sonunda sivas özüne döndü, olması gerektiği gibi oynadı, şampiyonu devirerekde isterse ne kadar güzel oynayabileceğini herkese kanıtladı. bizden çok sevinen takımlarda oldu,şampiyonluk iddiası olanlar, bu skorda bizden onlara armağan olsun
yaw bu inisli cikisli huyumuzu birakippp antepi de yenmemiz gerek ve serie olusturmamiz lazim
bu galibiyette emeği geçen tüm futbolcular ve teknik heyeti kutluyorum. Bayaram üzeri çok anlamlı ve güzel bir 3 puan oldu bizim için... takıma kazandırdığı en büyük artısı kendine güven hissi ve takım ruhunu yakalamak bence...
slm arkadaşlar ilk olarak sivsssporu tebrik ederim gerçekten 2 yarı güzel bir futbol ortaya koydular ve kazandılar
ayrıca buradan dayımıda kutlamak istiyorum kaptan olarak çıktıgı ilk maçta galibiyet görmesi bence güzel bir şey ayrıca dayım servetin bu denli güzel oynaması bence sevindirici türkiye milli maçları yarıyor bence hadi hayırlısı diyelim inş devamı gelir bu galibiyetlerin...
Başta sayın başkanımz MECNUN ODYAKMAZ olmak üzere bütün kulüp yöneticilerine ve görevlilerini tebrik ediyoruz.. vestel manisa galibiyetiyle bize çifte bayram yaşattıkları için bütün futbolcuları ve yönetim kurulumuzu ve büyükj taraftarımızı selamlıyoruz.. ve bütün SİVASLILARIN BAYRAMLARINI EN
İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ...SİVASSPOR'UMUZUN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYOR VE BÜYÜK TAKIMIMIZIN AVRUPA'DA SAHNE ALACAĞI GÜNLERİ BEKLİYORUZ...biz sivaslı taraftarlar olarak kulübede gelir sağlayabile3ceğini düşünerek kulübümüzün istanbul'da bir kulüp dergisi çıkarmasını öneriyoruz.. sivaslıların bu öneriye ilgisiz kalmayacağını ümidediyoruz.. DÖRT BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK VAR : SİVASSPOR