ona göre değil.

Maçın en kötüsü kimdi : Kadir en umutlu olduğumuz anlarda önemli hatalar yapmış olduğundan bu maçta bizi çok üzdü, bu maçtaki performansı ilk 4 hafta sergilediği performanstan uzak aynen geçen seneki kötü oynadığı maçlar gibiydi.Kadirin performansının bu kadar çok inişli çıkışlı olmaması lazım. Ama bazı arkadaşlarımızın yaptığı acımasız eleştirilere de katılmıyorum.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hakem maça direk etkii etmedi ama. Kasımpaşanın bir golünü ofsayt diye vermedi (Bence ofsayt yoktu)
Buna karşılık Aydın'ın 2.yarı bir pozisyonunda kerem gereksiz sertlikte bir omuz vurdu ona da penaltı verebilirdi.Vermemesi çok büyük eleştiri kaynağı olmaz.

Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Carlos Djebbouru almak zorunda olduğu için aldı, kesinlikle hazır olmadığı belli transfer edildiğinde 2-3 haftaya yavaş yavaş kadroya girer denmişti zaten. Kamil Grosickiye gelince zaten Grosicki her zaman bu takımdabir kaç hafta yedek kaldığı maçlardan sonra oyuna girdiğinde hep başarılı oynamıştı, oyuna Burhan veya Aydının yerine daha erken girebilirdi.
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cemahmety'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.09.2013, 21:29   #57
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Djebbour kaç dakika top oynadıda adamı değerlendirmeye aldınız. Olabilir şanssızlık denk geldi hayal kırıklığı vs. başka oyuncular varken yeni gelen birisine yüklenilmesi yalnış.
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2013, 21:30   #58
58sinan58
Usta Yiğido

58sinan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.764 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 58sinan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu memleketin insanı nın gözü kör kulağı sağır maç olduğunu bilmeyenler var stada giderken bu gun maç mı var diye soranların ağzın kürekle vuracan
O küreğin sapını da sırtında sırtında kıracan
soruya bak bugün maç mı var
58sinan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2013, 21:31   #59
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Kadroyu görünce biraz futboldan anlayan herkes Burhan ilerde tek 4-2-4-1 oynanacak diye düşünmüştür eminim.Maç sırasında oyunun çoğunu 2-8-0 oynadığımızı görünce gerçekten panik oldum.Bu gidişle kupadaki Yeni Buca maçı için bile endişeliyim artık.2. golümüzü tarih yazacaktır eminim.Böyle golleri zaman zaman maçlarda uzatmalarda falan gördüm ama bir adamın rakip takımın orta sahasında topu alıp da kaleye gidip önüne kimse çıkmadan gol yapmasını ilk yarılarda hiç görmedim.Haa adam alır iki üç kişiyi geçer, tamam ama adam orta sahanın gerisinden kaleciyle karşı karşıya kalıyorsa gerçekten bu gol tarihe geçer.Şu takkeyi alın önünüze koyun ve şu keli görün artık.Bu laf da daha çok Mecnun başkana.FB maçından sonrada söylemiştim gerçi bunu.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2013, 21:35   #60
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1088 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

İlk yarı sahada yoktuk çok kötüydü, sadece costanın içeri girerken attığı güzel gol 2.devre için umut verdi ve moral oldu onu söyleyebilirm..bir de yediğimiz 2.gol tam bir halı saha golüydü çok kızdım...burda başrolde olanlar ise kadir ve adem ikilisiydi bence...aslında 2.yarı başlarken ben kadir veya ademden birinin çıkıp yerine refikin girmesini bekliyordum bu geç değişiklikler konusunda Carlosu eleştiriyorum olmadı hiç...

2.yarıya gelecek olursak bu devredeki oyunla en kötü 1 puanı hakettiğimizi düşünüyorum...tek eksik goldü...kamil ve refik bir 10 dakika daha erken girse en kötü 2-2 biterdi bu ma...müthiş baskı kurduk, sağlı sollu geldik ama 2.devre kasımpaşa kalecisni geçemedik...takımın en iyileri mehdi, costa idi...kadir berbat adem çok kötüydü...artık carlosun Atıfı bu kadar lüzumsuz topla oynama konusunda uyarması gerekir...birçok hızlı hücumda anlamsız topu tutmayı tercih edince pozisyonlardan olduk...takımda golcü eksikliği ortada...pozisyon ve atak konsuunda sıkıntı yok ama gol atma konsuunda eksk fazla...burhan ve cicinho da bugün vasat olunca sağ kanat işlmedi hiç..daha çok solu denedik ama maç eksiği fazla olan aydın da belli süre sonra oyundan düştü..

•bir sözüm de 2.yarı başlar başlamaz sokak yosmaları gibi yatan ve oyunu çirkinleştiren kasımpaşalılara...son dakika zaman geçirmeyi anlarım da 2.yarı başından beri yatmalar, ufak tefek düşüşlerde abartılı hareketler falan tam bir çirkeflikti...eğer kasımpaşa şu üst düzey kadrosuna böyle futbol oyantıyorsa ve çirkefliği öğretiyorsa onalra da yazıklar olsun...

son oalrak iç sahada bu halis özkahya ile ne zman maçımız olsa takdir haklerını hep aleyhimize kullanıyor...kasımpaşanın oyunu soğutma işine o da ayak uydurdu..tribünlerin tepkisi olmasa 2-3 faul veya elle oynama pozisyonu çalmaaycaktı..maç sonu Carlos herşeye rağmen gitti elini sıktı ve adeta o dingile adamlık dersi verdi..

iç sahada bu 2 maçtan en az 4 puan almalıyız diyordum ama bugünkü iş kazası ile puansız ayrıldık..önümüzdeki elazığ maçından ben umutsuz değilim...refik ve utaka acilen gol bölgelerine monte edilmeli..kadir efendi kaptan diye her maç oynayacak diye bir kural yok...adem-kadir ikilsiinde biri hakanla değişmeli..abdurahmana da şans verilerek gerekirse cicinho önde de oynatılabilir...kamili de 2.yarılar da olsa kullanmalıyız..bugün borjan kadroda olmayınca kalede yerli hakkını kullanınca 2 yabncı alternatifmiz oldu bu da göz önüne alınmalı...

Etiketler
değerlendirelim, maçı