Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 11.10.2013, 17:02   #591
mcevahir
Acemi Yiğido

mcevahir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mcevahir isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ahada buraya yazıyorum bu stat 2 senede zor biter... 2 seneyi aşabilirde..
aha da yazdın ne oldu yani saçma saçma yorumlar yapmayın birilerinin başarısızlıklarını veya gecikmelerini hayal edip bak ben demiştim demek ancak iş yapmayan ve engel olmaya çalışan kişilerin işidir.Gücün yetiyorsa ben yardım edeceğim 6 ay sonra bitiriyoruz de de görelim.................
Alt 11.10.2013, 18:49   #592
58hayati
Tecrübeli Yiğido

58hayati - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58hayati isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

niyeyimiş tokinin garezimi var.sözleşme ne ise oo..
58hayati isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.10.2013, 00:36   #593
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
mcevahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aha da yazdın ne oldu yani saçma saçma yorumlar yapmayın birilerinin başarısızlıklarını veya gecikmelerini hayal edip bak ben demiştim demek ancak iş yapmayan ve engel olmaya çalışan kişilerin işidir.Gücün yetiyorsa ben yardım edeceğim 6 ay sonra bitiriyoruz de de görelim.................

Kardeşim bende isterim erkenden bitsin isterim ama sivas ve türkiye şartlarını ele aldığımızda en erken 2 senede biter diyorum diğer yapılan statlardan da örnek verebiliriz
Alt 20.10.2013, 00:07   #594
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2013, 00:10   #595
eyuphulagu
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 892 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar son resimleri yüklemede bir sorun çıktı ;resimleri bir türlü küçültemedim;KUSURA BAKMAYIN;MODERATÖR arkadaşlardan RİCA EDİYORUM KÜÇÜLTÜP TEKRAR YÜKLESİNLER...
Alt 20.10.2013, 00:13   #596
eyuphulagu
Usta Yiğido

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar son resimleri yüklemede bir sorun çıktı ;resimleri bir türlü küçültemedim;KUSURA BAKMAYIN;MODERATÖR arkadaşlardan RİCA EDİYORUM KÜÇÜLTÜP TEKRAR YÜKLESİNLER...
Aynı resimleri WOW Turkey e de yükledim orada hiçbir sorun çıkmadı...Niye böyle oldu anlayamadım...
Alt 20.10.2013, 00:26   #597
58MySouL
Yiğido

58MySouL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt

Stad yapılıyorda oradaki askeri depolarla iç içe girmiş durumda.Bu nasıl çözümlenecek.
58MySouL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2013, 23:15   #598
eyuphulagu
Usta Yiğido

Arkadaşlar bugün sipas tv. spor müdürü Nail Sertakan Statyum İnşaat alanına gitmiş;inşaatın son görüntülerini çekip Proje Müdürü ile de bir röportaj yapmışlar....Röportajda dikkati çeken ayrıntılar:1-Müdür Bey Şu ana kadar toplam inşaatın %13.5 inin gerçekleştiğini söyledi...2- Stadın toplam yüksekliği 40. m. olduğu söylendi;yakında çelik çatı işine de girebiliriz dedi.....3- Kale arkasında Projede olan localar da değişikliğe uğramış...Müdürün dediğine göre kale arkalarına loca yapılmayacakmış...Kale arkalarındaki localar Maraton ve Basın tribününe kaydırılmış..Toplam Loca 54 taneymiş...4- Proje Müdürü bitiş tarihi seneye yıl sonuna olur diyor;hem de havalar iyi giderse diyor...5- İnşaat havalar soğuyana kadar devam edecekmiş..Ben bu laftan kar düşene kadar demek istediğini anladım....6-Müdür Bey maratonun inşaatının bitiğini;yani 5. katın son kat olduğunu;karşıdaki Basın Tribünün ise 6 katlı olacağını söyledi....................Loc aların kale arkasından alınması önceki projede yoktu;yeni projeye eklenmiş olmalı..Locanın kale arkasında olmaması taraftar için çok iyi bir haber....Bu kapasiteyi ne kadar etkileyecek göreceğiz.....Bakalım kapasite 25.000 mi yoksa birilerinin dediği gibi 27500 mi olacak?7-Proje Müdürü son olarak İnşaatın diğer tribünlerin temelleri atılarak bu yıl sona erdirileceğini söyledi...
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.10.2013, 23:21   #599
SivasliMuhammed
Yiğido

SivasliMuhammed - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

127 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 485 SivasliMuhammed FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bugün sipas tv. spor müdürü Nail Sertakan Statyum İnşaat alanına gitmiş;inşaatın son görüntülerini çekip Proje Müdürü ile de bir röportaj yapmışlar....Röportajda dikkati çeken ayrıntılar:1-Müdür Bey Şu ana kadar toplam inşaatın %13.5 inin gerçekleştiğini söyledi...2- Stadın toplam yüksekliği 40. m. olduğu söylendi;yakında çelik çatı işine de girebiliriz dedi.....3- Kale arkasında Projede olan localar da değişikliğe uğramış...Müdürün dediğine göre kale arkalarına loca yapılmayacakmış...Kale arkalarındaki localar Maraton ve Basın tribününe kaydırılmış..Toplam Loca 54 taneymiş...4- Proje Müdürü bitiş tarihi seneye yıl sonuna olur diyor;hem de havalar iyi giderse diyor...5- İnşaat havalar soğuyana kadar devam edecekmiş..Ben bu laftan kar düşene kadar demek istediğini anladım....6-Müdür Bey maratonun inşaatının bitiğini;yani 5. katın son kat olduğunu;karşıdaki Basın Tribünün ise 6 katlı olacağını söyledi....................Loc aların kale arkasından alınması önceki projede yoktu;yeni projeye eklenmiş olmalı..Locanın kale arkasında olmaması taraftar için çok iyi bir haber....Bu kapasiteyi ne kadar etkileyecek göreceğiz.....Bakalım kapasite 25.000 mi yoksa birilerinin dediği gibi 27500 mi olacak?7-Proje Müdürü son olarak İnşaatın diğer tribünlerin temelleri atılarak bu yıl sona erdirileceğini söyledi...
saol gardas bi sorum var.stadin kapasitesini 35.000 kadar yükseltebilecek halindemi yapacaklar??
SivasliMuhammed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2013, 23:27   #600
eyuphulagu
Usta Yiğido

Alıntı:
SivasliMuhammed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
saol gardas bi sorum var.stadin kapasitesini 35.000 kadar yükseltebilecek halindemi yapacaklar??
.....Gardaş resimlerde gördüğün Maraton Tribün 5 katlı;bu tribünün arkası ilerde kapasite artırımı yapılacak şekilde boş bırakılmış durumda..Kapasitenin ileride en az 35.000 olacağı neredeyse kesin gibi Ama şu anda kapasite 25.000 ile 27500 arasında olacak gibi gözüküyor...Yine de seneye inşallah stadın kaba inşaatı bitsin o zaman daha kesin konuşuruz...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
aralıksız, Çalışmalar, inşaatında, inşatında, sayısı, seyirci, sitesinde, stad, stadyumlar, stadyumları, sürüyor, tokinin, türkiyenin, yeni